reklama

Mamy z FRANCJI!

dziewczyny nie wspomne juz o pogodzie, bo to ze pada juz od 5 tyg to chyba jest nie normalne ;(!!
teraz mam inne zmartwienie:/ od dzisiaj zaczyna sie remont kamienicy! ja chyba zwariuje!!! rozkladaja wlasnie rusztowanie i rura o rure uderzaja a pozniej wiertarka:((( chyba psychicznie chca mnie wykonczyc;) najgorzej z mala bo jak sie nie wyspi to bede miala jazde...

reklama
Mistralka - jak przed zabiegiem sie czujesz? Trzymam kciuki aby wszystko poszlo jak nalezy&&&&&
josephine - u mnie od tygodnia ciagle spiacy dzien, ale wczoraj to juz byla tragedia!!!!

magda : te zto przerabialam, ale 2 mieszkania w srodku : obok nas i nad nami ... wspolczuje... dma mnoie nie ma nic gorszego niz halas, remont i ...wszelki halas !!! :( courage !!!

antylopka : oby udlao sie jak najwiecej odpoczac! jak sie czujesz poza tym ? jak bébé ? znacie plec ????

mistralka : &&&&& za jutro !!!!

Hej dziewczyny,
sorki ze tak mal pisze ale czasu brak...

Ja w domu od 2 dni mam armagedon. Alex goraczkuje od soboty,w nocy z soboty na niedziele mi zwymiotowal.W niedziel placz caly dzien...Dziasel nie da sobie dotknac...Dzis jest troche lepiej, bo nie placze i goraczki nie ma ale malo bardzo je. Dzwonilam do lekarza naszego ale dopiero w srode wraca z urlopu...wiec na srode jestesmy umowieni...

Mistralka rowniez trzyma kciuki!

U mnie tez leje a jak nie pada to wieje. No pogoda dolujaca...

Magda a remontu wspolczuje ( a wogole jak dzieciaczek jest w domu) ...

u nas tez deszcz sie nie poddaje! pada i pada a zapowiadaja ze niby od jutra ma byc coraz lepiej! ja jakos to czarno widze
posprzatalam, babeczki zrobilam , poukladalam w szafie....i chyba kawke sobie zrobie.

josephine - plec poznam 15 czerwa na echo. ten tydzien zapowiada sie masakrycznie, bo od srody mam 3-dniowe szkolenie w Courbevoie, wiec bede musiala jeszcze jezdzic rano i po poludniu:-/ No i bede siedziec do 16h30, a nie jak teraz do 15h30... ale poznieuj juz z gorki, bo lundi pantecote w domu, a 1 czerwca lece na weekend do Pl. Maz cos przebakuje o miom zwolnieniu, ide 29 do sage-femme, ale podejrzewam, ze jeszcze ten miesiac mnie pusci do pracy.
Problem tylko z nogami :( ale nic sie z tym nie da zrobic do czasu porodu..........
Magda - u mnie zaceli remont jak Wikunia miala miesiac - w ogole jej mloty i wiertarki nie przeszkadzaly w spaniu, za to ja cala nerwowa bylam, ze nie uslysze kiedy sie obudzi. W srody juz mnie glowa bolala od halasu, wiec jak tylkoi byla ladna pogida to wybywalam na cale godziny, aby wrocic dopiero jak skoncza.

zoe- nie wiedzialam, ze twoja corcia ma ZOE na imie :p misie zawsze podobaly imiona Zoe i Chloe ale jakos postawilismy na pl/ fr imieniu.
marzenka- zdrowka
mistralka- 3mam kciuki! a jak tam po spotkaniu?
antylopka- nogi ci puchna czy co? bo ja nie w temacie :/mala w miare pospala, robotnikow przegonil deszcz i doszli tylko do 1 pietra :p u mnie jest problem, ze mam studio i wszystkie okna ( czyli 2) sa po jednej stronie:/
mona- gdzie jestes??
marys- a u ciebie co tam??
josephine- wspolczuje, ze musisz wychodzic!

reklama
zoe- nie wiedzialam, ze twoja corcia ma ZOE na imie :p misie zawsze podobaly imiona Zoe i Chloe ale jakos postawilismy na pl/ fr imieniu.
marzenka- zdrowka
mistralka- 3mam kciuki! a jak tam po spotkaniu?
antylopka- nogi ci puchna czy co? bo ja nie w temacie :/mala w miare pospala, robotnikow przegonil deszcz i doszli tylko do 1 pietra :p u mnie jest problem, ze mam studio i wszystkie okna ( czyli 2) sa po jednej stronie:/
mona- gdzie jestes??
marys- a u ciebie co tam??
josephine- wspolczuje, ze musisz wychodzic!

Hej dziewczyny!
Jakie wy jestescie kochane!
Dzięki serdeczne za pamięć!!!!!
Stresuje sie troszke,najbardziej boje sie że mnie nie wybudzą-ale myśle optymistycznie jak zawsze.
Ciekawa jestem co tam znajdą?????O ile coś znajdą bedzie fajnie jeśli nic-dupa goła........:(

Wczoraj jak jechalismy na wizytę lało tak że moja adrenalina podczas prowadzenia mojego anglika sięgła zeeenitu!!Widoczność na autostradzie prawie zerowa!Dziś jest lepiej,padało ale juz od kilku godzin jest spokój.

SPOTKANIE:
Jestem pod ogromnym wrażeniem!Było bardzo miło...Asia ma wiele ciepła i gościnności:)Jest tak normalna a zarazem jej mowa jest bardzo wyważona.Ja jestem szaleniec,ale lubie słuchać.
Mój mąż niestety gada jak najęty,i na drugi raz pewnie go nie zabiore!heheheheh
Niestety jej mąż był w pracy,więc nie mogliśmy się poznać.
Dzieci-syn strasznie ale to strasznie wstydziak,córka słodkaaaa i kreatywna do rany przyłóż-kocham takie dzieci:)))))))
Jestem zaskoczona,a jednocześnie dziękuje Bogu że w końcu poznałam jakąś 'normalną' Polkę w tych okolicach!!!!
Dam jej namiary na to forum bo zachwalałam was pod sufity oczywiste:)Więc niebawem być może i tutaj do nas dołączy???

Magda-
remonty???!!BRRRRRRRRRRRRRR
Jak słyszę to słowo-widzę brudna podłoge:))))))))))))))Koszmar!Współczuje.

Zoe-co upiekłaś??Pochwal się????:P

Marzenka-współczuje przejść,i mam nadzieje ze niebawem syn dojdzie do zdrowia?Buźka!

Antylopka-
ty mnie pytasz jak ja sie czuje?To ty pisz szaleńcu jak twoje zdrówko i jak dbasz o siebie???

Dzięki dziewczyny za 3manie kciukasów!!!!!!!
Mega uściski za to!

p.s-zrobilam 3 dni temu zakupy na amazon i nie tylko.Mąż nic nie wie,i jak to wszystko będzie dochodziło dzień za dniem to bedzie miał mega niespodzianke:))))))Wczoraj powiedział że chyba zabierze mi kartę:))))))heehehehehhehehehheeh
On pali-wiec wydaje na tytoń,ja nie-więc wydaje na książki i moje przydasie do dekorowania-minimum 70e miesięcznie to i tak niedużo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry