czesc
dzieki za cieple powitanie
przeprowadzka odbyla sie bez problemu ( ponoc bo mnie i dzieci nie bylo), byl maz + firma tylko
ale oczywiscie wersalskie dziadki znow cos wymyslily : dostalismy tydzien "po" list ze firla popsula stopien jakis tam sratata zabytkowy i z emamy zaplacic za naparwde! a gdzie dowody ? etat de lieux nie byl zrobiony! nosz kurna ... zawsze cos z tymi pierdzielonymi nobles dziadami ... !!!!!!!!! nie zamierzamy placic ani grosza, niech walcza z wlascicielem firmy, wlascicielem mieszkania a ostatecznosci naszym adowkatem!
w domku aklimatyzacja super
obawialam sie a jak narazie jets OK! jeszcze nie wszystko rozpakowane, poukladane, robimy powolutklu na spokojnie zeby nie przedawkowac wrazen 
mistralka anucha : 3mam &&& za in vitro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anucha : ciesze sie ze przeprowadzka sie udala
magda : co u was ??????????
dzieki za cieple powitanie
przeprowadzka odbyla sie bez problemu ( ponoc bo mnie i dzieci nie bylo), byl maz + firma tylko
ale oczywiscie wersalskie dziadki znow cos wymyslily : dostalismy tydzien "po" list ze firla popsula stopien jakis tam sratata zabytkowy i z emamy zaplacic za naparwde! a gdzie dowody ? etat de lieux nie byl zrobiony! nosz kurna ... zawsze cos z tymi pierdzielonymi nobles dziadami ... !!!!!!!!! nie zamierzamy placic ani grosza, niech walcza z wlascicielem firmy, wlascicielem mieszkania a ostatecznosci naszym adowkatem!
w domku aklimatyzacja super
mistralka anucha : 3mam &&& za in vitro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anucha : ciesze sie ze przeprowadzka sie udala
magda : co u was ??????????