reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
marzenka : gratki zabka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

mistralka : jetses niesamowita !!!!!!! hahahahahah DZIEKUJE BARDZO BARDZO !!!!! :)
jak dla mnie makarony sa super, nie musze wygladac idealnie jak te z ciastkarnii ! wazne zeby smak byl dobry !
te ciacha jest bardzo trudno dobrze przyrzadzic, ale ty z twoim talentem : jestem pewna, ze to opanujesz w mig !!!!

a my jedziemy w polowie czerwca na 3 dni na wschod fracnji ( dla odmiany, bo zawsze jets normandia lub poludnie francji)
o tu jest link :
Itinéraire et plan du Domaine des Trois Forêts en Moselle-Lorraine | Center Parcs

Dziewczyny ale goraco!!!
Moje dziecko siedzi w samej koszulce i pampersie i sie topi normalnie a ja razem z nim!

Maz w pracy, wroci o 12, potem jakies zakupy i chyba slodkie lenistwo :happy::happy::happy:

Milej soboty!

Marzenko, w Paryzu jest wiele cukierni znanych z macarons Ladurée, Hermé, G.Mulot, Dalloyau maja tam mnostwo wyszukanych smakow i kolorow, sa tez sklepy innych cukiernikow ktorzy sie w macarons specjalizuja..u tych "mistrzow" te macarons sa lekkie jak mgielka, delikatne, kawalek raju do ugryzienia:) - macarons znajdziesz tez w wielu "zwyklych" cukierniach-piekarniach, a nawet w sieci z kanapkami Paul czy marketach, czy mrozone u Picard ale czesto sa bardziej "siermiezne",chociaz na pewno mozna trafic na perelki w zwyklych patisserie!

u nas dzis na gimnastyce festa z okazji konca roku i jakis wystep i bufet...takze bedzie sie dzialo , o 13 idziemy. cieplo ale bez przesady , podobno od jutra jakies ochlodzenie ma byc, a dzis dzwonilam do mamy mowi ze w szalikach chodza! z upalow zima sie zrobila! milej soboty!

anucha : a ja lubie te duze macarony z Paul'a ;) i picarda tez czasem biore choc odmrazane to wiadomo z ejuz nie to samo :) ale i tak je wszamuje az sie uszy trzesa hihihi

a ja pekam z dumy
w szkole swieto spektakl i bufet
moj synek pîerwszy raz w zyciu wystepowal na scenie
'danse de doudou" sezon zima :) w pizamce i z misiem pieknie tancowal i w pewnym momencie zapomnial sie bo wypatrzyl nas na scenie i ...Puscil nam oczko!!! hahhahahahahahahaha
ogolnie to srednio go obchodizlo co sie dzialo na scenie bardziej byl tlumem gapiow zainteresowany :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry