Hej dziewczyny!
Dzięki za podpowiedzi-i tak właśnie dzis zrobiliśmy.
Jestem już po wizycie-deklarację mamy złożoną w 3 minutki!!!!!!!!No i jakie to było bajecznie proste heheheh.
Wczoraj miałam zrypany dzień w robocie,po południu była u mnie Sophie i miałyśmy wypełniać te deklarację,ona także mi powiedziała żeby jednak dla pewności iść do nich.
Więc czytając jeszcze was,dałam dyla....Dni juz niewiele zostało do końca maja.
Magdabb-jak mały sie dzisiaj czuje????Kurcze tak gorąco a on ci sie rozchorował?Ja myślę że to po tych cholernych deszczach?
Marzenka-RSA,to jakiś rodzaj zasiłku o który możesz się ubiegać,dodatek.Tak ja to rozumiem bo znam osoby które pobierają takowy.Ale nie wszyscy się kwalifikują,są jakieś wytyczne.Myślę że dziewczyny więcej ci powiedzą?
Magda-czytając o 'wbijaniach igły 3 razy',przypomniała mi sie Anglia

Masakraaaaaaaaa
Doradzałam 'doktorce' żeby pobrała krew z wenflona bo chciała mi wsadzić kolejnego!!!!Jak pobrała,nie zamkneła go i krew z żyły sikała na wszystkie strony!No koszmar.Na koniec zadowolona mówi do mnie-a miałas rację,dało się! hehehehehhehe
Oczy w słup mi stanęły!
Pięknie,choć strasznie upalnie.Cieszę się że udało mi się złożyć tę deklaracje,że jest weekend(pomimo tego iż pracujemy)ale i tak jest wspaniale.
Jutro wybieram się rano na cotygodniowy targ w Hyeres,upolować torebkę!

W niedzielę będę szukać na piusie spławika i grubszej żyłki do wędki,bo już czas na połowy

))))))
Znowu mam większe krwawienia

Chyba po tym zabiegu,ale praca i wielki wysiłek także robią swoje.Po takim zabiegu powinnam mieć kilka dni wolnego,ale niestety doktor sie nie domyślił żeby mi zaoferować
Ogólnie czuję się jak stara-przekwitająca baba!Do niczego nie potrzebna,bo po co facetowi taka kobita której w nocy tknąć nie można?Bo albo ma okres albo nie ma weny na takie sprawy?
Dziewczynyyyyyyyyyyyyyy
jestem w rozpaczy totalnej:-(