reklama

Mamy z FRANCJI!

marys16 czasem jednak brak mi pomyslow na zabawienie malego, dzisiaj z desperacji po wsi gonilam dzikiego kota aby malemu go przyniesc i pokazac :-)
nie, moj synek nie probuje jeszcze chodzic, jemu w ogole sie z niczym nie spieszy : 11 miesiecy i zero zebow
coz na razie jeszcze sie nie martwie...pewnie niedlugo zaczne..
co do kontaktow z rowiesnikami to moze bedzie lepiej jak sie przeprowadze do wiekszej miejscowosci, na razie, w mojej wsi, maly widuje wiecej zwierzat niz dzieci :-D

reklama
anuicha : nie przejmuj sie wszystko w swoim czasie, zabki wyjda a raczkowac wcale nie musi ! nie kazde dziecko raczkuje, moze od razu zaczac chodzic!!!!

marzenka : w szafach to juz dawno sie nie mieszcza ciuchy, inwstuje w baki glebokie ikei a i tak miejsca malo ;) musze sprzedac co za male po malutkiM.... to mi sie troche miejsca zwolni... bo ja juz kupuje rozmiar 5 i 6 lat na wyrost jak znajde super okazje ;)

Hej dziewczyny!

No i sie doczekałam-mam tydzień wolnego!Z tym że:jutro i tak muszę rano wstać i robić za kierowce dla mojej współpracowniczki która la lewo i prawo zapewne będzie kręcić nosem i rzucać słownymi merdami-heheheh
Moje krwawienie pomimo brania przez tydzień tych ampułek nie ustało a wręcz przeciwnie-zwiekszyło się!!!
Zaliczyłam gina,mam dodatkowe tabletki i może trochę uda mi sie odpocząć?
W sobotę także rano wstajka-i hotel,niedziela-rano,bo będę kierowcą dla męża...od poń być może uda mi się w końcu odpocząć kilka dni do czwartku?
Szef niezadowolony bo nie ma nikogo na moje zastępstwo-a ja mam to szczerze w nosie!Jego interesuje to abyśmy jak najwięcej godzin przerobiły,a mnie moje zdrowie!

Josephine-
jestem szczęśliwa że w końcu udało mi się zalogować na właściwą stronkę,i przeglądam od wczoraj te wyprzedaże.Dzięki serdeczne!:)
W końcu lato nadchodzi-upał u nas,żar z nieba się lał::)))))))))juppppppppppiiiiiii
W końcu na plaży będe mogła poleżeć!Połazić po górach w rezerwacie i podziwiać piękne widoki-jak ja te okolice kocham wprosttttttttt!!!!

Dobra-kończę przynudzać.
PA:-p

Mistralka zabierz mnie ze soba na plaze! U mie cieplo ale wieje dosyc mocno wiec na dlugo sie na dwor nie zapuszczam...

Josephine to ty naprawde zakupocholiczka jestes:-)Teraz bedziesz komody i szafki kupowala na te ciuszki:-):-):-)

Anucha mój tez nie ma zabków...Juz mu cos sie dzialo ale nic z tego nie wszlo. I tez mam czasem wrazenie ze malemu sie nudzi ze mna bo jak zoabczy kogos innego to jest bardziej szczesliwy niz z mamusia...:-(ale i tak mysle ze taka straszna nie jestem:-)I bardzo ladne imie ma twoj syneczek :-)

A wiecie sprawdzalam nasze konto na Caf-ie i pokazala sie nowa informacja - ILORAZ RODZINNY 73e- Powidzcie jesli wiecie co to oznacza?

Ide na Na Wspolnej

marzenka : jej !!! ale slodziak twoj maly ! i jak ladnie juz wstaje... zapomnialam juz jak to jest hihi
ale nieldugo sobie przypomne :)
a o zakupach ... dlugi temlat ale ja juz sobie obiecywalam i planow robilam... ale to nalog jak kazdy inny ... pozbyc sie go cholernie ciezko ... wczoraj te zbylam w przyprzedszkolnym sklepie ... :eek::dry::eek::no:

Marzenka- ja tez nie wiem o co chodzi z tym ilorazem! Napisz tak jak tam jest napisane, moze wtedy ktoras skojarzy:) a alexander super, sliczny chlopczyk
Anucha- to ty nie zla jestes jak za kotami biegasz ;) dobra mama z ciebie:))
josephine- jak tam? Odpoczelas?
Oj dala w kosc dzisiejsza temp:/ czlowiek nie przyzwyczajony

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry