reklama

Mamy z FRANCJI!

No kurde jestem w mega szoku!!!!!!!!!!Żaden Fr kanał nie emituje meczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przygotowałam sie na oglądanie jak co dzień od piątku-a tu dupaaaaaaaaaaaaa!!!uuuuuuuuuuuuuuuuu

Zapomniałam wam napisać że byłam dzis u ginekolożki i zaczynam kuracje hormonalną od przyszłego cyklu.
Od dziś biorę jeden rodzaj tabletek które przygotują mnie przed okresem-tak to wytłumaczę.
Potem hormony na owulację.Kurację mam przewidziana na 3 miesiące.Obserwacje wzrostu i badanie krwi etc także.

No i mam stracha że przytyję!!Dziewczyny-jak tu zrezygnować z cukrów?Jak skończyć z jedzeniem ciastek i słodyczy????Ja tak je kocham i to moje narkotyki dosłownie.
Pięknie schudłam tutaj i nie chcę tego zmieniać!
Proszę-jak znacie jakiś sposób,bardzo by mi to pomogło w leczeniu!;-)

U nas jest pieknie,słonecznie ale wiejeeeeeeeee okropnie!

reklama
Mistralka - jeden mecz jest codziennie w tv fran publicznej a drugi jest na nowym kanale (nie pamietam nazwy) ktory wykupili Katrczycy i kosztuje 11 euro miesiecznie - te mecze ogladamy na pl tv przez net

Co do carte grise - ja wyslalam wszystkie dokumenty listem poleconym i dostalam rowniez poleconym carte grise, ale ja kupowalam auto tutaj, wiec nie zmienialam tablic. za przeglad placimy jakos 70 euro.

Mistralka - jeden mecz jest codziennie w tv fran publicznej a drugi jest na nowym kanale (nie pamietam nazwy) ktory wykupili Katrczycy i kosztuje 11 euro miesiecznie - te mecze ogladamy na pl tv przez net

Co do carte grise - ja wyslalam wszystkie dokumenty listem poleconym i dostalam rowniez poleconym carte grise, ale ja kupowalam auto tutaj, wiec nie zmienialam tablic. za przeglad placimy jakos 70 euro.

No i MEGA DUPA-bo zremisowaliśmy a Ruskie maja przez tego swojego gola więcej punktów od naszych.Więc teraz będą albo mega się sprężac żeby wygrać większą ilościa bramek albo ....do domku:(((((((
Ładnie grali,oglądałam pierwszą połowę,drugą mąż i jak szalony wyskoczył kiedy nasi strzelili gola!!!heheheheh

Antylopka-no niestety ja chyba będę musiała się pokwapić żeby wystać w prefektórze kilka godzin jak już będę zmieniać wszystko:(Żadna miła opcja niestety no i nie wiem jak to wykombinuję z pracą?????????Dupa dupaaaaa

Ale się rozpisałyście dzisiaj>>>>>Nosz nie jestem w stanie nadrobić zaległości!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ponawiam pytanie:
JAK RZUCIĆ NAŁÓG JEDZENIA SŁODYCZY I SŁODKIEGO????

Mistralko gdybym wiedziala jak skutecznie rzucic nalog jedzenia slodyczy, to bym opublikowala ten patent i byla milionerka :) Ja tam sie zbytnio nie odchudzam bo na chudych laskach wyrazniej widac zmarszczki :)
Moze niekoniecznie bedziesz tyla po hormonach? Ja bralam bardzo duzo hormonow, i po tych lzejszych typu clomid nic
sie nie dzialo z waga; utylam dopiero (4-5 kg) przy tej ciezkiej artylerii wytoczonej do in vitro...

Mistralko gdybym wiedziala jak skutecznie rzucic nalog jedzenia slodyczy, to bym opublikowala ten patent i byla milionerka :) Ja tam sie zbytnio nie odchudzam bo na chudych laskach wyrazniej widac zmarszczki :)
Moze niekoniecznie bedziesz tyla po hormonach? Ja bralam bardzo duzo hormonow, i po tych lzejszych typu clomid nic
sie nie dzialo z waga; utylam dopiero (4-5 kg) przy tej ciezkiej artylerii wytoczonej do in vitro...

hehehhehhehe:)No szkoda że nie jesteś milionerką?Byłabys moją pierwszą bogatą koleżanką:)))))))))))

No ja teraz łykam Duphaston,potem Clomid przez 4 dni a następnie Provames przez 4 dni.
Przestraszyłam się po tym jak przeczytałam jakie ma działanie Clomid i że kulturyści go biorą jako doping!
No ja jak brałam hormony to przytyłam,ale wówczas nie pracowałam,a siedząc w domu wcina się wiele:))))))
Teraz sytuacja jest diametralnie inna bo jestem w ciągłym ruchu,jestem aktywna zawodowo etc.
Ale muszę się zmobilizować do zredukowania cukru,przy moich policystycznych jajnikach przydałoby się!!!!

Słuchajcie jak się mobilizuję:15 min temu skończyłam Tiramisu które będzie gotowe na jutro:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Super co nie?

Łykanie chromu co niektórym pomaga.

Znalezione w sieci:
"Chrom skutecznie łagodzi objawy hipoglikemii (niedocukrzenia) czyli spadku stężenia glukozy we krwi, któremu, oprócz innych objawów, towarzyszą m.in. napady wilczego głodu. Hipoglikemia dotyka nie tylko osoby chore np. na cukrzycę ale także zdrowe na wskutek chociażby głodzenia się lub diety niskowęglowodanowej. Zażywanie chromu skutecznie reguluje poziom cukru we krwi. Dzięki temu znikają napady niepohamowanego głodu, chęć podjadania między posiłkami, a u niektórych osób całkowicie niknie ochota na słodycze. Jest to istotne zwłaszcza przy obecnym modelu żywienia, gdy większość pokarmów jest wysoko przetworzona, a więc uboga w ten pierwiastek."

Jaką nazwę ma w Fr chrom i kwas foliowy dziewczyny???

hej

antylopka : wtorek - w przyszlym tygodniu :)

mistralka : ja zadnego patentu tez nie obmysle. sama moglabym zyc na slodyczach, zastpaic nimi posilki :)
a co zmarszczek to anucha ma racje, tylko mi niestety na odwrot : jets bardzo ciezko przytyc i mam raczej ten cherlawo i niezrdowo wygldajacy 'typ' urody
moge zjec jak chlop po dniu orki a waga stoi i i tak bed eywgladala jakbym wiecznie sie odchudzala ....

bylo troche slonca a moje dziecko ( starsze) spi w najlpesze od 3 godzin i ...jajo, jak wstanie to pewnie zajdzie slonce albo spadnie deszcz :)

co do carte grise to sie nie wypowiadam, mam zero praktyki, wiem ze tu istenia jakies firmy ktora sie zjamuja formalnosciami itp z enie trzeba stac w kolejkach, moj maz tak zrobil bo nie mogl pozwolic sobie akurat ( o zmiane tablic) stracic calego dnia w pracy
ale szczegolow nie znam ...

reklama
Mistralko jesli chcesz brac chrom to pytaj mimo wszystko ginekolozki czy mozna, bo mineraly maja rozne interakcje z lekami.
Jak bylam w ciazy to mialam cukrzyce i zakaz cukru - chodzilam zla i nerwowa jak narkomanka :) A syrop z agawy probowalas? ja robie niektore ciasta np marchewkowe z syropem z agawy zamiast cukru...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry