reklama

Mamy z FRANCJI!

hej

antylopka : przezylam szok ...! 36 tydzien ? wiesz kiedy pamietam twoj suwak ...? 8 na pewno, moze 10, ale na pewno ten z 8 tyg + ... !!!!!!!!!!!! przezylam szok ! za miesiac rodzisz! :)
wspolczuje utraty komputera, u nas tez juz na liczniku 2 lapki i 2 aparaty fotograficzne :) dzieci ...

a przedszkole : juz jest lepiej. maly niechetnie poszedl 1 dnia, a teraz juz ok. choc poziomem i organizacja w tej skzole daaaleko sa od wersalu ... nie ten sam poziom : odnosnie absolutnie wszystkiego.
zobaczymy jak bedzie, najwazniejsze zeby L. sie podobalo.

a powied z: imie wybrane na 100% ????????, :) pracujesz jeszcze ?

milego dnia

reklama
Zartujesz? W pracy ostatnio byłam na początku lipca, hehe Miałam 3 tygodnie urlopu potem juz położna mi dała conge pathologique i teraz jestem juz na maternite.
Adasia zapisalam do jardin d'enfants na dwa dni w tygodniu, bo nam niania wyjechała z mężem na Tajlandie... On w ambasadzie pracuje. Wiesz jak to znaleźć dobra nianie, więc wolałam takie rozwiazanie, abym ja miała oddech, a on zabawę niezależnie od pogody.

Dobrze, ze juz lepiej w przedszkolu!

U nas to tez juz drugi laptop!! Rozwalil tez iPhona ale był ubezpieczony i wymienili. Laptopa trzeba kupić, bo jak tu funkcjonować. Misji pełno, bez męża to ja sie raczej nie ruszam, bo sie nie najlepiej czuje. W tym tygodniu czeka nas ikea w piątek, więc laptop po weekendzie(w sobotnie tłumy sie nie pchał, bo na pewno od duchoty zemdleje...)

Jeszcze rowny tydzien i wracamy do fr:/ troche sie ciesze, bo stesknilam sie za M, a z drugiej strony wcale nie chce mi sie tam wracac! M. do pracy, a my cale dnie same:( Oli teskni za tata, bo jak go widzi w komputerze to jest istne szalenstwo! A z drugiej strony babcie i ciocie, ktore sa zakochane w niej! No i remont klatki jeszcze jest w trakcie.... Zwariuje! Ehhhh
Tak czy siak trzeba bedzie wracac...

Dziewczyny- podejrzewam ze i tak do terminu dociagne, jak to było z Wiki i Adasiem. Póki co szyjka nic nie ruszona. Mi sie juz nie chce byc W ciazy, bo sie czuje ciężka i spowolniona...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry