Hej dziewczynki!
Mam same smutne wiesci na dzis te ktore nie lubia smutaskow niech nie czytaja lepiej!
Po pierwsze lalo calusienki dziennnnn bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Po drugie mialam dzis histeroskopie i niestety w dwoch jajowodach mam pelno polipow ktorych nie byl w stanie mi usunac dzisiaj.Zaczal mi usowac ale cholernie bolalo i chyba o wlasnych silach bym nie wrocila po wszystkim do domu;/
Wiec mam kolejna zaplanowana histeroskopie pod narkoza w grudniu!
Cholera-w maju usowane mialam polipy i znowy mi sie odrodzily;////
ZASMUCILO MNIE TO OKROPNIE i ten widok w monitorze jak na rzywo usowa mi te polipy nie byl mily.
Mam wrazenie z zamiast isc do przodu z invitro cofam sie do tylu i nie jest mi dane miec potomstwo;(((((
Co do limitu na koncie Marzenko,jest to okropnie uciazliwe jak dla mnie i niewiarygodne!Bank zarzadza MOOOOOIMI ciezko zarobionymi pieniedzmi i odgornie narzuca mi ile moge wyplacic a ile nie!!!!System nie do zaakceptowania!
Kupilismy osobno bilety tak wiec miejsca w samolicie takze zapewne beda w roznych odcinkach!!!!Mam nerwa!
Wczoraj zatankowalam na stacji benzyne do samochodu-chce placic karta a system odmawia mi transakcji poprzez co stanelam czerwona jak burak i jak biedak!!!!Zostawilam prawo jazdy i biegem do automatu gdzie juz moglam pobrac pieniadze!!!!!!!!!!!!!!
Mam dosc i zakladam konto w innym banku!
Dobre wiesci:
poznalam na kursie bardzo mila Polke z ktora sie zaprzyjazniam

Do tego-fryzjerka i dzis mam glowe lzejsza po obcieciu

))juppppiiiiiiiiii
Josephine- i jak pinterest?????

))))))
Molego wieczorku babki!