reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
marzenka : dzieki
dzis bylo swieto wolne, ale moj nie mial bo akurat byl na delgacji w londynie, a tam to nie byl dzien wolny... i takim cudem dzis pracowal :) ale jutro za to wzial wolne :)

Melduje ze w dep 77 jest zimno, szaro buro,
maz w pracy, dziecie marudne wyjatkowo,
dom nieposprzatany,pranie niewyprasowane,
3 kawy juz wypite i nadal chce sie spac

hej :)

u nas dokladnie tak samo dzis :) tyle ze maz w domu - wzial wolne
a dokladnie to nie w domu tylko z malym w casto
a ja zrobilam zakupy w monopie i czekam a zmi je przywioza, znalazlam kilka kosuzlek dla dzieciow w przyszkolnym sklepiku i zaraz wstawiam pranie
prasowanie nie zrobione
na scianie metrowy bonhomme dziela leopoldka... :/
ja wiem ze mam w domu prawdziwego nowego picasso ale
jak choler aprzekonac wlascicela zdajac mieszkanie ze miec taki metrowy fresk na scianie slaonu to zaszczyt
i zwiekszona wartosc mieszkania ???? :szok::-):-D

ide po kawe, mi tez dzis trzeba choc pospalam do 11 ...

anucha : tej firmy nie znam akurat i nie wiem o jakich kapciach myslisz ale jesli skorzane : to polecam jako typ kapci !
ja od lat kupuje robeez lub odkrylam inna 3 razy tansza firme : natessance i od tej pory nie kupuje juz robeez za 35-40e!

te kapcie natessance sa produkowane WE FRANCJI, tanie, ale DOBREJ JAKOSCI moj synek w 1 parze chodzi od wakacji, plus codziennie w szkole, gimnastyka i tuylko maja brudna podeszwe : jak dla mnie : nie do zdarcia ! tania dostawa i u mnie kapcie sa w 2-3 dni !!!! polecam :)

anucha wpisz w google chaussons nat essance albo samo nat essance tak z przerwa jak podalam i na pewno znajdziesz odp. link
a ceny rosna razem z rozmiarem kapcia :)
ale i tak jets ok :) dla 3-4 latka 12-13 euro/para a nie 35-40 jak robeez! ( tam to tyle nawet dla malych stopek!!!)

reklama
josephine, pisza na stronie
Nat-essence.com est en repos le vendredi 18 mai et reprends ses activités le lundi 21 mai

ale modele widac, i wlasnie o cos takiego mi chodzilo :)
w poniedzialek zamowie cos na pewno
wielkie dzieki za info :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry