reklama

Mamy z FRANCJI!

czesc

dzieki za cieple powitanie

przeprowadzka odbyla sie bez problemu ( ponoc bo mnie i dzieci nie bylo), byl maz + firma tylko
ale oczywiscie wersalskie dziadki znow cos wymyslily : dostalismy tydzien "po" list ze firla popsula stopien jakis tam sratata zabytkowy i z emamy zaplacic za naparwde! a gdzie dowody ? etat de lieux nie byl zrobiony! nosz kurna ... zawsze cos z tymi pierdzielonymi nobles dziadami ... !!!!!!!!! nie zamierzamy placic ani grosza, niech walcza z wlascicielem firmy, wlascicielem mieszkania a ostatecznosci naszym adowkatem!

w domku aklimatyzacja super :) obawialam sie a jak narazie jets OK! jeszcze nie wszystko rozpakowane, poukladane, robimy powolutklu na spokojnie zeby nie przedawkowac wrazen :)

mistralka anucha : 3mam &&& za in vitro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anucha : ciesze sie ze przeprowadzka sie udala :)

magda : co u was ??????????

reklama
hejjj
jestem
melduje sie
wrocilismy z polski i mam sajgon w domu
Kaspero nie slucha sie wcale, Mayucha wszsytko po nim powtarza a mi glowa peka
my tez po przeprowadzcce , dopiero sie urzadzamy powoli:)

piszcie co u was??

parisienne : hej :) my tez po przeprowadzce, nie mam energii dokonczyc ukladania itp... zwlekam. ehhh.. we wtorek szkola juz

tak wofgole czesc wszystkim :)

anucha : ja jeszcze nic nie piore, nie prasuje... czas sie wziac za to, weekend bedzie pod znaékiem sprzatania i szykowania :)

magda : super nowinki ! samolotem bedzie szybciej i mysle ze duuzo spokojniej :)

u nas lenowy dzien, maz z L. pojechali ogladac rekiny, a my siedzimy w domku, kawa, drzemki i zabawa :) ale zaraz trzeba bedzie sie wziac za ogranianie domu, pranie itp ale najpierw jeszcze 1 kawa ;)

milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry