reklama

Mamy z FRANCJI!

hej

magda : no ja bym naparwde myslala o zmianie formy ! w tej dzialce raczej sie nie robi za smica !!!!!!!!! nie znam oczywiscie wszystkich przypadkow, ale kogo znam to raczej na budowach, remontach 1800 a nawte 2000 i wiecej takze spora roznica !

marys : 3mam za was kciuki !!!! tak jak antylopka mysle ( i mam nadzieje!!!) ze wasz wyjazd da do myslenia mezowi !!!!! 3mam kicuki za administracje i cala nowa organizacje ! super ze masz przedszkole ! to juz pierwszy wazny krok do przodu :)

2h sprztalam pokoj malego...masakra...nie czuje nog i plecow, tyle schylania sie
ale jestem z siebie dumna*
wszystko posegregowane
puzzle w dobrych pudelkach, lego z lego, playmobile w pudlach, klocki drezwniane z drewxnianymi, platsikowe z plastikowymi, co dla 1-2 latka schowane w kartony i czeka az maz zniesie do piwnicy itp itp :)
ide konczyc bo jeszcze troche mi segregacji i ukladania zostalo :)

reklama
anucha : dokladnie nie pamietam ale mysle ze jakies 2,5 czyli rok temu. najpierw serie playmobil 1-2-3 a pozniej juz normalne playmobile od jakis 6 m-cy. te od 4 lat wzwyz
ale tak naparwde bawia sie nimi juz 3 latki, zreszta to jeden z kado 'obligatoires" na urodzinach dzieci w pierwszej klasie maternelle :) wiec na 3-4 lata :)

hej

ogloszenia drobne :

magda : reflektujesz sie na spotkanie jutro w Boulogne ?
bede w boulogne z filutekiem, mam spotkanie w klinice dziecka o 12h15. moze juz nawet ok. 13h00 bede wolna, zalezy jak szybko pojdzie. Mysle ze o 13h30 juz bysmy mogly sie spotkac na kawe :)

magda moj maz mowil ze 2 tygodnie i pienadze mial>

ja po sprawach urzedowych, szybko sie udalo, za tydzien jeszcze raz.
Danielek zostal z babcia i nawet byl grzeczny :) czyli moge go sprzedawac od czas do czasu innym ludziom :)

marys : hej ! super ze danielek dobrze sie spisal z babcia :) zobaczysz jak odzyjesz, bedziesz mogla gdzies wyjsc sama, na zakupy, do kina, do kolezanki, czy jakies kursy robic, prawko,no cokolwiek ! :)

no chce na ten fr sie zapisac.
a z tymi dzieciami to ja ma problem w glowie. taka dzika jestem. ja nie umialam zostawic Marcelka nikomu. jakos teraz Danielka latwo mi to poszlo, moze dlatego ze Marcel byl przymnie. ja mam z psychika cos :) naprawde nie umiem odciac pepowiny. sama sie wiążę z tymi dzieciami. tesciowa zawsze chetna do popilnowania, ale mi w glowie to sie nie miescilo dac popilnowac.
Ale teraz zmadrzalam. sama wszystiego nie dzwigne, a jesli dzwigne to bedzie mi ciezko mocno. wiec postanowilam kozystac z innych pomocy. bede dzieci dawac na podchowanie :)

reklama
marys16 czasem dobrze czasem zniknac na chwile: ja siedze z malym 24 godz to mnie synek traktuje jak mebel, a jak tatus wraca z pracy to radosc,usmiechy i wielkie swieto...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry