co za pogoda :/ musze z malawyjsc do sklepu po wode dla niej
wezme ja na rede i polece. szukam od dluzszego czasu nosidelka ( tylko jakiegos konkretnego, zeby pozycja zabki byla zachowana itp), ceny nawet nie wspomne o nich. u mnie remont, remont i remont :/ nawet wozka nie moge postawic na dole na 10min bo zaraz mi go przepchaja i tak latam jak glupiaz nim tam i z powrotem! wczoraj nam okna pozaklejali... rozumiem zeby sie nie przedostawala woda czy te plyny, ALE tutaj mieszkaja ludzie jak mam sobie mieszkanie przewietrzyc?? M. przyszedl oderwal i tyle, niech sobie zaklejaja codziennie od nowa! woleta mi sami zamykaja, normalnie masakra jakas( ciemno w mieszkaniu). ohh byle do wakacji!!
a ja jeszcze zle sie czuje... podobno okres jest lagodniejszy po porodzie a u mnie jest znacznie gorszy!! teraz owulacja jest okropna a co dopiero okres.... wstyd sie przyznac ale gina jeszcze nie odwiedzilam po porodzie
( musze sie wybrac po okresie!
mistralka ja termometr zamawialam na tej stronce
josephine zdrowka
pozdrawiam
a ja jeszcze zle sie czuje... podobno okres jest lagodniejszy po porodzie a u mnie jest znacznie gorszy!! teraz owulacja jest okropna a co dopiero okres.... wstyd sie przyznac ale gina jeszcze nie odwiedzilam po porodzie
mistralka ja termometr zamawialam na tej stronce
josephine zdrowka
pozdrawiam