reklama

Mamy z FRANCJI!

hej:)

nie moge pisac przez tel :/ cos sie stalo z forum, bo napisze jedna literke i mi cofa.... a przed kompem nie bardzo mam czas siedziec :p u nas po staremu czyli remont, remont, remont idzie oszalec!! mloda wlasnie wstala po 20 min snu bo pan sobie wiercil!!!! i to zawsze jak ona spi!! takze wymiekam, moje poklady cierpliwosci sie skonczyly! pol roku siedziec w remontowanym blokuto za duzo, a nie wiadomo ile im jeszcze zejdzie :(( na dodatek bajzel taki, utrudnienia zeby wyjsc a wynajem takie samo co mnie strasznie wk****** ehhhh mam dosc!

mam nadzieje, ze u was lepsze samopoczucie:)

reklama
Magdabb wspolczuje bardzo, we Francji zawsze sie remonty wleka...kiedys tez przezylam tynkowanie osiedla wiec wiem co przechodzisz...
Marzenko; nie wiem jaki Alex ma charakter, moj synalek to by nie zauwazyl, ze mnie nie ma jesli dzieje sie wokol cos ciekawego,az czasem mi przykro, ze az tak mnie latwo zapomina :-) ..Pewnie jak go zostawisz to i tak nerwy Ci nie pozwola skupic na lekcji...nie wiem czy godziny zlobka i szkoly sie pokrywaja - moze moglabys z Nim zostac pol godzinki i podjac decyzje w zaleznosci od jego zachowania? I tez nie wiem, czy w Twoim zlobku taka "adaptation" nie jest obowiazkowa: jak ja sie dowiadywalam, to w mojej halte garderie na poczatku rodzic musial obowiazkowa pobyc z maluchem w te pierwsze seanse.

No wlasnie Anucha jak czytalam regulamin Helte Garderie to tam jest taki okres adaptacyjny ok 2h...i chyba dlatego nie pojde na pierwsze zajecia i ten tydzien pochodze z Alexem tak zaby zapoznal sie z nowym otoczeniem...

Magda remont , wspolczuje masakra tyyyyyyyyyyyyyyle czasu sie ciagnie:crazy:

Hellołłłłłłłłłłłł:-)

Antylopka i gdzie fotki??? Czekamy!:-D

No i Alex zapisany do Halte Garderie:happy:We wtorek, srode i czwartek mamy adaptacje i w piatek juz sam bedzie
A powiedzcie jak to jest ze spaniem w zlobku? bo moj Alex bedzie tam w godzinach 9-11 i 14-16 czyli w obu przypadkach bedzie albo przed spaniem albo po bo on sypia miedzy 12-14. Czy w zlobku sa stale godziny snu???Wolalabym ab Alex tam nie spal, bo ciezko sie go usypia i sam napewno nie zasnie. A zreszta po co ma spac ponownie skoro spal juz???
Nie pytal si dyrektor zlobka w jakich godzinach spi, tylko w czym -lozeczko albo lozko. Pomozcie babeczki cos:baffled:

No i pierwsze moje zajecia mnie omina bo sa w poniedzialek a z Alexem nie mam co zrobic:baffled:

Milego dnia!

Hej witam sie z Fr wczoraj wrocilismy :)

magda : wspolczuje remontu ... i to tak dlugo... moge tylko zyczyc zeby sie jak najszybciej skonczyl :/

marzenka : dziekuje, bylismy prawie 2 tyg. fajnie bylo :) ale pod koniec juz mi sie chcialo wracac do domu :)

antylopka : czekam na fotki!!!!!!!!

et voici:)

Załączniki

• kacper 065.jpg
    kacper 065.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 59
  • kacper 057.jpg
    kacper 057.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 51
  • kacper 035.jpg
    kacper 035.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 58