reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Magda super wiadomosc dostalaś! ciesze sie ogromnie!

A my jutro na 16 na szczepienie:crazy:Oj bedzie placz i jeszcze do tego ide sama bo maz w pracy...

Alex mi dzis "orła" wywinał ze normalnie bedzie mial guza na pół czoła... maskara.

A co u Was babeczki?

Jestesmy po wyplacie a ze teraz sa wyprzedaze to w sobote moge poszalec na zakupach:-):-):-) Ciekawe co upoluje!

Mistralko pytalas sie kiedys co piekłam -otóz melduje ze pizze i gofry:rofl2:
Gofry takie pyyyyyyyyyyyycha wyszly z bita smietana i owocami mmmmmmmm..................

Milego dnia!!!!

a ja nastepna smutna hitorie uslyszalam! [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]nie wiem czy wspominalam wam, ze na oddziale z moim siostrzencem bylo dziecko, ktorego nikt nie odwiedzial :( okazalo sie, ze ma 7 rodzenstwa i z jakis powodow zostalo odebrane matce. Ktos ja adoptowal i glodzil!!! rozumiecie to!!! ludzie sa ******, jak tak mozna?! moja mama mowila, ze ma 6 miesiecy a wyglada na 2 i lezy pod kroplowkami:(( boze az mi lzy cisnal sie do oczu!! matki dzieci z oddzialo chetnie cos jej kupuja, ale co z tego jak nikt jej nie przytula itp!!! mama wspominala, ze byla u niej pielegniarka, jak wyszla mala plaka i plakala dotad az usnela ( sama). Mama mowi, ze chetnie by ja przytulila ale nie mozna bylo tam wchodzic:(((
JESTEM WSTRZASNIETA!!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dokladnie! Ci co chca miec dzieci to nie moga, a inni maja 7 :(((( a poza tym mozna szalo dostac przez takim ludzi!!! Pozniej zaostrzaja te wszystkie prawa zwiazane z adopcja i utrudniaja jak moga malzenstwom adopcje!!! Jakbym dorwala ty ludzi co jej to zrobili to ***********!!!

Czesc babeczki

Potrzebuje szybkiej rady...

Od jakiegos czasu bolal mnie kregoslup w okolicy krzyza-nic z tym nie robilam, dzis sie nasilil ze chodzic nie moglam, przedchwila chcialam Alexa z wozka podniesc i jak cos mi sie naciagnalo i myslalam ze go upuszcze. teraz to oni siedziec ani stac a chodzic to masakra. Siedze i rycze z bolu.
Cala prawa noga mi zdretwiala.
A chodzi mi o to ze do tej pory lekarza nie mamy zadeklarownego bo "nie bylo potrzeby" A teraz jak go potrzebuje to nie mam. Gdzie moge sie zwrocic? Jeszcze na dodatek mam szczpienie malego nie wiem czy dam rade pojechac...

Pomozcie

Ostatnia edycja:
Marzenka- jedz do zwyklego, ktorego masz najblizej albo na szpital jak az tak cie boli! Sprobuj tez ibuprofenu! Ja mialam ostatnio takie bole przy okresie, az plakalam:(

reklama
Melduję sie dziewczyny na szybkiego posta bo mam dzisiaj zrobić 'RAPORT'-:))))))))Czy rozumiecie o co chodzi??
Ja też nie zaczaiłam dzisiaj w gabinecie u ginekolożki-heheheehhe
Miałam w tym tyg 3 razy usg,badanie krwi na stężenie hormonów-i dzis mój pęchęrzyk ma rozmiar 22 na 18 mm!!!

Jestem w szoku bo myślałam że raczej z tej kuracji nic nie wyjdzie,a tutaj tak piknie sobie we mnie rośnie!!!
No więc raport to małe co nieco z mężem a jutro mam jakieś szczegółowe badanie jak ten raporcik nam poszedł etc-nie wiem o co chodzi szczerze???hehe
Ale nieważne.
Mąż czeka-spadam...

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Buziaki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry