reklama

Mamy z FRANCJI!

Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłl?????
Dziewczyny???Żyjecie????Hop hooooooooop!!!

Pochwalę się swoimi pracami z lukru.
Zeszło mi trochę z ich robieniem,bo po pracy rzecz jasna jestem do niczego.
Ale-udało się jak na razie złożyć dwa małe bukieciki które ofiaruję w prezencie;-)

ci1.jpgZobacz załącznik 482917

Pracuje nad kolejnymi trzema:-):-):-)

Poza tym wczoraj rano KROPLE DESZCZU przeszły nad moim miastem i okolicami!!!!Taka maleńka mżawka po której ani śladu nie było do godz.9.00 rano:no:Szkodaaaaa

Dziewczyny-chyba będę w ciaży???Piszę celowo 'będę',bo jeszcze wszystko może sie wydarzyć.
Moje piersi są jak skały,sutki bolą jak cholera od kilku dni.Jeżeli to nie jest efekt owulacyjny,to prognozuję że doszło jednak do zapłodnienia!?
Identycznie się czułam od pierwszego tygodnia,w mojej ostatniej ciąży dwa lata temu!
Nie chcę jeszcze zapeszać!!!!tfuu tfuuuuu..odppukac aby się udało!
Zrobię test za tydzień;-)Tak na wszelki wypadek co nie???:-):-):-):-):-):-)

reklama
Hej
Mistralko!!!! Boze trzymam kciuki na maxa zebys zafasolkowala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kiedyy robisz ten test??????????????????????????????????????????
Napisz nam koniecznie jak juz bedziesz wiedziala cos!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeju jakbym chciala zeby sie Wam udalo!!!

A twoje kwiatuszki sliczne! Ah masz te zdolnosci:-D

Magda juz spakowana??? Pewnie pomalu zaczynasz i musisz zabrac duuuuuuuuuzo rzeczy:happy: Ciekawe ile Ci wyyjdzie:rofl2:
A na dlugo jedziecie?

Milego dnia!

Hej
Mistralko!!!! Boze trzymam kciuki na maxa zebys zafasolkowala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kiedyy robisz ten test??????????????????????????????????????????
Napisz nam koniecznie jak juz bedziesz wiedziala cos!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeju jakbym chciala zeby sie Wam udalo!!!

A twoje kwiatuszki sliczne! Ah masz te zdolnosci:-D

Magda juz spakowana??? Pewnie pomalu zaczynasz i musisz zabrac duuuuuuuuuzo rzeczy:happy: Ciekawe ile Ci wyyjdzie:rofl2:
A na dlugo jedziecie?

Milego dnia!

hehehhehe OBY!!!Ja też mam taką nadzieję:)

Magda-to długaaaaaa podróż przed wami!!!Nie zazdroszczę-szczerze!!Przypomina mi się ostatni wyjazd do Pl-autobusem,podróż trwała ponad 40 godzin i nie mogłam spać oczywiste.Nigdy-przenigdy więcej nie pojadę autokarem!!!!
Ja jestem chyba jestem trochę skrzywiona na punkcie Pl-bo wcale ale to wcale nie tęsknie za nią:szok:
Tutaj jest mi super-mega dobrze!!!!heheheh

Dziewczyny-czy zabieg inseminacji tutaj jest refundowany przez CMU?Czy będę musiała coś dopłacać jeżeli będę go robić ewentualnie?
a JAK JEST Z iN-VITRO?Jest w jakiejś części refundowany czy w całości opłacany przez pacjenta?

Miałam ochotę dzisiaj wykąpać się w morzu i poleżeć na plaży.....zwiedziliśmy okolice,5 oblężonych po brzegi plaż:((((masakraaaaaa po 17.00!!!! żebym nie mogła sobie znaleźć spokojnego miejsca????grrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:TURYŚCI

aaaaa zapomniałam się pochwalić że-KUPIŁAM SOBIE WYMARZONĄ SOFE W CDISCOUNT dziewczyny!!!
Czekam na dostawę,ale jestem MEGAAAA HAPPY!HIIHHIHIHHIHIH

Marzenko to gratki wielkie!!!:-)

Sofa-Banquette BOSTON Convertible - Chocolat - Achat / Vente BANQUETTE - BZ - CLIC-CLAC - MERIDIENNE - SOFA Banquette Convertible - Choco - Cdiscount.com,
Tyle że ja kupiłam czarna która o dziwo w ostatniej chwili zdrożała o 10e,a dzisiaj nawet jej tam nie ma:szok:
Marzenko,kupiłam na 4 raty i co miesiąc będą mi pobierac z konta 78e,więc niewiele,a sofa jest mi potrzebna do pogłębiania więzi małżeńskiej i nie tylko:))))))hehehehe-śpimy osobno od ponad roku na materacach,on niżej ja wyżej!
Chce jeszcze kupić szafę,i także musimy znaleźć jakiś kompromis bo studio małe więc nie wszystko pasuje.
Kanapę także chciałam taką narożna,ale jak bym kupiła narożną wówczas nie wiem czy miałabym miejsce na szafę etc?

Trzęsę sie cała z mega wrażeń niestety nie pozytywnych,bo w tym kraju pełno egoistycznych idotów którym zabrałabym prawo jazdy od zaraz!!!!
Wjeżdżam na małe rondo,a z lewej wyskakuje mi z wielkim pędem idiota i o mało mnie nie taranuje do tego pokazuje mi 'fuck off'!!!!!!!Byłam pierwsza!!!!!!!!!!!!Brak poszanowania dla pierwszeństwa na drodze,nie mówiąc dla mnie jako kobiety!
Kto takim daje prawo jazdy????
Tak wieki procent egoistycznych buców siedzących za kierownicą jak w tym kraju-NIE WIDZIAŁY MOJE OCZY!!!
Każdego dnia mam podobne sytuacje lub jestem świadkiem.
Działa mi to na nerwy okropnie,a z reguły jestem spokojnym kierowcą!
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mistralko bardzo ladna ta sofa!!! Moze pomysle o podobnej???:rofl2:

Co do kierowcow tutajszych, ja sie z chamstwem jeszcze nie spotkalam ale malo jezdze jako kierowca:baffled:A bardzo lubie ale malz mi zabiera auto do pracy. Ja do dzis nie wiem jak tu sie jezdzi na rondach bo wg mnie kazdy jezdzi tu jak chce!!!

Ale z tym sie zgadzam ze jak bylas pierwsza na rondzie to mialas pierwszenstwo absolutne!!! Widzisz zawsze trafi sie jakis idiota! Szkoda slow!

reklama
Na rondzie pierwszenstwo ma ten co wjezdza z prawej strony :pp ka jezdze dosc duzo po fr:D

My juz w pl. Droga to byla istna tragedia:/ 25 godz nam to zajelo, a krzyku bylo okropnie duzo! Nie wyobrazam sobie powrotu, nawrt nie chce o tym myslec:((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry