reklama

Mamy z FRANCJI!

magda : zdrowka !

antylopka : a tobie dziala strona monoprixa ? u mnie nie dziala ( w momencie identyfikacji) no i co bardzo mnie dziwi tylko czesc produktow mozna kupic na stronce, nie wsyztsko jets pokazane;.. wiadomo ze nie pokaza kazdego rodzaju makaronu, ale np. ostatnio chcialam wlasnie tak zamowic i kupic gigoteuse i valise w gwiazdki i jej na stronce nie bylo, a w sklpeie tak

reklama
josephine mi kiedys wpadl w oko jakis ciuch w monoprix; gdy chcialam zamowic internetowo to nie bylo go w ofercie- mysle ze oferta internetowa jest ubozsza od sklepowej. A co do zakupow biezacych to dla mnie ich ceny sa za wysokie i dlatego korzystam z innych cybermarché..

Dzieki dziewczyny:) niestety dalej leze.... Chyba antybiotyk mi nie sluzy bo zaraz boli mnie zoladek:/ dzisiaj jeszcze plecy chyba z okresu az zadzwonilam po M do pracy bo zwijalam sie z bolu:((
Milego dnia

wszystkiego nie ma, ale na takie zakupy na zapchanie lodowki spokojnie mi wystarcza. owoce i warzywa sa on-line drozsze i jest duzo mniejszy wybor, ale jako zakupy uzupelniajace to wygodne, szczegolnie teraz dla mnie. Tym bardziej, ze do naszego Mono musze dojsc z parkingu nawet jak jade autem, wiec sie wybieram tylko z mezem, jesli planuje zabranie wszystkiego ze soba.

Antylopko chodzilo mi o to, ze w innych sklepach online masz te same produkty 10-20% tansze+ dostawa gratis dla kobiet w ciazy lub mlodych matek..ja akurat mam finanse dosc napiete,bo nie pracuje aktualnie, wiec placic 20 -30 euro wiecej przy kazdych zakupach to dla mnie znaczaca suma; a wygody nie kwestionuje,bo wszystko co ciezkie zamawiam w necie tez tez:)

Dzieki anucha!
Odrzuce ten antybiotyk i zobaczymy co bedzie sie dzialo! Dziewczyny czy jest mozliwosc, ze jakos po znieczuleniu przy porodzie teraz bede je czula podczas okresu?? Bo u mnie z plecami tragedia- cale mnie bola ( krzyze i caly kregoslup)

Boze oby te chorobska juz sie skonczyly!!! M dopiero wyszedl z anginy a juz ma cala buzie w aftach:/ niby po antybiotyku i anginie! Mnie jeszcze gardlo piecze, a mloda od wczorajszego wieczoru goraczkuje:(( ja juz wymiekam!!! Ja jestem okropna panikara, a jak pomysle ze mala cos zlapala to lzy mi sie pchaja do oczu:/ Pewnie zarazila sie od nas, a tak pilnowalam zeby miec maseczke na ustach itp :((

u mnie jest dodatkowo tylko 1 euro za pakowanie - nie mam jakichs kosztow dostawy czy cos tam... A zakupy zazwyczaj mi wnasza nawet do kuchni, abym nie musiala noscic. To, co najbardziej lubie to ich punktualnosc. Zamowilismy kiedys w carrefourze i koles przyjechal o 23!!!! (a mial byc do 20) Tlumaczyl sie biedak, ze kolega nie przyszedl do pracy - ja nic Mu zlego nie powiedzialam, bo chlop ledwo dychal, ale wiecej u nich zakupow nie zamawialam.
jak sie juz rozpakuje, to bede czesciej robic sama zakupy, ale teraz nie mam sily po pracy na to, wiec pewnie jakies wieksze ceny (za poszczegolne produkty, bo jednak mono drozsze od innych sklepow)place.

Dzis mamy kermesse:D
Upieklam wczoraj ciasto z morelami i drugie z czeresniami - tak pachnialo, ze musialam schowac, glownie przed mezem, bo by zezarli normalnie oba!!!

reklama
antylopka : a u mnie wlasnie monorpix czesto sie spoznia i raz mialam ich o 22h40 ... a mieli byc max. o 20h30 ... pozniej czetso 30-45 min poza terminem pewnie dpo od sklepu ( grupy ludzi) zalezy
za to w suresnes mialam carrefour market i u nich nigdy nie mialam opoznienia !

zmykam zaraz po L. do przedszkola! smacznego obiadku !

magda : zdrowka wam zycze !!! faktycznei kurcze was dopadlo :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry