reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
przypadkiem odkrylam, ze dzis w innej dzilnicy wersalu te zbyl vide grenier, i juz na samej koncowce ok. 17h jeszcze wyskoczylam na zakupy :) szkoda ze rano nie poszlam, bo rano to musialy tam byc cuda, skoro ok.17h30 jeszcze ksiazki dobrych edycji, puzzle itp znalazlam... :/

cornelka ja wit D nie bralam, nigdy mi o takiej potrzebie lekarz nie wspominal..

zazdroszcze Wam dziewczyny zakupow, bo ja tez bylam na brocante w sasiednim miasteczku i absolutnie nic nie znalazlam; zabawki byly brzydkie...ksiazki zniszczone...musze sie chyba wybrac na lowy do jakiegos bogatszego miasta ;)

anucha : do wiekszego miasta, albo czasem sa tez vide grenier specjalne "periculture", "jouets", "livres" tematycznie i wtedy mozna znalezc duzo potzrebnych i fajnych rzeczy

jak wam wieczor mija, u nas dzieci zasypiuaja, maz robi kolacje :) ziemniaki z jagniecinka :) i wino
ale tylko dla niego, ja po wczorajsyzm koncercie nie moge patrzec ani na wino ani na szampan, mam za swoje!

marzenka i jak na was ta Camilie pomogła? by usłyszałam rożne opinie.
Moja Adas zabkuje bardzo trudno i Camillie przynosila ulge:)

W ogle czy podczas ciazy mialyscie przepisana wit d3? jaka dawke? w Polsce wiem, ze sie podaje wit d dopiero dziecku, zeby zapobiegac krzywiznie, a tutaj w ciazy? lekarz przepisal mi ampulke, ale tam jest wielka dawka, mowil ze raz sie to bierze, ale teraz sie zastanawiam, moze cos przekrecilam i zle go zrozumialam? wizyte mam dopiero za 2 tyg :/

bralam jeden raz w ciazy cala ampulke na raz
Zelaza i witamin nie bralam - hemoglobine mialam zawsze ponad 12, wiec zero anemii u mnie

witajcie!!
widze o ryneczkach mowa! josephine wpadaj do mnie bo od czwartku sie zaczyna rynek pchli..tzn wczoraj zbierali z calego ile de fr. co masz tylko do oddania , i w czawrtek to sprzedaja.....juz sie nie doczekam! rano wstaje i ide :) i to jescze blisko domu! super!
ja dzis zalatwilam chyba wszystko czego nie udalo mi sie zrobic w zeszlym tyg. ..nawet rozliczenie podatkowe z moich trzech miesiecy pracy :-D:-D
wczoraj mala skoczyla w parku z takiego malego samochodu zabawkowego i kuleje...;zobacze czy w szkole tez kulala bo dzis rano chyba udawala:tak: a o 18 musze isc do lekarza po zaswaidczenie na gimnastyke, takze przy okazji....
co tam slychac u was? jak znajde czas to was poczytam ! trzymajcie sie i milego dnia!! u nas dzis piekny dzien!

zoe : super z eu wa stargi ! troszle dalko ode mnie zeby wpasc :) ale moze wyczaje jakis inny w sobote gdzies blizej :)
oby z nozka bylo wszystko dobrze!!!!
milego dnia! - u nas tez dzis piekna pogoda :)
zaraz lece po L. do przedszkola, dzis byl caly dzien,a ja z T. w klinice na badaniach
pa!

magda : dziekuje ! wszystko w normie :) ulga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maly dostal tylko 2 antybiotyki na pozbycie sie bakterii i za 2 tyg. powtorka analizy kupy. mam nadzieje, ze cholerstwa juz nie bedzie i nie trzeba bedzie niczym poprawiac ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry