reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Dla mnie tez ten dzien jest jakis senny:/ kawe z mlekiem pil jeszcze o 19 a spie na stojaco! Ohh zly dzien dzisiaj- jakis taki nerwowy.
Kapcie piekne i cena faktycznie super:)
Pozdrawiam:)

sennego dnia ciag dalszy :) wlasnie wstalismy z drzemki
tylko maz pracuje jezdzi po ikeach castoramach i innych ;)
KAWA. kto chetny ???? carte noire. klrotka i mocna. ciul ze juz 17h ! :)

sennego dnia ciag dalszy :) wlasnie wstalismy z drzemki
tylko maz pracuje jezdzi po ikeach castoramach i innych ;)
KAWA. kto chetny ???? carte noire. klrotka i mocna. ciul ze juz 17h ! :)

Ja jaaaaaaaaaaaaaa jestem chętna!!!!:))))))))Wyśli prosze po mnie swojego szofera w złotej limuzynie:))))))))

Dziewczyny jaka jestem meeeega zadowolona!!!!!!!!!
Odezwała się do mnie Polka mieszkająca 30km odemnie,matka 2 dzieci!No jaka fajna babka-gadałyśmy wczoraj i jestem pod wrażeniem!
Zaproszenie otrzymałam wraz z mężem na jutro do niej bo ma chwilowa niedyspozycję i zdam wam relację jak poszło1?:))))
Mam nadzieję że w końcu będę miała jakiś kontakt na żywo z kobietą,bo na serio czuje się jak odludek:(((((((((

Pozatym krwawienie trwajace ponad 6 tyg ustało,przydało mi sie te kilka dni zwolnienia:)We wtorek mam mieć ten zabieg pod znieczuleniem ogólnym i troche mam stracha!Ostatnio w Anglii nie mogli mnie wybudzic ze spiączki!!!!!
I te moje ostatnie problemy z sercem?ohhhhhhhhhh
Aj tam-ważne że mam ubezpieczenie i jak by co-jakbym dedneła sobie maż będzie miał za co mnie pochowac przynajmniej:)))))0heheheheh

Pogoda w tym roku niestety nie zachęca do urlopowanie w tych okolicach niestety:(((((((buuuuuuuuuu
Co sie dzieje z pogodą???Sporo deszczu i wiatru:(

mistralka : super wiesci !!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&& za spotkanie i za zabieg przede wszystkim!!!!!!!!!!!!
a szofera to ja mam tylko i wylacznie w obitej tojocie :) ale moge wyslac z kawa ;)

mistralka : super wiesci !!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&& za spotkanie i za zabieg przede wszystkim!!!!!!!!!!!!
a szofera to ja mam tylko i wylacznie w obitej tojocie :) ale moge wyslac z kawa ;)
heheheeh no dziękuję!!!
Właśnie się szykuję,mam tak wielka tremę że mam dylemat w co sie ubrać??????
Pogoda do d..y leje z przerwami,maż kręci nosem bo....padaaaaaaaa
Ciasto zrobiłam i myślę że będzie smakowało?:)kurnaaaaaaaaaaaaaaaaa co za dzień?
Dobra-ide zrobić coś ze sobą bo im dłużej siedze na necie tym więcej się wnerwiam:)
Miłego dnia

witajcie.......pada....wczoraj burza...a tak cieplutko bylo, bylam na tym brokancie co pisalam , obkupowalam sie ....hahahah, takie duperele.. teraz po kawie herbatka i ide zaplacic za szkole, potem chyba sladami mistralki jakies ciasto zrobie! a moze nawet dwa!! dzis zupelna laba....dla mnie , bo maz w pracy a mala w koncu w szkole; milego dnia dziewczyny!!

zoe : hej :)
a twoja mala zostaje w szkole na stolowce ? masz CALY dzien dla siebie ??? nie gadaj !!!!:-D:szok: zazdroszcze!
milego dnia! a powiedz co znalazlas na vide grenier!

reklama
josephine zoe caly dzien do 16 w szkole !!!:-D takze dzien wolnyy! i jeszcze dzis udalo mi sie umowic na depilacje za godzinke (cud normalnie) ide. a udalo mi sie kupic (oprocz drobnostek) krzesla praktycznie nowe, dwie szafy , takie jakby komody z szufladami wysuwane (dwie za 5 e) :szok: normalnie ciesze sie bardzo, tu fajnie na takich rynkach kupowac bo pelno bogaczy i jak sie wyprowadzaja to prawie nowe wszystko!! pozniej wstawie zdjecia jak mi sie uda bo komp jeszcze nie nareperowany.

jak tu lejeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry