M
Mistralka
Gość
Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłl?????
Dziewczyny???Żyjecie????Hop hooooooooop!!!
Pochwalę się swoimi pracami z lukru.
Zeszło mi trochę z ich robieniem,bo po pracy rzecz jasna jestem do niczego.
Ale-udało się jak na razie złożyć dwa małe bukieciki które ofiaruję w prezencie;-)
Zobacz załącznik 482917
Pracuje nad kolejnymi trzema:-):-):-)
Poza tym wczoraj rano KROPLE DESZCZU przeszły nad moim miastem i okolicami!!!!Taka maleńka mżawka po której ani śladu nie było do godz.9.00 rano
Szkodaaaaa
Dziewczyny-chyba będę w ciaży???Piszę celowo 'będę',bo jeszcze wszystko może sie wydarzyć.
Moje piersi są jak skały,sutki bolą jak cholera od kilku dni.Jeżeli to nie jest efekt owulacyjny,to prognozuję że doszło jednak do zapłodnienia!?
Identycznie się czułam od pierwszego tygodnia,w mojej ostatniej ciąży dwa lata temu!
Nie chcę jeszcze zapeszać!!!!tfuu tfuuuuu..odppukac aby się udało!
Zrobię test za tydzień;-)Tak na wszelki wypadek co nie???:-):-):-):-):-):-)
Dziewczyny???Żyjecie????Hop hooooooooop!!!
Pochwalę się swoimi pracami z lukru.
Zeszło mi trochę z ich robieniem,bo po pracy rzecz jasna jestem do niczego.
Ale-udało się jak na razie złożyć dwa małe bukieciki które ofiaruję w prezencie;-)
Zobacz załącznik 482917Pracuje nad kolejnymi trzema:-):-):-)
Poza tym wczoraj rano KROPLE DESZCZU przeszły nad moim miastem i okolicami!!!!Taka maleńka mżawka po której ani śladu nie było do godz.9.00 rano
SzkodaaaaaDziewczyny-chyba będę w ciaży???Piszę celowo 'będę',bo jeszcze wszystko może sie wydarzyć.
Moje piersi są jak skały,sutki bolą jak cholera od kilku dni.Jeżeli to nie jest efekt owulacyjny,to prognozuję że doszło jednak do zapłodnienia!?
Identycznie się czułam od pierwszego tygodnia,w mojej ostatniej ciąży dwa lata temu!
Nie chcę jeszcze zapeszać!!!!tfuu tfuuuuu..odppukac aby się udało!
Zrobię test za tydzień;-)Tak na wszelki wypadek co nie???:-):-):-):-):-):-)
Ciekawe ile Ci wyyjdzie

A bardzo lubie ale malz mi zabiera auto do pracy. Ja do dzis nie wiem jak tu sie jezdzi na rondach bo wg mnie kazdy jezdzi tu jak chce!!!