Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hehe, dokładnie!! Dzis od rana sie rzucilam z mężem na kilka misji- odstawić dwójkę do przedszkola i żłobka, dalej do laboratorium na badania krwi, dalej do fnac po prezent dla mamy, potem decathlon po dresy i nowy czepek dla Migotki i na parking juz sie toczylam zolwim tempem... Teraz leżeć i odpoczywam
antylopka : jutro bedzie J-14 ja mojego L. urodzilam rowne 14 dni przed terminem, wiec kto wie..?
faktycznie aktywny dzien dzis mieliscie
u nas dom spacer plac zabaw w 4 bo maz dzis byl caaaly dzien w domu ))))))))))))))))
No to super weekend tez bedzie? Fajnie tak sobie wiecej czasu spędzić razem ale z drugiej strony ja mam tak, ze mam swój plan działania szczególnie od rana i mnie denerwowalo, jak mąż od rana w domu byl i mi wtedy wyszukiwanie sie z dwójka wiecej czasu zajmowało, jak tatuś pomagał, hehe Natomiast grasse matinée cała rodzinka uwielbiam
antylopka : tak, weekend tez w domu mi czasem tez rozwala prograù dnia,ale rano mi soie z kolei baaardzo przydaje... np ja zaprowadzam L; do skzoly, nie musze ubierac na szybko karmic mlodszego, tylko on z nim zostaje, zajmuje sie nim lub tylko pilnuje gdy ten spi, czy bawi sie... albo na odwrot, tata z L. do skzoly, a ja z malym w domu. wygoda ogromna, caly rok bym tak chciala
a ja wrocilam z poczty przed obiadem, wracajac wstapilam do Nocibé i to byl wielki blad!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehe
No jeszcze sie kulam 12 mam wizyte, jesli nie urodze do tego czasu.
jutro przylatuje moja mama, wiec juz spokojnie moge sie brac za rodzenie- no po poniedzialku, bo Wiki ma zabieg u dermatologa. Takie cos jej sie rozbudowalk po ugryzienij komara.