Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Josephine kochana-zgadzam sie z toba i pieknie to napisałaś.mistralka : nie mam pojecia co poradzic odnosnie czekow... wiem tyle ze poczta jets BARDZO powolna
a czy sarkozy zmienil duzo ? moze i nie, ale fakt jets taki ze byl jedynym prezydnetem od czasu 1929 ktoremu przyszlo rzadzic w czasie kryzysu. wiec tak naparwde jego "rzadow" do zadnego innego sie nie powinno porownywac bo zaden prezydent, szef panstwa, oprocz tych z poczatku lat 30tych, nie mial do czynienia z tak powaznym kryzysem czy wogole kryzysem
emigracja w europie : jets wszedzie, ale nigdzie tak liczna i tak problematyczna jak we francji
islamofobia : zgadzam sie z toba ze jets, nie tylko we francji ale i wszedzie
akcje terrorystow na pewno nie przyczynia sie do zmiany opinii o ludnosci pochodzenia arabskiego... taka prawda
we fr. islam jest II ga religia panstwa, wiec wiadomo ze obciazenie jest B. duze i styki...
pewnie ze sa i inni emigranci (powiedzmy : biali) ktorzy nie robia tylko chca miec pomoce, i rodeowici francuzi tez
ale jednak wieksozsc bialych emigrantow jesli tu przyjezdza to po to aby pracowac (chocby polscy budowlancy, podobnie ludzie z ukrainy rosji)
malo znam szwedow czy niemcow ktorzy przyjada tu by dostawac 700 euro na mieisac alokacji... jak tu przyjezdzaja to po to by pracowac...
i niestety jakkolwiek to brzmi (rasistowsko czy nie) to FAKT jets taki, ze przyjazd do francji ale bez pracowania interesuje wielu emigrantow z afryki : tak i polnocnej - arabskiej, jak i "czarnej - muzulmanskiej czy katolickiej" ... dla tych ludzi 700 euro to duzo w porownaniu z tym z aile zyli tam, i na dodatek za siedzenie w domu
emigranta europejskiego taka "pensja" czy pomoc nie interesuje... pewnie ze sa tacy co tez tak robia ale jednak % jest nieporownywalny...
budowlniec nie przyjedzioe tu zeby siedziec i miec 500 euro bo i w polsce tyle dostanie z aprace na budowie wie cjak przyjezdza to po to zeby zylo sie lepiej zeby zarobic, wiec PRACOWAC a nie doic z innych...
Kobieto-czy ty kupujesz hurtowo?????kolejne zalaczniki :
Piekne buty!!!!!!!buty z tej stronki co podawalam ( venteprivee.com)

wkleilam tylko czesc moich ostatnich zakupow, nie wszystkiemu zrobilam zdjecie, czesc w praniu, czesc w szafach, czesc sie suszy... itp itpAle ty mnie kusiszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmistralka : spiworek jets z wyprzedazy i tour d elit tez. firmowe. spiworek zaplacilam 7 a cena wyjsciowa byla chyba 60 czy 65. tour de lit 12 a cena oK. 80spodnie bezowe z czerwonym szyciem berlingot 4 euro cena normalna prawie 40
uwielabiam takie okazje, pelno takich cudeow i cudeniek mam w domu dla moich trollow, jutro zorbie fotki ostatnich lupow co sie susza![]()