zoe- nie wiedzialam, ze twoja corcia ma ZOE na imie

misie zawsze podobaly imiona Zoe i Chloe ale jakos postawilismy na pl/ fr imieniu.
marzenka- zdrowka
mistralka- 3mam kciuki! a jak tam po spotkaniu?
antylopka- nogi ci puchna czy co? bo ja nie w temacie :/mala w miare pospala, robotnikow przegonil deszcz i doszli tylko do 1 pietra

u mnie jest problem, ze mam studio i wszystkie okna ( czyli 2) sa po jednej stronie:/
mona- gdzie jestes??
marys- a u ciebie co tam??
josephine- wspolczuje, ze musisz wychodzic!
Hej dziewczyny!
Jakie wy jestescie kochane!
Dzięki serdeczne za pamięć!!!!!
Stresuje sie troszke,najbardziej boje sie że mnie nie wybudzą-ale myśle optymistycznie jak zawsze.
Ciekawa jestem co tam znajdą?????O ile coś znajdą bedzie fajnie jeśli nic-dupa goła........
Wczoraj jak jechalismy na wizytę lało tak że moja adrenalina podczas prowadzenia mojego anglika sięgła zeeenitu!!Widoczność na autostradzie prawie zerowa!Dziś jest lepiej,padało ale juz od kilku godzin jest spokój.
SPOTKANIE:
Jestem pod ogromnym wrażeniem!Było bardzo miło...Asia ma wiele ciepła i gościnności

Jest tak normalna a zarazem jej mowa jest bardzo wyważona.Ja jestem szaleniec,ale lubie słuchać.
Mój mąż niestety gada jak najęty,i na drugi raz pewnie go nie zabiore!heheheheh
Niestety jej mąż był w pracy,więc nie mogliśmy się poznać.
Dzieci-syn strasznie ale to strasznie wstydziak,córka słodkaaaa i kreatywna do rany przyłóż-kocham takie dzieci

))))))
Jestem zaskoczona,a jednocześnie dziękuje Bogu że w końcu poznałam jakąś 'normalną' Polkę w tych okolicach!!!!
Dam jej namiary na to forum bo zachwalałam was pod sufity oczywiste

Więc niebawem być może i tutaj do nas dołączy???
Magda-
remonty???!!BRRRRRRRRRRRRRR
Jak słyszę to słowo-widzę brudna podłoge

)))))))))))))Koszmar!Współczuje.
Zoe-co upiekłaś??Pochwal się????
Marzenka-współczuje przejść,i mam nadzieje ze niebawem syn dojdzie do zdrowia?Buźka!
Antylopka-
ty mnie pytasz jak ja sie czuje?To ty pisz szaleńcu jak twoje zdrówko i jak dbasz o siebie???
Dzięki dziewczyny za 3manie kciukasów!!!!!!!
Mega uściski za to!
p.s-zrobilam 3 dni temu zakupy na amazon i nie tylko.Mąż nic nie wie,i jak to wszystko będzie dochodziło dzień za dniem to bedzie miał mega niespodzianke

)))))Wczoraj powiedział że chyba zabierze mi kartę

)))))heehehehehhehehehheeh
On pali-wiec wydaje na tytoń,ja nie-więc wydaje na książki i moje przydasie do dekorowania-minimum 70e miesięcznie to i tak niedużo!