reklama

Mamy z FRANCJI!

hej
wpadlam na minute
szykuje kolacje, maz jedzie z delegacji, za jakies 45min bedzie juz w domu :)

magda : oby ten cholerny remont szybko sie skonczyl !!!!!

marzenka : popatrz sobie w DPAM chaussures, maja tam taka serie ze skorki bardzo cienkiej za kostek, ja te wzielam, na pierwsze kroki bardzo fajne mi sie wydawaly. Nie za luzne ale tez nie za sztywne
tylko ze u mnie to byla zima i to byly pelne skorkowe buty ...

reklama
Oni mnie chyba cha wykonczyc! Dzisiaj znowu... Mloda sie bawi a oni buch- rolety zamkniete i fundneli nam noc za dnia:/ pozniej wychodze na klatke a tam szaro!! Az sie przestraszylam a smrod!! A na klatce moj wozek :(( zalamalam sie!! Zlecialam go zniesc, malej probowalam przykladac pieluche zeby tego nie wdychala! Ale ona jest teraz okropnie ciekawska i na kazda strone " lampi". Jak sie szczagalam to przed drzwiami " ulewa" ( splukuja dzisiaj te smrody i nie bylo zabezpieczone zeby normalnie wyjsc:(( to znow folia na wozek i wyskoczylysmy!! Ja chyba padne w koncu przez ten remont:((
O BOSZEEE jak ja ci współczuje!!Bo wiem jak takie remonty wyglądaja niestety ale ze strony sprzątaniaaaa:(((((((masakra i jak ja merdami rzucam po takich brudasach!heheheh

Marzenka-no kusi mnie strasznie.ale niestety jak bym chciała obaczyć jak to działa-to jestem sama jak palec w domu!Lubie ten czas,ale niestety nie mam nikogo kto by mi to przeczytał i objaśnił:(
Poczekam na weekendzik.

POLSKA!!!!!Też oglądaliśmy:)Fajnie że nie przegrali-hehehehhehh

Cześć dziewczyny, miałam ambitny plan nadrobienia was i dopiero wtedy napisania, ale chyba nigdy mi się nie uda.
No więc jeśli o mnie chodzi to moja przygoda z Francją zakończona. 2 tyg temu wróciłam do Polski i w sumie się cieszę, choć jestem zła strasznie, że w ogóle zdecydowałam się na ten wyjazd :wściekła/y: Ehh nawet nie chce mi się do tego wracać, mam nadzieję, że jakoś powoli zapomnę, a tutaj wszystko się ułoży.
Pewnie nie będę już na bieżąco śledzić wątku, tym bardziej, że swojego ciężarówkowego ciężko mi nadrobić, ale od czasu do czasu pewnie do was zerknę.
Dzięki za wszystkie porady i powodzenia dziewczyny :*

ooooooooo Cornelka:((((((((((9Szkoda że wyjechałąś.No ale widocznie tak trzeba było?

Kibicuje!!!Nie wiem komu szczerze bo mecz jakoś drętwo idzie-
chyba Niemcom?Portugalczycy jakoś nie są w moim guście footbolowym:))))))))heheheh
Ten ich Ronaldo-zbiera mnie na wymioty jak go widze!

Komu kibicujecie?

Hej dziewczynki!
Kibicujemyyyyyy każdego dnia!Gorączka footbolowa nas dopadła:)))))))
Dzisiaj kibicujemy Hiszpani-mam sentyment do tego kraju i myślę że lepiej grają od Włochów.
W obu krajach jest wielki rasizm względem czarnoskórych graczy-ale-dziś będe z Hiszpanami:))))))))
Mecz się zaczyna-więc do następnego:)Buźka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry