reklama

Mamy z FRANCJI!

Zoe-lubie Ikea:)2 tyg temu pojechalismy kupic fotel a wyszlam z dywanem:))))))))))))))Bo modny design mial i do tego na promocji:)
Conforame tez lubie:)))))))))))
Pixmania.com tez uwielbiam bo tam kupilam maszyne do szycia Toyota co pieknie szyje jeans na 8 razy zlozony-i wlasnie czekam na dostawe:)))))))))))))))))))))))))))

Lubi ktoras disco polo?Ja tego nowego nie,ale te stare piosenki...............mam wielki sentyment!
Pocalowalam sie pierwszy raz z moim M na disco z zespolem Milano:))))))))))))I od tamtej pory zyjemy razem:)

U nas tez dzisiaj pada i padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pasztety upiekly sie,chlodze w lodowce wiec zobaczymy pozniej co z tego wyszlo.Pieklam w kapieli wodnej i cala woda wyparowala przez prawie 2 godz wiec wierze ze wyszlo super;-);-);-)

reklama
wow ale z Ciebie kucharka!!!!:szok:
ja wrocilam z ikei z torba dupereli..a mialo byc lozko dla mojej cory :) ale nie jestem przekonana , bo pokoj jest maly wiec trzeba wybrac albo lozko i wieksza czesc zabawek do pudla :cool: albo lozko pozzostaje takie jak jest
na pikniku bylo super cora opowiadala!! ze sok jablkowy robili sami , ze jajka od kurki swieze , jeszcze cielpe widziala, ze na koniach jezdzili, zadowolona!! fajne takie wycieczki ..ja jak bylam mala tego nie bylo!!
mistralka ja bymci dala moja do karmienia..ona tylko i wylacznie , piersi z kurczaka i buraki :szok::szok::szok: i tak by mogla codziennie!!!! kiedys tak miala z makaronem .;sam bez niczego tylko ugotowany:-D:-D:laugh2: ...ale i tak dobrze wyglada ..ma takie udka ze tylko zjesc :-)
naczynia ze zlewu mnie wolaja
milego wieczoru!!!!

witam sie z francji :) wczoraj wrocilismy, niby tylko tydziena juz bardzo mi sie chcialo do domu !
powoli wracamy do normalnej organizacji
a dzis wieczorem maz mnie gdzies zabiera, nie wiem gdzie :) niespodzianke wylyslil :)

mistralko : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magda: jak w PL ?

WESOLYCH SWIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoe : dzieki :)
maz na pewno wymysli cos normalnego zadnych oryginalnych wypadow, aktywnych, anwet kino nie, tylko jaka skolacja, bo musimy sie nagadac. tydzien sie nie widzielismya przy dzieciach nie diz espokonie pogadac, a akurat jest duzo powaznych tematow do omowienia, wiec potrzebujemy spokoju, wyjscia tylko we dwojke i butelki dobrego wina ;)

Witaj Josephine po dluuugiej przerwie:))))))))))))))
Kurcze masz fantastycznego meza z takimi niespodziankami!!!!
Moj nigdy mi takich nie robil:((((
Zakupilam taki test ciazowy-http://allegro.pl/clearblue-cyfrowy-test-ciazowy-2szt-tydzien-ciazy-i3108437293.html
Myslalam ze oczy wyjda mi z orbit przy zaplacie-12e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kuzwa!:baffled:
No ale cos inteligentniejszego mam w zamian niz zwykly test co nie?hehehehhh

Ania zdaje mi sie ze powinna wrocic pod koniec tego ty z Pl??????

mistralka powinni Ci za to placic!!! mniam:-)
test ciazowy znam, uzywalam. 12 e to tylko jeden chyba? bo u mnie w aptece nie ma pojedynczo tylko po dwa sprzedaja ..22 euro!!! szok, juz nigdy nie kupie .
:rofl2:
u nmnie dzis cheeseburgery ;) nawet dobre wyszly...prawie jak w mc donald :laugh2:!!
milego wieczorku!!!

Dwien doberek kobitki!

Niestety moj test nie wyszedl pozytywnie:baffled:
Ale nie lamie sie bo jeszcze jest nadzieja na wtorkowa bete!
A jesli i beta nie wyjdzie-to coz?Tak ma byc widocznie i mam to gdzies tak szczerze!
Mam dobry chumorek wiec nie chce sie lamac!

Buzka i milego dnia:)

reklama
Mistralka.....czekamy na nastepny test! a jakby co kiedy jest mozliwy nastepny zabieg?? z calego serca zycze powodzenia!!

a widzisz ja zapomnialam sie zapytac o sprawdzony przepis na babke!! bo tyle tego.;robilam, nie wyszla dobrze..nie ktorzy robia z drozdzami swiezymi inni w proszku; a Ty? jak uwazasz??

swieta..nie mam nastroju, ochoty...przerabany ten tydzien, mnostwo problemow...i to dopiero poczatek....tylko siasc i plakac....
eh..... dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry