reklama

Mamy z FRANCJI!

Marys- jestem takiego samego zdania. Lekarka w pmi wypisala mi recepte na to i tak to zachwalala ze sprobuje! Ostatnie szczepienie co miesieczne!!! Nastepne w pazdzierniku!!!:))) oby tylko jutrzejszy dzien zlecial bo pelno stresu. ZDROWECZKA DLA MARCELKA!!!:*

Ostatnia edycja:
reklama
SRODA....josephine jak ja cie rozumie! dzis caly dzien w domu, pogoda do kitu. nie pada to juz cos!! mistralka to juz po!!! ciesze sie ze wszystko dobrze poszlo. kiedy bedziesz maial te wyniki?
trzymajcie sie milego dnia!

Hej dziewczynki!

Mistralka super ze zbieg sie udal i najwazniejsze ze nic sie zlego nie stalo podczas:happy: Dojdziesz niedlugo do siebie. A do pracy nie dziwie sie ze Ci sie nie chce po takim wypoczynku :-DA co do twoich pasji to jestem zdania ze wydajesz malutko wiec maz niech sie cieszyy ze oszczedna ma zonke:-)

Josephine, Zoe mnie wolne srody jeszcze nie dotycza ale jak juz przyjdzie ten czas to pewnie podziele Wasze zdanie ;-)

Bylismy u lekarza Alex podobno mial takie przeboje od zabków. Lekarka stwierdzila ze gorne jedynki zaczynaja sie "towrzyc" ze tak powiem:happy: Dostal na goraczke leki i biegunke jakby co. No i odrazu dala recepte na szczepeinia w 9 miesiacu. Wogole jestem mega zadowolona bo sie super dogadalam i jestem duuuumna:happy2:

A wiecie ja placilam za wizyte a mam swoja karte Vitale gdzie Alex jest dopisany. Zawsze tak bedzie? Bo ja sie nie orientuje...

Wlasnie gdzie Cornelka sie podziala???

Anucha co slychac?

Marys zdrowka dla Marcelka!

U mnie wieje i na deszcz sie zanosi- fajna jesien tej wiosny :baffled:

Magda te szczpenia w obie nozki masakryczne jak dla mnie:crazy:Ale dacie rade!

Milego dnia babeczki!

hej dziewczyny u mnie takie ogolne "nic mi sie nie chce"... a pogoda nie pomaga w motywowaniu sie do czegokolwiek. Kiedys grzebanie w ogrodzie bylo dla mnie odskocznia i lekiem na wszystko, ale teraz, wiedzac ze sie przeprowadzamy, nie mam ochoty czegokolwiek w ogrodzie robic, wiedzac ze nowy wlasciciel wszystko powyrywa, poprzesadza itp. Zreszta mokro i zimno wiec mam wymowke.
Ja plastrow nie znam, nasz "wiejski" lekarz kaze nam dziecie poic paracetamolem w syropie przed szczepieniami...to chyba gorsze bo podraznia zoladek. Marzenko zazdroszcze tworzenia zabkow; bo u nas ciagle nic nie widac..Moj synek tez jest dopisany do karty vitale mezowskiej.
Mistralko, super ze juz po badaniu, i ze nic niepokojacego nie znaleziono.
U mnie na razie sroda, nie-sroda, ta sama monotonia, pewnie kiedys do tej monotonii zatesknie, na razie maly obok ssie swoje nowe kapcie (dzieki josephine za rade- juz zamowienie doszlo i sa bardzo fajne!)

magda i ma byc podobno coraz wiecej tego slonca :-D:-D
marzenka moja tez miala takie przeboje z jedynkami masakra!!!! i wogole potem co zab to placz , goraczka! ja juz nie wytrzymywalam i tylko czekalam az wyjda wszystkie
dziewczyny nie mam pomyslu juz na obiady!!! pomocy!

Zoe ja proponuje cos takiego- sprawdzone i baaaaaaaaardzo pyszne!

Pierś z kurczaka kroimy w paski i przez noc moczymy w magi i na drugi dzień panierujemy w sezamie pomieszanym z bułka tartą.
Robimy jeszcze sos z jogurtu naturalnego i świeżego ogórka drobniutko pokrojonego to mieszamy doprawiamy i dodajemy zioła prowansalskie.
Zapomniałam tego kurczaka smażymy na oleju albo oliwie.

Smacznego!

reklama
Zoe ja magi kupuje w E.Leclerk-u( kurde nigdy nie wiem jak to napisac:happy:) Jest tam magi firmy MAGGI. Musisz szukac w dziale gdzie sa takie kostki rosolowe, wrzywne cos w stylu "pomysly na..." i zupy w proszku i tam magi napewno bedzie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry