reklama

Mamy z FRANCJI!

co za pogoda :/ musze z malawyjsc do sklepu po wode dla niej:( wezme ja na rede i polece. szukam od dluzszego czasu nosidelka ( tylko jakiegos konkretnego, zeby pozycja zabki byla zachowana itp), ceny nawet nie wspomne o nich. u mnie remont, remont i remont :/ nawet wozka nie moge postawic na dole na 10min bo zaraz mi go przepchaja i tak latam jak glupiaz nim tam i z powrotem! wczoraj nam okna pozaklejali... rozumiem zeby sie nie przedostawala woda czy te plyny, ALE tutaj mieszkaja ludzie jak mam sobie mieszkanie przewietrzyc?? M. przyszedl oderwal i tyle, niech sobie zaklejaja codziennie od nowa! woleta mi sami zamykaja, normalnie masakra jakas( ciemno w mieszkaniu). ohh byle do wakacji!!
a ja jeszcze zle sie czuje... podobno okres jest lagodniejszy po porodzie a u mnie jest znacznie gorszy!! teraz owulacja jest okropna a co dopiero okres.... wstyd sie przyznac ale gina jeszcze nie odwiedzilam po porodzie:(( musze sie wybrac po okresie!
mistralka ja termometr zamawialam na tej stronce
josephine zdrowka

pozdrawiam

reklama
antylopa- bylam z mala na radio bioderek i mam taki opis
conclusion:
bassin radiologiquement normale. A notre une discrete asymetrie de la taille des noyaux d' ossifications des tetes femorales.
mam sie czym martwic??

nie masz, bo na opisie jest napisane miednica radiologicznie w normie - tzn. ze w kontekcie wieku maluszka nie ma niczego niepokojacego.
delje jest o lekkiej asymetrii w glowach k. udowej,( ale to jest jeszcze prawidlowe do wieku).
najlepiej nosic na zabke, klasc na brzuszku, nic wiecej nie trzeba

hej

mistralka : ja kupuje czasem na cdiscount ( aparat fotograficzny dla malego playmobile lego) i nigdy nie mialam problemu, to jest znana, profesjonalna strona, mozliwosc zwrotu produktu itp
zachowujesz fakture = gwarancja itp

ja mam dzis L. w przedszkolu caly dzien + stolowka, wiec do 16h30 jestemy sami z malenstwem :)
maz na delegacji, wraca jutro

Josephine-a przypadkiem wiesz jak działa zakup na 3-miesięczne raty?Bo tam jest taka opcja,i bardzo mnie kusi.
Podoba mi sie baaardzo jedna kanapa-szaleje wprost na jej punkcie,i gdybym mogła ja kupić na 3-mies raty-było by wspaniale!

Hej lasencje!

Jak tam u Was?

Mój malutki śpi, pranie sie pierze, posprzatane pół mieszkania a na druga czesc musi poczekac :rofl2:
Pogoda do du**. Pochmurno ale do miasta i tak sie przejdziemy z Alexem.

A jutro u mnie jest Vide Grenier- musze dokladnie tylko adres przeczytac, ostatnio jak szlam to na tablicy przy szkole wisialo ogloszenie :-)wiec pojde korzystac ale chyba sama bo maz bedzie w pracy:crazy:

Josephine a czy Twoj nick jest jest od tytulu filmu? Ostatnio wpadl mi wlasnie taki tytul w oko:happy:
No i zdrowka dla Ciebie i chlopców!

Mistralka i dowiedzialas sie juz o te raty? Kusi cie ta kanapa co???:rofl2:

Magda z tym remontem to masakra...A wogole jak malutka?Jak po szczpieniu?

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Aaaaaa! Dziewczeta poleccie jakis sklep gdzie bede mogla kupic Alexandrowi takie pierwsze butki do chodzenia.Najlepiej taki realny zebym mogla mu przymierzyc bo on ma duza nózke. Zmierzylam i ma 12cm to jakis 21 rozmiar ale wieksze troszke musza byc. Juz nie dlugo bede musiala kupic bo cos mi sie wydaje ze to moje dziecko szybko zacznie chodzic. daje mu jeszcze 1,5-2mies:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Oni mnie chyba cha wykonczyc! Dzisiaj znowu... Mloda sie bawi a oni buch- rolety zamkniete i fundneli nam noc za dnia:/ pozniej wychodze na klatke a tam szaro!! Az sie przestraszylam a smrod!! A na klatce moj wozek :(( zalamalam sie!! Zlecialam go zniesc, malej probowalam przykladac pieluche zeby tego nie wdychala! Ale ona jest teraz okropnie ciekawska i na kazda strone " lampi". Jak sie szczagalam to przed drzwiami " ulewa" ( splukuja dzisiaj te smrody i nie bylo zabezpieczone zeby normalnie wyjsc:(( to znow folia na wozek i wyskoczylysmy!! Ja chyba padne w koncu przez ten remont:((

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry