reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Mistralka wlasnie czytalam ze od lodow niby sie nie tyje :):)
"Badania naukowców donoszą, że lody pomimo dużej ilości cukru nie przynoszą nam nadwyżki kalorycznej. [..] Naukowcy dowiedli, że do ogrzania organizmu po zjedzeniu loda potrzebna jest duża dawka energii. Zazwyczaj jest ona porównywalna z ilością energii jaka nasz organizm może wytworzyć z mrożonego deseru. Z tych informacji wynikają bardzo oczywiste wnioski. Lody w umiarkowanych ilościach nie mogą być odpowiedzialne za przyrost naszej tkanki tłuszczowej. Dodatkowa ilość kalorii jaką dostarczymy jedząc ten mrożony deser wyrówna nam deficyt, który powstał w trakcie ogrzewania organizmu."

w sumie to dziwne bo nie slyszalam aby ktos chudl pijac bardzo zimna wode...?? No ale naukowcom trzeba zaufac, lodom mowimy tak :)
Aniu-ale od jedzenia lodów także nie słyszałam aby ktoś chudł:))))))))))))))))))))))))
Śmieszne to co ci naukowcy odkrywają,i jakby sprzeczne w codziennością.

Marzenka-
Marsylia jest ładna-tak czy siak!Jednak ja wole mniejsze miejscowości i mniejsze tłumy!Plaże także zapewne bardziej oblężone?!
Fajnie że miałaś wycieczke,a na nasze spotkanie jeszcze sobie poczekamy-no cóż:)

Dziewczyny ja ledwo żyje w tych upałach!W zeszłym roku jakoś lepiej znosiłam takie temperatury.
To lato zaczyna mnie męczyć zaraz na samym wejściu:(
Dziś zaczęłam lepić róże z masy lukrowej i tak mi się strasznie wszystko kleiło że w nerwach prawie rzucałam płatkami!:))))))))Nie dało rady-nie skończyłam,poczekam na lepsze dni.

Jutro mój małż pracuje ze mną na zastępstwie za moją współpracowniczke!
Masakraaa-aż się boje pomyśleć.
My się często 'gryziemy' w robocie.Ja swoje-on swoje...kupa nerwów jak dla mnie...ale-do przeżycia.
W ogóle zaczynamy 2-3 miesiące gdzie codziennie będę go wozić do miejsca pracy,potem on albo my będziemy czekać na zakończenie pracy....ohhhhhh jak ja to przeżyje??:szok:
Kocham mojego męża ale wolę go mieć tylko w domu,nie w pracy przy swoim 'tyłku'!
os
Meczyk finałowy za kilkanaście minut,myślę że Hiszpania wygra aczkolwiek Włosi tak łatwo nie przepuszczą wygranej koło nosa:)))))))Tak czy siak dwie dobre ekipy!!!
Kogo obstawiacie?:-p
Jak wam weekendzik minął?

Dziewczyny jaki pozar jest u mnie! Wszystko z balkonu ogladam...juz kilka godzin walcza. Jakas hala pali sie-zrobilam foty...Nie lubie takich akcji...no maskara
DSCF2830.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpg
A Alex patrzy w dym jak zaczarowany

marzenka : szok !:szok:

co u was dziewczyny, u nas cieplo, ale rpzyjemnie, nie za goraco :) zaliczylam kolejne soldy w monorpixie :) teraz kawa i odpoczynek, a o 16h15 wychodze znow po synka do szkoly

Siedze w parku i zastanawiam sie czy ci francuzi nie widza jakie maja nianie czy poprostu powiewa im to...:/ malutki placze, a ta nawija przez tel caly czas i ma wszystko gdzies:///// wsciekla jestem, bo jak tak mozna?!

Josephine- maly spadl miedzy szczeblami lawek! Wziela go, myslalam ze przytuli a ta piz** zobaczyla czy nic mu sie nie stalo i tyle! Jak jakiegos manekina ogladnela! Ja to nie moge na nie patrzec, bo szkoda mi tych dzieciaczkow okropnie!!

Magda co za kretynka z tej opiekunki!!! Jak dziecko moglo jej spasc!!!! Co za szczyt glupoty, wogole z tego co piszesz jakas nieczula szmata z tej opiekunki no ja bym podeszla i jej w pysk za to szczelila!!!! Ale sie zdenerowalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda jak wyniki wogóle?

Mistralko juz po USG jestes???
ja z moim mezem tez bym nie mogla pracowac, za duzo mnie denerwuje wtedy:-D

Milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry