reklama

Mamy z FRANCJI!

Kibicuje!!!Nie wiem komu szczerze bo mecz jakoś drętwo idzie-
chyba Niemcom?Portugalczycy jakoś nie są w moim guście footbolowym:))))))))heheheh
Ten ich Ronaldo-zbiera mnie na wymioty jak go widze!

Komu kibicujecie?
kibicuje to jedynie Kolejorzowi(!!!!), Polsce i Francji, jesli nie gra z Polska, hehe Reszte meczy ogladam bez opowiadania sie po ktorejs ze stron. Poki co najbardziej mi sçie podobal mecz Holandii z Dania:D Niemieckiego stylu gry nie lubie, bo nic fantazji w tym nie ma, Hiszpanie na moje grali slabo w porownaniu do ich "codziennego"poziomu, Wlosi wieczna obrona, choc tym razem mieli wiele fajnych akcji, Chorwaci mnie zaskoczyli - prowadzac 3-1 ciagle atakowali jakby musieli wyropwnac. Zobaczymy jak sie dzisiaj Franki z Angolami zaprezentuja. No i Ukraina - nie wiem zupelnie czego sie po nich spodziewac.

reklama
josephine - bo ja uwielbiam pilke nozna!! i mnie irytuje, jak ktos robi z kobiet idiotki i sie powtarza z pytaniem o spalony, wrrr........ Jak ktos lubi dyscypline, to zna reguly gry, a plec tu nie ma nic do rzeczy.
magdabb - to przylec ogladac z nami - u nas wszyscy zafascynowani futbolem:)

kibicuje to jedynie Kolejorzowi(!!!!), Polsce i Francji, jesli nie gra z Polska, hehe Reszte meczy ogladam bez opowiadania sie po ktorejs ze stron. Poki co najbardziej mi sçie podobal mecz Holandii z Dania:D Niemieckiego stylu gry nie lubie, bo nic fantazji w tym nie ma, Hiszpanie na moje grali slabo w porownaniu do ich "codziennego"poziomu, Wlosi wieczna obrona, choc tym razem mieli wiele fajnych akcji, Chorwaci mnie zaskoczyli - prowadzac 3-1 ciagle atakowali jakby musieli wyropwnac. Zobaczymy jak sie dzisiaj Franki z Angolami zaprezentuja. No i Ukraina - nie wiem zupelnie czego sie po nich spodziewac.

Jak ja oglądam mecz to muszę sobie ustawić wcześniej komu mam kibicować żeby nie oglądać tak na 'sucho'!:-):-):-):-):-)
A kolejarzowi-niech sobie spokojnie pracuje bidak;-)

Niemcy niestety niczym mnie nie zachwycili w ostatnim meczu,za to Hiszpanie dali wycisk!!!:)Przyjemnie ogląda się taki meczyk gdzie co chwila coś się dzieje!!Szkoda tylko że zremisowali-ale...poczekamy na następne mecze.
Dziś jasne że będę za ekipą francuską:)))))))

Kurde dziewczyny co u was poza tym????

Ja chciałam zrobic przegląd techniczny swojego 'anglika',i niestety nie moge bo muszę wysłaś jakis tam papierek za który opłata wynosi ponad 200e!!Euro COC-tak to sie zwie.Czas oczekiwania do 14 dni!!!!!A ja muszę szybko zarejestrować bo mi się ubezpieczenie kończy:(((((((((
I nie wiem czy nie lepiej kupić jakiś stary samochód?
Mam mega dylemat!

Jak mecze, Kibicki moje kochane?
Mnie Anglicy rozczarowali, a Franki (du_y jak my) nie wykorzystali badziewnej gry przeciwnika... za to Ukraincy i Szewczenko - no pelen szacun dla dziadka!! Koniec kariery, a koles smigal 80 minut i dwie brameczki ukul! Dzisiaj Polacy - czekam na kolejne punkty (lub chociaz punkt aby zostali w grze - nie wiem czy dobrze licze, ale w naszej grupie wszystko i tak bedzie zalezalo od ostatniego meczu)
Mistralka - kupic inny, a anglika sprzedac? w innym wypadku chyba gorzej wyjdziesz, zostawiajac oba.

czeszc

ja w pilce to sie zbytnio nie orientuje, choc moj tata gra, do dzis :)

u nas zimno, ja wciaz przeziebiona...
we wtorek wyjscie zwiazane z praca meza, nie wiem jak ja wytrzymam w wieczorowej sukieneczce, golych nogach i jakims szalu na ramionach ://///////////

reklama
Mistralka - kupic inny, a anglika sprzedac? w innym wypadku chyba gorzej wyjdziesz, zostawiajac oba.

Uszzzzzz-no nie wiem kochana???Nikt nie zechce kupic anglika bo kierownica nie po 'właściwej' stronie.Ja się przyzwyczaiłam i ciężko było by mi się z nim rozstać tak szczerze.
Obczaiłam ze na internecie moge złożyc ten wniosek i otrzymam odp.w 5 dni,koszt 209e.
Do tego koszt przeglądu który tak czy siak chciałam zrobić i carte grise-nie wiem ile kosztuje nowa tutaj wraz ze zmianą tablic?
Jedyne to wiem jak koszmarnie długie są kolejki w prefekturze!!!!!!!!!!Mój małż tam dzisiaj był i numerek wyciągnął.....523!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chyba do jutra by sie dostał????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry