Hej dziewczynki!
Melduje sie po dluzszej przerwie
Antylopka a jaka masz przyblizona date porodu????
Marzenka-i jak ci ida lekcje Fr?
Magda-wszedzie dobrze ale w domciu najlepiej
Moj lapek padl kompletnie jakis czas temu i bylam bez dostepu do neta przez ponad tydzien,istny koszmar!!!!heheheheh
Pozatym czekam na pierwsza wizyte u lekarza ktory bedzie mnie prowadzil do in-vitro:5.10
Nadal jest goraco,duszno okropnie-oczekujemy deszczu kazdego dnia ale chmury gdzies bokiem pomykaja;(((
Po bardzo wykanczajacym sezonie jestem na maxa wykonczona,wiec wymyslilam dzisiaj ze bedziemy sie zamieniac z mezem i bedzie pracowal za mnie tydzien

)))Do urlopu jeszcze ponad miesiac tak jak wstepnie sobie niby zaplanowalismy,ale mi przydalo by sie odpoczac juz teraz.
Nie wyrabiam sie na zakretach tak szczerze!
Ja zapisuje sie jutro lub piatek na Fr,lekcje maja sie zaczac od 4.10

W koncu sie doczekalam!!!
Podczytywalam was od czasu do czasu,ale mam taka pustke w glowie ostatnio ze nie potrafie nic sensownego naklikac nawet;(jestem beznadziejna!
Josephine-czytajac twoj post odnosnie pieszych wedrowek na zakupy itp,przypomnialam sobie swoje jeszcze w Pl

)))
Dosc dlugo chodzilam na piechote do Reala wracajac zawsze obladowana jak wielblad i plujac sobie w brode ze znowu nie pojechalam bbusem

))heheheheh
Potem wpadlam na wspanialy pomysl zrobienia prawa jazdy-i jakos poszlo!!!Zdalam za pierwszym razem,a stycznosc z kierowaniem mialam tylko podczas kursu!Kupilam potem Malucha i smigalam sama bo maz sie bal ze mna jezdzic bo 50km/h bylo dla niego zawrotna szybkocia i kazal mi zwalniac hehehehhehehehhhehe
Szykuje na sobote male ^przyjecie urodzinowe dla szfagra,robie tort ale jak narazie obmyslam dekoracje
Co macie w planach kobietki?I czemu tu takaaa cichoszaaaaa?
Ogladalyscie film -Niesmiertelny-Fr film?Jesli nie to polecam jest swietny!
Dobrej nocki;podczytywac bede jutro

))

:-)