reklama

Mamy z FRANCJI!

Hej laseczki!
Moje dziecie dzis o 7 sie obudzilo i zasnac nie chcialo juz a zwykle spi do 8:-) Alexander zrobil przeglad wszystkich kątów w mieszkaniu i zrobil sobie drzemke dopiero o 11,30:baffled::baffled:A teraz wlasnie gotuje sie dla niego obiadek potrawka z indyka:happy2:

Dzis maz zostwial mi auto i wybieram sie na zakupy ciuchowe dla Alexa- chyba zalicze C&A i zajade tez do Babou popatrzec co maja za glupotki:-)

Jospehine super ze wyniki ok:happy2:

Zoe i co cora udawala?:-D

Milego dnia!

reklama
hej

ledwo wyszlismy na spacer ( czekalismy az wyjdzie slonce chyba z 1,(h) ...po 5min marszu : ulkewa i grad
wrocilismy w oplaknym stanie, mam nerwa :/

marzenka : i co upolowalas ???????????? :)

co tam u was slychac ???

Josephine ;-)

A pokupilam Alexowi troche ciuszków w C&A- spodenki w kratke z Zygzakiem McQuineem, 2 koszulki do tych spodenek, body bez rekawkow w paseczki, komplecik koszulka plus spodenki z Kaczorem Donaldem:-) I sandalki rozmiar 20:-):-):-)
Ja bardzo lubie takie bajkowe motywy:happy2:

No i jeszcze zaslepki do kontaktow kupilam bo Alex czesto probuje grzebac w pradzie:baffled:

No i tyle...
A co u Was?Cisza nastala...

dziewczyny ja tylko na chwile sie zamelduje bo komputer umarl!!!!!!!! takze takie jaja! u nas wszystko ok, mala z noga ok kuleje tylko jak mnie widzi. dzis idziemy na gimnastyke, a i jeszcze spotkalysmy rano panie z centre...zebyscie zobaczyly jak sie spojrzaly na mnie , ledwo dziendobry powiedzialy, widac ze maja cos na sumieniu! malpy!! jak u was pogoda? u nas wczoraj grad, deszcz, zimno! dzis bez deszczu ale chlodno! bedzie w tym roku lato??
pozdrawiam was!! trzymajcie sie i mam nadzieje ze szybko komp wroci do zycia!

Hej Kobietki!

Powiedzcie jutro jest jakies Swieto Narodowe we Fr? U mojego A. francuzi maja wolne ;-)

Mój A. tez ma wolne do poniedzialku wlacznie- jest na zwolnieniu lekarskim. Mial dzis wypadek przy pracy. Przewrocil sie na schodach niosac ciezka rolke wykladziny ktora spadla mu na reke i zjechala na nadgarstek. Myslal ze go polamalo, pojechal do szpitala zrobili mu przeswietlenie i na szczescie nic powaznego sie nie stalo.Ma zabandazowana reka i usztywniony nadgarstek takim specjalnym ochraniaczem. Ogolnie poobijany jest taki trooche.

Milej nocki!

magda : ja tez nie znam

marzenka : zdrowka dla meza!

a ja dzis zmul... maz na delegacji, wczoraj kolezanka przyszla, zamowilysmy sobie sushi i przy piwku gadu gadu do ... 1h15 :szok::-) a pozniej maly sie budzil i teraz jestem zombie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry