reklama

Mamy z FRANCJI!

Magda a co sie dzialo ze malutka tak plakala??
Wiem jak to jest jechac z takim malym dzieckiem ;-/
A droga naprawde Wam sie zeszla...a spowrotem moze samolot?

MISTRALKO ROZLACZYLAM SIE PRZEZ PRZYPADEK!!! ZASPANA BYLAM A NIE MAM NIC NA KONCIE, MOJ A. TEZ NIE. JAK ODCZYTASZ TO ZADZWON ALBO TU ODPISZ JAK CHCESZ. BEDE MIALA TERAZ TELEFON PRZY DUPIE!

reklama
Marzenko-
nic się nie stało.Dryndnę innym razem bo to nic pilnego:)

Mam dwie wiadomości-
zła-zaczyna mi się okres więc nie jestem w ciąży:(
dobra-zacznę kurację zastrzykową-dodupna(hehehe)przygotowującą do inseminacji:)

Poza tym czuje się katastrofalnie!Po prostu jakbym żyła w innym świecie!

Magdo-
nie zazdraszczam tak długiej podróży,i jak planujecie wracać?

Josephine i inne dziewczyny-żyjecie?????

Ja zyje Mistralko :) Juz "na nowych smieciach", zostalo jeszcze 80 kartonow do rozpakowania :)
Na forum wakacyjnie, jak widze..voyages voyages :)
Mistralko trzymaj sie z zastrzykami, ja z kolei bede sie kluc w wrzesniu...musi sie nam udac!!!

Mistralko a we Francji nie ma jakis konkursow z tej dziedziny?
Są chyba w Lionie w styczniu.Tyle że jak wiesz tutaj to innaczej wygląda.
Konkurs jest podzielony na różne kategorie:karmel etc.nie wiem ile jest ich dokładnie.W Anglii jest w grudniu Cake International Show w Birmingham,i tam sa kategorie związane tylko i wyłącznie z dekorowaniem tortów w stylu angielskim,z dekoracjami z lukru plastycznego-kwiatami etc.To całkiem inna bajka.
Jak ja tutaj widziałam i czytałam o konkursie to zazwyczaj sami mistrzowie lub osoby pracujace w branży startują.Myślę że pasjonaci tacy jak ja nie biora udziału:(Moge się jednak myliś.
W PL mam już 2 koleżanki pasjonatki które wygrały coroczny konkurs:)Utarły nosa zawodowym cukiernikom-heheheh

Jaa jednakże chciałabym wystartować w Birmingham,bo widziałam jak to wygląda i znam poniekąd troszeczke tamtejsze środowisko.Znam osobę która 3 lata temu zajęła 2 miejsce,srebrny medal i wiem że mogłabym liczyć na jej pomoc i rade w razie gdybym chciała wystartować tam.

Dzieki Aniu za wsparcie:))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry