reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
czesc

antylopka : super ze asaskowi sie podobalo :) jej ... a ty masz odwage :) ja to sie panicznie boje bb nageurs, zwlaszcza z malusienskimi... ze zachoruja :)

magda : a takie specjalne 'pots de conservation' np. BEABA ? mozna je mrozic, dawac do mikrofali... ?

Josephine, tak mieszkamy dalej w aulnay sous bois troche dalej od szkoly ale mam auto wiec jest ok
Marzenka a wode mosrka w spray u masz do czyszczenia noska, taka rozowa nie pamietam nazwy tez fajnie dziala

Antylopka fajnie ze chlopiec! i to imie! swietne! Kacperki to urwisy:p powiem szczerze ze gdybym miala jeszcze kiedys bebe nr 3 to bym chlopca chciala:) sa latwiejsi w obsludze:p

Magda ze sliczkami nie pomoge, chociaz zobacz na stronie baby-walz.fr oni tam maja fajne rzeczy:)

dzieci w szkole i drugie w zlobku
ide robic porzadek w plakarze

parisienne : fajnie ze zrobilas prawko i masz auto ...ja tyle lat sie migalam az mnie dopadlo i teraz mam za swoje ! musze zrobic prawko, a ile czasu to zajmie !!!!!!!!!!!!! a tutaj bez auta to szok... na poczte 20min na pieszo, na zakupy 15 lub ... 25 zalezy gdzie ... na muzyke ( juz dzis!) ...20min, na sport TEZ bo wszystko w centrum... GARDERIE : obok muzyki, 20min ! centrum!!!!!!!! ledwo sie rok szkolny zaczal a ja juz mam dosc... Ale nie ma sie co ludzic ze sprawe prawka roziwaze na lapu capu ... raczej bed ebiegala dluuugo z wywieszonym jezorem...
Obym tylko od przyszlego wrzesnia mogla juz jezdzic !

Josephine- on juz duży w moim rozumieniu, hehe w ubiegłym nie zapisalam na bebe nageurs bo właśnie mi sie maly wydawal, ale teraz spokojnie. No i ja jazdze autem pod sam basen, Kochana!:) bez auta bym sie podkulala pod dom;-p

antylopka : no niby duzy :) ale jeszcze bobasek :) ja swojego L. czterolatka parwie zima na basen nie potrafie puscic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::laugh2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
latem owszem ale jak jets zimno, wietrznie itp : nie :)

co tam u was dziewczyny ???? Cisza tu jak makiem zasial :)

Hej dziewczynki!

Melduje sie po dluzszej przerwie:)

Antylopka a jaka masz przyblizona date porodu????

Marzenka-i jak ci ida lekcje Fr?:)

Magda-wszedzie dobrze ale w domciu najlepiej;)

Moj lapek padl kompletnie jakis czas temu i bylam bez dostepu do neta przez ponad tydzien,istny koszmar!!!!heheheheh

Pozatym czekam na pierwsza wizyte u lekarza ktory bedzie mnie prowadzil do in-vitro:5.10

Nadal jest goraco,duszno okropnie-oczekujemy deszczu kazdego dnia ale chmury gdzies bokiem pomykaja;(((

Po bardzo wykanczajacym sezonie jestem na maxa wykonczona,wiec wymyslilam dzisiaj ze bedziemy sie zamieniac z mezem i bedzie pracowal za mnie tydzien;))))Do urlopu jeszcze ponad miesiac tak jak wstepnie sobie niby zaplanowalismy,ale mi przydalo by sie odpoczac juz teraz.
Nie wyrabiam sie na zakretach tak szczerze!

Ja zapisuje sie jutro lub piatek na Fr,lekcje maja sie zaczac od 4.10;)W koncu sie doczekalam!!!

Podczytywalam was od czasu do czasu,ale mam taka pustke w glowie ostatnio ze nie potrafie nic sensownego naklikac nawet;(jestem beznadziejna!:-D

Josephine-czytajac twoj post odnosnie pieszych wedrowek na zakupy itp,przypomnialam sobie swoje jeszcze w Pl:))))
Dosc dlugo chodzilam na piechote do Reala wracajac zawsze obladowana jak wielblad i plujac sobie w brode ze znowu nie pojechalam bbusem:)))heheheheh
Potem wpadlam na wspanialy pomysl zrobienia prawa jazdy-i jakos poszlo!!!Zdalam za pierwszym razem,a stycznosc z kierowaniem mialam tylko podczas kursu!Kupilam potem Malucha i smigalam sama bo maz sie bal ze mna jezdzic bo 50km/h bylo dla niego zawrotna szybkocia i kazal mi zwalniac hehehehhehehehhhehe

Szykuje na sobote male ^przyjecie urodzinowe dla szfagra,robie tort ale jak narazie obmyslam dekoracje:)

Co macie w planach kobietki?I czemu tu takaaa cichoszaaaaa?

Ogladalyscie film -Niesmiertelny-Fr film?Jesli nie to polecam jest swietny!

Dobrej nocki;podczytywac bede jutro:))):-D:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry