reklama

Mamy z FRANCJI!

Antylopka no faktycznie cos przychodzi co jakis czas-taka gazetka BOURG LES VALENCE i tam sa np planowane inwestycje, jakies wystepy i relacje z powiedzmy ostatniego miesiaca.
Ostatnio nic nie przyszlo to zapewne jutro bedzie. Musze uwaznie przegladac!

Dzieki Antylopka!

reklama
czytam i wlasnie mialam podac ta strone co anucha podala :)
wpisujesz na noej twoj departament i pokazuje ci wszystkie miasta w tym departamencie i daty ich vide grenier :)
ja uwielbiam, tak sie wciagnelam ze jak pro biegam od stoiska do stoiska z samego rana i super okazje wylapuje ;) hihihihihihihi

ostatnio kupilam gre Castors mlodemu za cale 2 euro :) oczywiscie jak nowka bo nie ma w niej zbytnio czego zniszczyc i sprawna ;)

o taka gre kupilam za AZ 2 euro ;)

Ravensburger - 21884 - Jeux de Société - Cata Castors!: Amazon.fr: Jeux et Jouets

a jutro musze upolowac KONIECZNIE jakies grajace zabawki dla malego, bo juz mu sie lata i te zabawki co ma nudza... cos grajacego potrzebuje, najlpeiej takiego do zaczepienia o lozeczko zeby sam sobie naduszal... poza tym w przeprowadzce zginely mi czesci mobile'a tego co sie nad lozeczlko zaklad ai sie kreci, wiec moz eto tez znajde, ale to juz bedzie ciezej ... :/ 3majcie kciuki jutro za moje lowy ;)

marzenka : symbol nie wiem jaki, ale czasme mas zobok tylko napisane vide grenier, czasem masz vetements enfant/bébé, albo articles pariculture ( czyli wszytstkkie materialy dla noworodka i niemowlaka). na zwyklym vide grenier jest wszystko takze i dla dziecka cos znajdziesz

ale warto przegladac tez wasza miejska gazete, bo na stronie czasem nie ma wszystkich informacji
np. u mnie jutro w versailles podana jest braderie vetements ( wyprzedaz uzywanych ubran) i vide grenier ale tylko w 1 dzielnicy, maly i daleko ode mnie. a z gazety + ulotekj na miescie wiem ze tez juttro jest duzy vide grenier przy szkole synka ! wiec zabi skok od nas: polaczenie 4 ulic wiec dosc duzy na dodatek, a na stronce videgrenier.org tego nie podawali ! takze gazetka i afisze w miescie sa pewniejsze :)

marzenka u ciebie wyswietlilo mi pchli targ. jak klikniesz na zielona nazwe miasta to pojawia ci sie to :
[TABLE="class: infoPucesSC"]
[TR]
[TD]Marche aux puces à Bourg-lès-Valence[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Taille de la manifestation[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]100 stands possible[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Horaires[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]6h 13 h[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]modalité d'entrée (visiteurs)[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Visiteurs gratuit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Informations exposants[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Venez de bonne heure 6 h 13 h 10 euros stand 12 euros camion remorque pas de reservation marche aux puces occasionnelles annuellement[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

czyli 100 stolikow max. sama tez mozesz sprzedawac nie ma rezerwacji miejsc tylko przychodizsz wczesniej i placisz 12 e za miejsce. nie wiem jak f-cjonuje pchli targ. ja chodze na vide grenier, ale tpo pewnie to samo w praktyce, kazdy sprzedaje co ma zbednego w domu :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry