reklama

Mamy z FRANCJI!

anucha : ciesze sie ze bedziesz probowac !!! super :) i &&&&&&&&&&&&& :)

marzenka : super ze masz ta halte garderie, ja tez malego daje od konca sieprnia i baaardzo sobie chwale, zaadoptowal sie bez problemu, a ja ja mam w tygodniu raz kilka godizn TYLKO DLA SIEBIE :) zazwyczaj ide wteyd na kawe i zakupy

mistralka : nie znam tej stornki ale zaraz sobie lukne, bo mnie bardzo zaciekawilas! :)
powodzenia z bankiem !!!

reklama
Mistralka- taki masz narzucony limit na tydzien??? Jakas glupota! My mamy limit tygodniowy na gotowke 500 euro, ale zadko kiedy wyplacamy wiecej niz stowke bo wlasnie wszystko karta placimy.
Anu -ka zycze powodzenia przy kolejnej probie! Wierze, ze sie uda:)

suwaczek juz probowalam zmienic, ale jakos nie chce mi go wgrac w sygnaturke... Nie wiem czy to dlatego ze ciagle korzystam z iphona i nie kompa i niektore strony maja odmienne wersje na takie urzadzonoa..?

Magda zobacz w tym La Halle aux Chaussures, mysle ze nie jest tam specjalnie drogo jak na buty. Ja kupowalam teraz na jesien Alexowi- takie "przejsciowki" i zaplacilam niecale 30e.

Mistralko ja tez mam limit na karcie 300e tygodniowo zeby wyplacic. Karta nie place bo mamy ustawione tak ze nie sciaga od razu z konta tylko zbieraja sie transakcje z calego miesiaca i dopiero sciagna naleznosc. Nie podoba mi sie to i zawsze jak potrzebuje to wyplacam kasiore.

Antylopko a ty sie nie pochawalilas swoja najmlodsza latorosla!

A ja jestem troche zla bo bylismy dzis w Halte Garderie i kurcze dopiero sie dowiedzielismy ze jeszcze potrzebne jest zaswiadczenie od lekarza ze Alex ma szczpienia itp...i jade dzis na 16,30 do pediatry... Jakby wiedziala to bylo by z glowy a tak wez teraz lataj jeszcze ehhhh...

Milego dnia!
U mnie pada i mgla:dry:

Magdabb, jak juz wspominalam w sprawie butow, rowniez polecam la Halle, synek pomyka obecnie w butkach za 32 euro, recznie szytych, skorzanych (mam tez druga pare Kickersow z innego butiku- uwazam ze sa gorzej wykonczone i z gorszej skory niz te tansze butki z la Halle)
Tez mam limit na karcie, wiem, ze mozna ten limit negocjowac,zawyzyc, ale mnie jakos uspokaja to, ze w razie zguby,kradziezy, oszustwa, nie mozna bedzie wyczyscic mi konta kompletnie :-)
Marzenko, to i tak dobrze, ze masz rdv u pediatry tak szybko, w moim miescie dlugo sie czeka...w razie klopotow pozostaja mi jedynie les urgences :)
A moj synek taki maruuuuudny jest dzis, ze nie moge sie doczekac az w koncu przyjdzie mu ochota na sieste...chyba ta pogoda nieciekawie tak wplywa...

reklama
Hej dziewczynki!

Mam same smutne wiesci na dzis te ktore nie lubia smutaskow niech nie czytaja lepiej!

Po pierwsze lalo calusienki dziennnnn bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Po drugie mialam dzis histeroskopie i niestety w dwoch jajowodach mam pelno polipow ktorych nie byl w stanie mi usunac dzisiaj.Zaczal mi usowac ale cholernie bolalo i chyba o wlasnych silach bym nie wrocila po wszystkim do domu;/
Wiec mam kolejna zaplanowana histeroskopie pod narkoza w grudniu!
Cholera-w maju usowane mialam polipy i znowy mi sie odrodzily;////
ZASMUCILO MNIE TO OKROPNIE i ten widok w monitorze jak na rzywo usowa mi te polipy nie byl mily.
Mam wrazenie z zamiast isc do przodu z invitro cofam sie do tylu i nie jest mi dane miec potomstwo;(((((

Co do limitu na koncie Marzenko,jest to okropnie uciazliwe jak dla mnie i niewiarygodne!Bank zarzadza MOOOOOIMI ciezko zarobionymi pieniedzmi i odgornie narzuca mi ile moge wyplacic a ile nie!!!!System nie do zaakceptowania!
Kupilismy osobno bilety tak wiec miejsca w samolicie takze zapewne beda w roznych odcinkach!!!!Mam nerwa!

Wczoraj zatankowalam na stacji benzyne do samochodu-chce placic karta a system odmawia mi transakcji poprzez co stanelam czerwona jak burak i jak biedak!!!!Zostawilam prawo jazdy i biegem do automatu gdzie juz moglam pobrac pieniadze!!!!!!!!!!!!!!
Mam dosc i zakladam konto w innym banku!

Dobre wiesci:
poznalam na kursie bardzo mila Polke z ktora sie zaprzyjazniam:)
Do tego-fryzjerka i dzis mam glowe lzejsza po obcieciu:)))juppppiiiiiiiiii

Josephine- i jak pinterest?????:)))))))

Molego wieczorku babki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry