reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Dziewczyny wiecie co-juz dostalam trzeci list z Caf-u o tym ze jest o PAJE na Alexa.Wszystkie listy o identycznej tresci. Ja nie wiem juz o co chodzi.Czy to mozliwe ze przez przypadek by to wyslali?

Dziewczyny wiecie co-juz dostalam trzeci list z Caf-u o tym ze jest o PAJE na Alexa.Wszystkie listy o identycznej tresci. Ja nie wiem juz o co chodzi.Czy to mozliwe ze przez przypadek by to wyslali?
Marzenka-
jeśli dostałaś listy z Caf'u to najlepiej się do nich udaj i wyjaśnij o co chodzi.Być może na miejscu lepiej zrozumiesz i wyjaśnisz.Spać spokojnie będziesz kochana!

Josephine-dzięki za przepis.Moje 'luksusowe' już w piekarniku:):tak::tak::tak:

DSCN6340.jpgDSCN6341.jpg
Dziewczyny!!!Polecam-z tego przepisu wyszły madlenki bombowe-super w smaku!!!!!Jestem mega zadowolona:):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej!
I ja sie melduje :happy2:U mnie sloneczko swieci, nawet cieplo by bylo gdyby nie ten wiatr ale i tak nie jest zle!

Alex spi, a ja wrzocilam fasole do moczenia-bedzie fasolka po bretońsku mmm....

Potem skocze po bagietke i do apteki po szczepionke dla malego i bedziemy sie bawic:-)

Milego dnia!

reklama
mistralka super piekne, i dobre napewno....jutro sprobuje..ktoren to przepis byl????
Zoe-wstawiłam link na poprzedniej stronce,z youtube:)

Jestem paaaaaaaaadnięęęęęęęęęęętaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Na maxa wykończona robotą.
Jest gorąco,ale przez ten wiatr jest do groma roboty bo zawiewia na tarasy etc!:-(

Dzisiaj zrobię takie madlenki na szybko,czyli nie będę ubijac na parze!Wczorajsze zniknęły w oka mgnieniu,dziś już mam tylko 3--mąż wszamał ranooooooooooo!

Spadam do łóżka na sjeste naładować akumulatorki!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry