reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Mistralko jesli chcesz brac chrom to pytaj mimo wszystko ginekolozki czy mozna, bo mineraly maja rozne interakcje z lekami.
Jak bylam w ciazy to mialam cukrzyce i zakaz cukru - chodzilam zla i nerwowa jak narkomanka :) A syrop z agawy probowalas? ja robie niektore ciasta np marchewkowe z syropem z agawy zamiast cukru...

Hmmmm
ciekawe co piszesz!
Nie słyszałam o tym tak szczerze.A ten syrop jak sie tutaj zwie?
Jak wyczaje w sklepie to kupie i wypróbuje:)
Dziękóweczka!!!

A ja znowu bede narzekac:/ M. Od kilku dni meczy sie z angina i ja tez juz mam 37c:(( mimo tego, ze biore tabl! Malej kupilam vit ADEC, moze ja vit C troszke ochroni!! Oj oby wszystkie te chorobska przeszly, bez zarazenia Olivi!!

Anucha- dziekuje, ze pytasz!! Ja tak sobie, lykam tabl zeby mnie nie rozlozylo i zmuszam sie do codziennych obowiazkow, chociaz polezalabym w lozku. M. juz lepiej, a Oli mam nadzieje, ze czuje sie dobrze. Temp nie ma wiec powinno byc oki!
A co u was??? Jaka tu cisza!!!
NO I PO EURO :((

Ojeju jaka tu cisza;-(
Gdzie sie podzialyscie wszystkie???

U nas pieknie dzis bylo, pojechalismy nad jeziorko i dzisiaj pierwszy raz w tym roku sie wykapalam alezzzzzzzz bylo przyjemnie!!!
Za tydzien powtorka hi hi hi:-)

Alexandro nadal z jednym zabkiem, narazie jakos drugiego nie widac...

Chcialam sobie zakupic stroj jedno czesciowy i nie moglam znalezc, same tylko dwoczesciowe...a ja takiego nie chce ze wzgledu na moje rozstepy.Musze w tygodniu sie rozejzec...

Magda zdrowka!

Polacy w meczu z Czechami porazka...Az sie poplakalm na sam koniec...Szkoda...

A za tydzien jedziemy nad morze na jeden dzien! Krotko ale zawsze...Jeszcze nie bylam nad Lazurowym!

Dobrej nocki!

josephine - jak nastroj po wyborach?

Jestem po usg - bedzie chlopak:) Oczywiscie dzidzia duza na te francuskie, krewetkowe, normy, hehe 90-97 percentyl. Zdrowy i silny, fikal na zlosc lekarzowi podczas usg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry