hej !!!!
witam znad wisly

siedzimy w polsce juz prawie tydzien, ja z dziecmi. maz nie dal rady przyleciec z nami, przepadly jego bilety no ale dobra... nie bede gderac. praca to praca, trudno sie mowi, moze nastepnym razem sie uda!
mistralko : bardzo wspolczuje przezyc. mam nadzieje ze te polipy to bedzie tylko czysta formalnosc i ze juz niedlugo bedzie ci dane nosic dziecko pod serduchem

a co do stronki to wstyd sie przyznac ale : weszlam i nie bardzo wiedzialam jak z tego korzystac

a jesdzcze odnosnie mezow i strojenia sie, ja cie rozumiem mi sie trafil gorszy egzmplarz, ja mojemu nic poza sweterkami nie kupuje skarpetami i gatkami

bo on musi sam wybrac, wybredny jets a przy tym musze z porazka w glosie przyznac : faktycznie zybiera i dla siebie i dla mnie lepiej niz ja sama .... ma lepszy gust i tyle
blagam nie piszcie o zakupach prezentach i karcie baqnkwej ... ja wzczoraj mialam pierwszy raz powazniejswza rozmowe o wydatkach :/ przez telefon na dodatek... nie powiem zeby mi sie glupio nie zrobilo jak mi maz 1 raz od kiedy jestesmy razem zwrocil uwage ile kasy poszlo z konta z ktorego robie zakupy .... i musze przyzac ze jak mi wymienil kwote tylko do konca pazdziernika to nie uwierzylam, mowie jakas pomylka jest, sciagneli podatki albo cos dodatkowego, jakas oplate moze ????
a on ... nie nie, ja nie cytuje oplat abonamentow nawet zakupow typu carrefour spozywka czy inne nie cytuje, i wtedy zaczela sie pieknqa lista : sephora, fnac eveil et jeux, nocibe, autour de bebe, sephora, bebe vanille, vente privee.com vente privee.com vente privee.com (!!!!) bazarchic, sephora, showrooprive, h&M, spehora ... Aaaaaaaaaaaaa
czulam sie jak male dziecko rpzylapane na gtoracym uczynku .... ale musze przyznac ze przegielam i to BARDO BARDZO BARDZO.
i jeszcze najgorsza porazka : ze trzeba bylo sie przyznac ze wlasnie tego samego dnia na vente privee sobioe zamowilam zegarek firmnowy i kilka ubran i ze z konta zostanie wiec na dniach sciqagnietych 500 euro :///////////// dzisiaj sie z tego smieje, ale wtedy mi do smiechu nie bylo
no coz bede musiala sie chyba bardziej pilnowac z moimi internetowymi zakupami
antylopka : pokaz synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a moj starszy ksaze pojechal wlasnie z dziadkiem do fryzjera i na zakupyu. zimno tu. kuzyna dziewczyna ma na dzis termin i zastanaziam sie czy w nocy nie urodzila lub nad ranem bo kuzyn wrocil do domu, a jezdzi w trsie po polsce i zagranicy normalnie caly tydzien i zjezdza albo w piatki wieczorem albo w soboty rano... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
milego dnia dziewczyny!