Mistralka wlasnie czytalam ze od lodow niby sie nie tyje 
"Badania naukowców donoszą, że lody pomimo dużej ilości cukru nie przynoszą nam nadwyżki kalorycznej. [..] Naukowcy dowiedli, że do ogrzania organizmu po zjedzeniu loda potrzebna jest duża dawka energii. Zazwyczaj jest ona porównywalna z ilością energii jaka nasz organizm może wytworzyć z mrożonego deseru. Z tych informacji wynikają bardzo oczywiste wnioski. Lody w umiarkowanych ilościach nie mogą być odpowiedzialne za przyrost naszej tkanki tłuszczowej. Dodatkowa ilość kalorii jaką dostarczymy jedząc ten mrożony deser wyrówna nam deficyt, który powstał w trakcie ogrzewania organizmu."
w sumie to dziwne bo nie slyszalam aby ktos chudl pijac bardzo zimna wode...?? No ale naukowcom trzeba zaufac, lodom mowimy tak
Aniu-ale od jedzenia lodów także nie słyszałam aby ktoś chudł

)))))))))))))))))))))))
Śmieszne to co ci naukowcy odkrywają,i jakby sprzeczne w codziennością.
Marzenka-
Marsylia jest ładna-tak czy siak!Jednak ja wole mniejsze miejscowości i mniejsze tłumy!Plaże także zapewne bardziej oblężone?!
Fajnie że miałaś wycieczke,a na nasze spotkanie jeszcze sobie poczekamy-no cóż
Dziewczyny ja ledwo żyje w tych upałach!W zeszłym roku jakoś lepiej znosiłam takie temperatury.
To lato zaczyna mnie męczyć zaraz na samym wejściu

Dziś zaczęłam lepić róże z masy lukrowej i tak mi się strasznie wszystko kleiło że w nerwach prawie rzucałam płatkami!

)))))))Nie dało rady-nie skończyłam,poczekam na lepsze dni.
Jutro mój małż pracuje ze mną na zastępstwie za moją współpracowniczke!
Masakraaa-aż się boje pomyśleć.
My się często 'gryziemy' w robocie.Ja swoje-on swoje...kupa nerwów jak dla mnie...ale-do przeżycia.
W ogóle zaczynamy 2-3 miesiące gdzie codziennie będę go wozić do miejsca pracy,potem on albo my będziemy czekać na zakończenie pracy....ohhhhhh jak ja to przeżyje??

Kocham mojego męża ale wolę go mieć tylko w domu,nie w pracy przy swoim 'tyłku'!
os
Meczyk finałowy za kilkanaście minut,myślę że Hiszpania wygra aczkolwiek Włosi tak łatwo nie przepuszczą wygranej koło nosa

))))))Tak czy siak dwie dobre ekipy!!!
Kogo obstawiacie?

Jak wam weekendzik minął?