Ale z tymi francuzami zeszlismy na temat rozliczenia podatku tutaj. Moj A. gdzies sie dowiedzial ze do jakiejs kwoty nie trzeba sie rozliczac z podatku. W zeszlym roku pracowal-pazdziernik,listopad,grudzien.Wiec narazie nic nie skladalismy. Ale Ci francuzi powiedzieli ze koniecznie trzeba sie rozliczyc. Pojsc do urzedu zlozyc te fiszki za zeszly rok i ze bedzie dobrze. Zostalo nam nie wiele czasu. Moze sie orientujecie jak to jest. W necie nie moge znalezc zadnej informacji.
Zoe dzieki za torcik! Cora wyglada na lobuziare
Ania ja tez nie wiem nic o gejowskiej adopcji!!!!
Milego dnia!!!!
Marzenka-jestem zdania że nawet jesli nie pracował wiele musi się rozliczyć tak czy siak!Być może mu coś zwrócą z tego względu?
Swoją drogą-ALEEEEEE MASZ ZRYW kochana!Już jest czerwiec a rozliczenie trzeba było zrobić do końca maja!
Co do adopcji gejowskiej-JESTEM NA NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Widziałam różne programy w Anglii na ten temat i te dzieci niestety nie są w 100% szczęśliwe w późniejszym wieku kiedy zaczynają rozumieć!Szykany w szkole etc-wiecie jakie otoczenie potrafi być okrutne?
Niech sobie biorą ślub etc,ale dzieci kategorycznie bym im nie pozwoliła adoptować i tyle.
Szkoda-wielka szkoda jeśli we Francji wejdzie w życie taka ustawa zezwalająca na to
U nas także pięknie,gorąco!
Wczoraj wybraliśmy się do Bormes z braćmi męża.Cudowny dzień!
Rano robiliśmy zakupy i mąż sprawił mi cudny prezent w postaci pięknych sandałów!!!!MEGA HAPPY
Zoe-piękna córeczka ale łobuziak widać

)))))))))))))))))heheheh
Po kim ona to ma?
Która z was robiła Madlein'ki????
Kupiłam formy silikonowe,przepis mam-jutro experyment zrobie!heheheh
Zobacz załącznik 471223
p.s-sorki-mój mąż zawsze robi takie głupie miny do zdjęcia co mnie strasznie irytuje!Mam chyba 10% normalnych zdjęć z nim

)))))))