Marzenka1409
Fanka BB :)
Aniu mi tez sie Alex bedzie wydawal taki malutki...
Ale on pewnie bedzie chcial do dzieci...Zreszta sama nie wiem, teraz mamy akurat etap taki ze boi sie wszystkich i wszystkiego...
Na Mateuszka napewno przyjdzie czas!!! To sie pozniej za nim nabiegasz mamuska
Ja teraz biegam za raczkujacym Alexandrem...Ale teraz wlasnie najczesciej chce chodzic za raczki:-) Przy meblach tez smiga ale jak cos mu nie wyjdzie to jest placz niemiloscierny. Taki maly niecierpliwy nerwus mi rosnie...
A wracajac do tego przedszkola to ja bym alexa dala od 3 latek z tego wzgledu zeby sie juz jezyka uczyl pomalu...Bo ja mu za duzo nie pomoge.
Aniu a w jakim jezyku mowisz do Mateuszka?
Ale on pewnie bedzie chcial do dzieci...Zreszta sama nie wiem, teraz mamy akurat etap taki ze boi sie wszystkich i wszystkiego...Na Mateuszka napewno przyjdzie czas!!! To sie pozniej za nim nabiegasz mamuska

Ja teraz biegam za raczkujacym Alexandrem...Ale teraz wlasnie najczesciej chce chodzic za raczki:-) Przy meblach tez smiga ale jak cos mu nie wyjdzie to jest placz niemiloscierny. Taki maly niecierpliwy nerwus mi rosnie...

A wracajac do tego przedszkola to ja bym alexa dala od 3 latek z tego wzgledu zeby sie juz jezyka uczyl pomalu...Bo ja mu za duzo nie pomoge.
Aniu a w jakim jezyku mowisz do Mateuszka?
Ostatnia edycja: