reklama

Mamy z FRANCJI!

Magdabb wiem, ze czasem po znieczuleniu moze pozostac blizna w tkankach,i to wywoluje bole kregoslupa (ale moze sa inne przyczyny?) moze zapytaj Twojego lekarza czy nie polecilby Ci jakiegos ostéopathe ??​

reklama
Hej Babeczki!!!

Magda biedaczko zdrowka! Mam nadzieje ze Olivci nic bardziej nie dopadnie niz ta wstretna goraczka! Chyba kazda z nas wie co to znaczy chore dziecko-ile nerwow ehhh...
Moj A. pracuje w budowlanej firmie ae glownie wykonczeniowej- dokladniej podlogi:rofl2:

Dziewczynki a w jakim jezyku mowicie do Waszyych dzieci??? No ja po polsku a chcialabym zeby Alex szybko zalapal jezyk zeby pozniej nie mial problemów jak pojdzie do przedszkola...Bardzo mnie to stresuje...

Josephine a jak sie nazywa ten sklep kolo szkoly L. gdzie kupujesz ciuszki? Moze i ja znajde taki kolo siebie gdzies...:-)

A gdzie sa pozostale dziewczyny?Zoe i Mistralka???

I jeszcze mnie zastanawia cos takiego jak mozna nauczyc sie francuskiego poprzez telewizje nie znajac slow???
To mnie zastanawia... Ja mam polska telewizje i wlasciewie francuska ogladam tylko rano - jak leca bajki Dino Train i taki program porany Tele Matin...

A jutro nad morze!!!!!!!!!!!!!!!!! Alez sie ciesze!!!!

Milego dnia!

josephine - mi wlasnie carrefour suresnes nawalil. W Mono w puteaux dostajesz info o godzinie dostawy i zawsze byli na czas. Przez internet samemu sie wybiera 2-godzinny przedzial czasowy.
Albo zalezy od sklepu, albo od tego, gdzie sie mieszka. Tyle ze z carrefoura suresnes do mnie bylo blizej niz teraz mam do Mono...

marzenka : ten sklep to nie jest zadna sieciowka! po prstu kobieta otworzyla swoj butik i sprowadza tam rozne marki, troche wszystkiego + robi druga czesc sklpeu depot-vente, czyli ubranka uzywane, to co przyniosa jej ludzie z miasta. zadna masowka, po prostu sklepik znany w miescie a ze wersal ma 200 tys mieszkancow to sporo tego zawsze i czesto rzeczy nowe z metkami ( sprzedane jako uzywane) albo uzywane w super stanie, bo one 'smieci' nie bierze zeby sobie nie spuc renomy, bo wkoncu ma tez butik z suyper rzeczamoi, nosidelkami, butlami i rzeczami super firm ( weekend a la mer, francuskie firmy kreatorskie itp)

antylopka :a do sympa jeszcze chodzisz ? :)

no i tak... u mnie duzo lepiej:) wydaje mi sie, ze te bole to przez okres:/ a mala ma zapalenia gardla, ale nie jest tak zle bo jak narazie antybiotyku nie mamy. lekarz mowil, ze w ciagu 2-3 dni ma przejsc!! to prawda, ze choroba dziecka to najgorsze co moze byc!!! cala noc prawie nie spalam, czuwalam przy niej i mierzylam non stop temp a M. spal spokojnie! chlopy to chlopy

Dzieki Jospehine ale z tego co piszesz to chyba nie znajde takiego sklepu u mnie... Nawet nie wiem gdzie mialabym go szukac:-D

A mamy dzieciaczkow przedszkolnych... Czy jak dziecko idzie do przedszkola od 3 latek to takie przedszkoele jest platne??? Pytam z ciekawosci...

Marzenko ja jeszcze mama nie-przedszkolna, ale wiem ze wszystko zalezy od typu przedszkola
privé sa platne
public sa niby gratis ale sa tam rozmaite koszta (stolowka,ubezpieczenie) Sama jestem ciekawa jak to finansowo wyglada po podliczeniu wszystkiego?

reklama
Marzenko, te przedszkole dla 3 latkow czasem mi to sie wydaje wczesnie, ale wyjscia nie mam tak czy siak, jestem na urlopie wychowawczym,ktory konczy sie w 3 urodziny dziecka, wiec bede musiala juz na pewno wrocic do pracy... Z drugiej strony towarzystwo dzieci na pewno bedzie dla niego czyms fajnym. Mateuszek chce chodzic a jakze, ale z pomoca zgietych wpol rodzicow, po kilku minutach tego chodzenia moj kregoslup wola o ratunek! A jak go namawiam na chodzenie samowolne wokol kojca czy mebli, to jest krzyk i ryk,grrr i tak przez caly dzien (bo nie raczkuje) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry