reklama

Mamy z FRANCJI!

hej !
anucha : zdrowka dla synka !!!! tak niestety to juz jest ze zlobkami, garderie, przedszkolem .. :/

jakie plany na weekend u was ?
U nas bedzie lenistwo :) jendo wielkie szerzace sie :)

pouciekaly gdzies wszystkie, znow cisza na forum...

reklama
Josephine hej :) Ja pracowicie ryje w ogrodku :)- przywiozlam walizke pelna roslinek z niezastapionej polskiej Biedronki (--> 0.99 grosza/szt)
Mistralko odezwij sie; myslimy o Tobie !!!

Hej dziewczynki i sorki za moja nieobecnosc!
Nie mam internetu,w ogole nie lapie hotspota u siebie!!!!Jestem teraz u braci meza i kozystam z okazji;)
Niestety nie udalo sie i tym razem:(
Jest jak jest,i nie lamie sie wcale z tego powodu!

Od poniedzialku mam tydz urlopu wiec okazja do wypoczynku:)
Dzieki dziewczyny wa kciukaski;)
Odezwe sie jak bede miala neta w domu;-)

Milego weekendu

mistralko...przykro mi, moze nastepnym razem sie uda!!!

ja to mam problem z moja corka..taki problem nie problem ..rozrabiaka normalnie ..w domu w tym tygodniu masakra, w szkole to samo, prowadyr jeeden z niej , tylko by sie wydurniala z chlopakami ( takimi najgorszymi co tylko problemy z nimi) , duzo by opowiadac ...kolezanki ma dwie moze ...ale woli sie wyglupiac z chlopakami....tylko samochody, ninja, samuraje.....ja nie wiem co to zniej wyrosnie !! a pomyslec ze ja jak bylam w jej wieku taka grzeczna bylam!!!!

zdrowia dziwczyny i milego wieczoru!!:tak:

hej
zoe : jaki ty mas zproblem z zoé? ZADEN ! Na twoim miejsuc bym sie wrecz cieszyla i byla spokojna ! Jak ma dziewczyna charakter to sobie w zyciu poradzi. Przyjaznie z chlopakami sa mocniejsze i prawdziwsze niz te z dziewczynamI, nie ma w nich zazdrosci i rywalizacji ktora ma 2cm mniej w biodrach a 3 wiecej w miseczce. Wolalbys zeby sie rozowymi lalkami bawila czly dizen i rysyowala dla odmiany...suknie dla lalek korony i hadzety garderoby ... A pozniej takie w gimnazjum wygladaja jak z konca licuem, a te z licuem starzej niz studentki. A co robia to nie wiem i nie chce wiedziec :) taka dygresja :)

jak wam weekend mija ? U na slenistwo sie szerzy

reklama
witajcie ..wiem, wiem ze ma charakter moja mala..ale bez przesaddy..w domu tylko by sie bila innych zabaw nie zna, jak z nia siade i sie bawimy , piec min i juz albo sie bic albo cos rozwalac..i tlumacze i wczoraj juz kare miala, (nie czytalam bajki przed snem ..to za to histeria byla ..nie zmieklam) ..tak sobie tez mysle ze jak zostawala w centre popoludniu (kiedy pracowalam) byla grzeczniejsza , moze bardziej zmeczona!
nie wiem czy kiedys , kiedys pisalam ze robilam jej w wieku 2,5 lat echo serca bo pediatra jakies szumy slyszal..i bylismy u lekarza wtedy ; on mowi ze to czasami zylki sie nie zamknely jeszcze i zeby czekac do 5 lat ze napewno minie ...no i nie minelo.....jutro zadzwonie do mojej straje pediatry polki( super kobiet) w paryzu i sie poradze , bo ta nasza to straszna
ps ja juz powoli trace wiare w ten moj fr .....nie mam glowy ostatnio, i tez nie chce mi sie...:zawstydzona/y:...
Josephine ..wakacje ....znowu!! fajnie ze jedziecie sobie do Pl... sama jedziesz z dziecmi czy maz tez?
pozdrawiam!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry