reklama

Mamy z FRANCJI!

u nas niby sloneczko wychodzi..ale to jeszcze nic pewnego ;)
mistralka zapomnialam ze foremek nie mam takze najpierw foremki kupie, i jak sprobujesz ten drugi przepis to napisz jak wyszlo...
milego dnia!!!

reklama
u nas niby sloneczko wychodzi..ale to jeszcze nic pewnego ;)
mistralka zapomnialam ze foremek nie mam takze najpierw foremki kupie, i jak sprobujesz ten drugi przepis to napisz jak wyszlo...
milego dnia!!!
No patrzcie jakaaaaaaaaaa???????????//POCZEKA AŻ JA SPRUBUJEEEEEEEE!???a CO TO JA KRÓLIK DOŚWIADCZALNY??HEHEHEHEHHEHEHEH
Zoe-Josephine już robiła te łatwe madlenki,więc śmiało kupuj foremki silikonowe(najlepsze na świecie i jak ja je kocham) i do dzieła kobieto!!!!!!!!!!!

helol

gdzie was wywialo ???
ja chora, starszak sie kula caly dzien na lozku z palcem i doudou wiec pewnie tez wykluwa wirusa...
a najmlodszy zakatarzony i je mniej plus plakal wczoraj jak szlaony wieczorem co normalnie sie nie zdarza ( placze TYLKo jak jets glodny do momentu dostania zarla...) wiec na 100% tez cos sie dzieje...
a maz jutro na delegacji do piatku poznym wieczorem... BINGO! :(

josephine chora z dwojka chorych dzieci (oby nie) ,sama....nie zazdroszcze!!! zycze zdrowka!!
ja czekam az mala wstanie i bedziemy przygotowywac urodzinki :) nic specjanego..tak tylko torcik, kolezka, nawet na tatusia nie czekamy bo wroci pozno.
pogoda nie ciekawa i tak z meteo wiedze ze do polowy czerwca ma tak byc, potem nie wiadomo....chce lata!!!!!slonca!!!!!!!!!!!!!!

josephine chora z dwojka chorych dzieci (oby nie) ,sama....nie zazdroszcze!!! zycze zdrowka!!
ja czekam az mala wstanie i bedziemy przygotowywac urodzinki :) nic specjanego..tak tylko torcik, kolezka, nawet na tatusia nie czekamy bo wroci pozno.
pogoda nie ciekawa i tak z meteo wiedze ze do polowy czerwca ma tak byc, potem nie wiadomo....chce lata!!!!!slonca!!!!!!!!!!!!!!
To przeprowadź sie w nasze strony kobieto!U nas żar z nieba sie leje.Każdego dnia pot ciurkiem po tyłku leci,uffffffffffffffffffffffffffffffffff

Josephine-bidulo,oby ci dzieci sie nie pochorowały!

ja tez mam nadzieje, ze sie bable nie rozchoruja
i jeszcze taka mala nadziejer, ze jednak w polowie sierpnia sie wypogodzi bo czeka nas ten 3 dniowy wekeend w central parks ... szkoda by bylo zeby padalo/bylo zimno :/

zoe : milych przygotowac, kiedy organizujesz imprezke , jutro ? :) czy weekend ?

reklama
hej

mistralka : ja kupuje czasem na cdiscount ( aparat fotograficzny dla malego playmobile lego) i nigdy nie mialam problemu, to jest znana, profesjonalna strona, mozliwosc zwrotu produktu itp
zachowujesz fakture = gwarancja itp

ja mam dzis L. w przedszkolu caly dzien + stolowka, wiec do 16h30 jestemy sami z malenstwem :)
maz na delegacji, wraca jutro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry