reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Madziu ja mam zwykle krzeselko zakupione w Geant za 50 e ;-) I jestem zadowolona.Alex siedzi i tez nie widac zeby mu sie niepodobalo. A jesli chodzi o twoje propozycje to wybralabym nr...2 .Bardziej mi sie podoba i jest funkcjonalne...A takie bajery jak przy tym pierwszym jak ten koszyczek to mysle ze zbedne ;-)

A my dzis na szczpienie!Trzymajcie kciuki!

Milego dnia!

U mnie vide grenier w niedziele!!! Ide napewno!!!!

hej
magda : dziekuje, u nas ok :)
czas szybko leci ... ciagly bieg
starszal teraz w szkole, mlodszy spi

jesli chodzi o krzeselka to ja mialam dla L. plastikowe JANE, niby dobra firma sporo kosztowalo a ...popsulo sie w przeprowadzce!!!! nie do uzytku, spore pieniadze w kosz poszly !
teraz mam drewniane ewolucyjne STOKKE i jestem srednio zadowolona. Na pewno trwale, ale z kolei brakuje TACKI przed dzieckiem zeby a/ sie zabawilo b/ pozniej samo sie ucyzlo jesc ... nie ma na czym postawic obiadku !!!! to byl prezent na narodziny, jakbym sama kupowala na pewno bym go nie wybrala, bo nie jest praktyczne

natomiast co do tych krzesel co podalas sa podobne, moze sie myle, bo nie znam ich wagi itp ale na PIERWSZY rzut oka, to wlansie pierwsze wydalo mi sie BARDZIEJ STABILNE. i cena bardzo fajna bo akurat promo jest :)

Wlasnie to pierwsze wydaje mi sie stabilniejsze! Jakbym miala miejsce to w ikei bym sobie kupila zwykle... A ja szukam skladanego, zeby nie zagracac naszego malutkiego mieszkanka:/ ehhhh u mnie w bloku remont dalej trwa:(( wymiekam

Magda- my mamy takie graco
[FONT=.HelveticaNeueUI]
[/FONT]
http://www.lestresorsdemae.fr/index.php?page=afficher_produit&id_com=788226&lg=1
[FONT=.HelveticaNeueUI]
jest skladane, ma zdejmowany blat i dwie zabawki do zamkntowania po bokach dostalismy w promocji:)
bedzie sluzylo jeszcze Kacperkowi, bo Adas nie dal rady zniszczyc. Lubuje sie w niszczeniu elektroniki jednak:-p[/FONT]
:cool2::cool2:A co do porodu- ciszaaa....
Mama dzis przylatuje:) tzn juz przyleciala, maz wlasnie po nia jedzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu oby krzeselko sluzylo!

Antylopka wykorzystuj mame ile sie da:-D

Nasze szczpienie przesuniete na inny termin ale w tym miesiacu... I cos lekarka wspomniala o szczepieniu na meningokoki...Czy ktores "nasze" dziecko mialo taka szczepionke??? Mam na recepcie do wykupienia ta szczpionke...i zwykla tez na rozyczke itd...

A lekarka napisala cos takiego - pomozcie rozczytac ostatnie zdanie...wklejam fotke...

DSCF3044.jpg

Milego wieczorku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry