hej
co u was ?ja juz po obiedzie, a rano kawa byla z dwoma kolezankami
Zacznę ci zazdraszczać tych koleżanek!

Zawsze piszesz że masz odwiedzinki i jak tak czytam i myślę że jestem sama jak palec...mam ochotę ci wyskoczyć z laptopa

))))))))
parisiene-
fajnie że w końcu do nas zajrzałaś 'matko założycielko;

))
Marzenka ty padasz po dzisiejszym sprzątaniu-to wyobraź sobie jak ja dzisiaj padam po wczorajszym sprzątaniu 3-pokojowego apartamentu,robiłyśmy 3 godz,oczywiście wcześniej robiłyśmy w innych miejscach

Ja nie wiem co się ze mną dzieje???Normalnie z dnia na dzień jestem coraz słabsza i sił witalnych mi ubywa???Czyżby zimowo-wiosenne przesilenie?
Wróciłam do domu o 13.30-prysznic,obiad i padłam na 2 godziny!!!!Przy okazji swoim chrapaniem obudziłam chyba całą klatkę

Jutro sądny dzień............
We wrześniu myślałam że w zimie nie będzie za wiele roboty i sobie troszke odpocznę...eee tam...ale sobie odpoczęłam??hehehehehe
Wczoraj 'skubnełam' małego kwiatuszka z jednej rezydencji.Siedzi sobie w wodzie a ja mu się przyglądam i myślę jak wykombinować taki sam z cukru???hmmm
Ma dość skomplikowany środeczek....będzie trudno....ale chyba dam rade???Jak myślicie?Wstawię fotkę,bo nawet nie wiem co to za kwiateczek???Taki fioletowy,mały z 14 płatkami?
Marzenka-
teraz pytasz się gdzie jestem ty d...o

)))))))Jakie miałam wielkie przeczucie że jak dryndnę to twój małżonek odbierze..i tak się zastanawiałam co mu powiem???heheheheheh
No i masz-zapominalska nie wzięła fona i kto odebrał?????haaaaaaaaa?

Ja to mam szczęście
Idę kombinować z kwiatkiem
Miłego wieczorku kobietki!!!!