Czesc dziewczyny !!!!!!!!!!!!
josephine, marys16, Mistralka chcialam wam bardzo mocno podziekowac za wszystkie slowa do mnie

)) pisze po dlugim czasie bo swieta byly bardzo pracowie

) a po swietach niestety corcia mi sie pochorowala ospa a po 2 dniach okazalo sie ze do tego szkarlatyna

) dwie choroby zakazne jednoczesnie

) nawet w szpitalu byli zdziwieni bo nigdy nie widzieli takiego "szczescia"

))) dziewczyny duzo myslalam i powiem ze nabralalm ochoty do porodu we francji albo gorzej jak sie nie balam tak sie boje rodzic w anglii ( bo pzeciez moge byc sama jesli moj nie zdazy dojechac) ale niestety moja sytuacja zmusza mnie do myslenia rowniez o ekonomicznej stronie porodu i napewno tu lepiej wypada anglia. do tego nawet jesli nam sie uda i moj bedzie miec prace to raczej nie moze dopisac mnie do jego ubezpieczenia jesli jestem pracujaca chociaz w innym kraju a jesli rodzic na wlasne ubezpieczenie z uk to jak to zalatwic

(( nie wiem ale zdecydowalismy sie podjechac do szpitala i dowiedziec co i jak moze ktos nam wyjasni co najlepej robic w takiej sytuacji

) a juz tylko 6 tygodni do naszego urlopu we francji

))))) ja juz nie moge sie doczekac

))))))
a
Mistralka ja rowniez musze kopiowac i zalogowac sie ponownie widac mamy wolne tepo pisania i dlatego nas wyloguje zamin skonczymy pisac

. Czytalam ze sie starasz, przykro mi ze sie tym razem nie udalo ale napewno to sie zmieni

)) ja zaczne starania od wrzesnia

) trzymam kciuci za nas obie bysmy cieszyly sie w przyszlym roku szczesliwym rozwiazaniem

)) damy rade

)) albo lepiej powiem corce by trzymala za nas kciuki

) bo moze to glupie ale ona ma chyba dar bo kilka mi bliskich dziewczyn staralo sie o dziecko miesiacami a po spotkaniu ze mna i maja corka wszystkie zachodzily w ciaze

))) a tym moja siostra( starala sie ponad rok az jej maz stracil nadzieje a ja przyjechalam do nich na urlop na 4 tygodnie i mowie mu ze do mojego wyjazdu siostra bedzie w ciazy oczywiscie nie wierzyl

) a na 2 dni przed moim wylotem miala dwie kreski

))) jego mina bezcenna

)) pojechali na badanie do ginekologa i dopiero wtedy to do niego dotarlo

))
Dziewczyny napiszcie jak z praca dla mam we francji czy jest cos takiego jak praca na pol etatu w czasie gdy dzieci sa w szkole ????
a i czy mozecie polecic jakies fajne miejsca do zwiedzania lub zobaczenia w okolicach cannes, oczywiscie na taki wypad z dzieckiem. zdecydowalismy sie pojechac na kilka dni w te okolice bo coraka poprosila mnie ze chce zobaczyc delfiny a tam znalazlam taki park rozrywki delfiny, foki, orki itp.. jak jej pokazalam tak tylko o tym mowila

)) i ze bedzie robic zamki z piachu i plywac

)) ale chcielibysmy tez troszke pozwiedzac, bylismy juz w monaco i napewno jeden dzien tam spedzimy ale moze znacie jeszcze jakies inne fajne mniejsca

)
i piszecie cos o wakacjach we francji w maju ??? to latem sa zajecia ????
zoe372 ja jak zaszlam w ciaze mialam dokladnie takie same objawy jak ty opisujesz i wlasciwie to po tych bolach w cycuszkach bylam pewna ze jestem w ciazy

)) wiec Gratulacje !!!!!!

))))
a dziewczyny i mam jeszcze prosbe czy znacie przepisy na jakies francuskie obiadki ????? tzn cos co moze im smakowac bo juz za tydzien przylatuje do nas kuzyn mojego z kolegami i oczywiscie chcialabym ich dobrze ugoscic ale martwie sie czy beda im smakowac nasze polskie obiadki tzn. ja gotuje raczej smacznie ale wiem ze nie jeden anglik kreci nosem na nasze golabki czy pierogi

wiem ze kuzyn lubi krwiste mieso ale ja takiego ani nie zjem ani nie przygotuje

)) co by nie bylo bede musiala wykarmic 4 facetow a nie chcialabym by chodzili glodni bo nie bedzie im smakowac ;((( troszke mnie to martwi jak to bedzie

) nie mowiac ze chociaz sie ucze codziennie to i tak pewnie jeszcze nic sie nie dogadam po francusku

( buuu
pozdrawiam