reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Najważniejsze to mieć swój rozum, dobrze, że ty masz własne zdanie. Na ludzi trzeba uważać, sporo teraz zawiści i zazdrości. Babka ma jakieś problemy – chyba poczucie nie spełnienia się w zawodzie i myślała, że się popisze swoją „mądrością pedagogiczną” – trzeba na takie uważać, i nie wierzyć ślepo we wszystko co mówią nauczycielki. Tak jak mówimy czas pokaże, jak dzieci podrosną. Mała już 3 języki zna i dodatkowo angielski w szkole przyjdzie, a reszta pozostanie przy fr-ang. Szkoda, że ja nie jestem ze związku mieszanego – już jeden język byłby zaliczony ehh;)

Zoe - podjadaj coś, bo sił do komputera wstać nie będziesz miała ! :) To fajnie, że mdłości Cię nie męczą chociaż tyle (albo aż) :)

Yasemin dostajesz ode mnie zołta kartke!A gdzie ja jestem w tym konkursie:confused: Zapomnialas:baffled:

A tak powaznie , nic sie nie stalo;-) Ostatnio mniej czasu mam i malo sie udzielam...

Pomysl super ! Po tych twoich postach wnioskuje ze jestes osoba bardzo rozrywkowa i szalona:-D

Josephine szczesliwego lotu ;-) Pewnie juz jestes na miejscu ;-)

Marys zdroweczka!

Anucha a jak Mati w H.G??? Na ile godzin juz chodzi?
Ja chyba bede zapisywala Alexa na 3h a nie 2h - a powod tego jest taki ze zawsze musze go zawiezc autem bo nie mam czasu aby dojsc na pieszo bo wszedzie bym sie spozniala a gdybym zaprowadzala go 30min wczesniej i odbierala pozniej to bym sie spokojnie wyrobila - a przy okazji ruch!

Mistralo nie uwierzysz! Wiesz ze ja z pieczenia jestem noga;-/ a ostatnio upieklam bananowaca! Ciasto proste jak nie wiem co i nawet mi wyszlo!

Dziewczeta ja za 4 dni mam 2 rocznice slubu :happy2:

Moj A. idzie jutro na pepkowe a ja zostaje z moim malym ksieciuniem sama;-)

Dobrej nocki!

U nas problem.... Rano bylysmy u lekarza z olivii goraczka. Pani doktor byla lekko oburzona, ze dziecko nie siedzi spokojnie, wyrywa sie itp a ona poprostu sie boi po tym szczepieniu. Ledwo co ja cos osluchala itp i stwierdzila ze to poszczepienna goraczka i na zmiane dawac jej dolipran i advil... Oki, ale po lekarzu zrobila 6 luznych kup i mam tylko nadzieje albo ludze sie, ze to nie jest wirus ktory ja mialam dwa tyg temu! Ze to zeby, szczepienie, leki tylko blagam nie ten wirus:((

Jeju Magda oby faktycznie to nie byl ten wirus...
Co za glupia baba z tej lekarki ;-/ Moj Alex placze jak widzi lekarza i chce go osluchac ale moja doktorka jeszcze naszczescie mi nie powiedziala. Przeciez to tylko dzieci...

A moze Olivci jakies zabki wyjda i to sie tak wszystko zbieglo w jednym czasie:confused:
Zdrowka!!!

Marzenka mnie nie żółta a czerwona kartka się należy !!! ale wstyd !!! PRZEPRASZAM TO NIE BYŁO UMYŚLNIE :( przez forum przewinęło się jeszcze kilka innych dziewczyn, więc jakaś żółta mi się trafić może jeszcze, a już na pewno od matki założycielki parisienne ;) Zaraz przeanalizuję kategorię dla Ciebie ;) (przypomnę sobie, tylko z jakimi problemami się borykałaś) i skoryguję wcześniejszy post ;D a zdarzenie puścimy w niepamięć.

Magda: Zdrówka dla Olivi i szybkiego wyjścia czwóreczek, co by nie męczyły już Olivki !

Kurcze dziewczyny co wy tak hurtem - dolegliwości u każdej prawie :( Wracać mi szybko do zdrowia i pełni sił !

a co do lekarzy, nauczycieli to co oni wszyscy bezdzietni czy co ?!? Zero zrozumienia niekiedy jak Was czytam… Czy może odnoszą się tak do obcokrajowców tylko ???

Dobrej nocy

Ostatnia edycja:
U nas problem.... Rano bylysmy u lekarza z olivii goraczka. Pani doktor byla lekko oburzona, ze dziecko nie siedzi spokojnie, wyrywa sie itp a ona poprostu sie boi po tym szczepieniu. Ledwo co ja cos osluchala itp i stwierdzila ze to poszczepienna goraczka i na zmiane dawac jej dolipran i advil... Oki, ale po lekarzu zrobila 6 luznych kup i mam tylko nadzieje albo ludze sie, ze to nie jest wirus ktory ja mialam dwa tyg temu! Ze to zeby, szczepienie, leki tylko blagam nie ten wirus:((

Usiadlam wygodnie w moim ulubionym bujajacym sie foteliku z pyszna kawusia zeby sie odstresowac po pracy....czytam was...wciagam lyka i czytam 6 LUZNYCH KUP§§§§-Prysnelam kawa na monitor,zmulilo mnie Magda!:)))

Swoja droga oby twoja mala wyszla z tego bo 'luzne kupki' nie sa opcja przyjemna!Twarde takze:))))))

Zoe-to jeszcze cos ci dopowiem w temacie 'deptanego ptaszka';jakis miesiac temu.....siedzimy sobie w Toulon'ie przy kawce na zewnatrz kawiarni,nieopodal Portu.....biegnie chlopczyk w wieku 3 lat i z wielkim impetem depnal na ptaszka na oczach wszystkich przechodniow!!!!!!!!!!!!!Czy ty wiesz co ja przezylam?Czas jakby sie zatrzymal bo wszyscy do okola staneli w bezruchu i szoku wielkim 'CO ON ZROBIL'??????????????Matka podbiegla wrzeszczac jakby ja ze skory obrywali-oczywiscie wrzeszczala cos na sunalka-oczy przechodniow skierowaly sie na nia,dosc wymownie dajac jej do zrozumienia ze powinna zmienic metode wychowawcza!
Tkaszkowi chyba nic sie nie stalo-a lezal przez chwile bez ruchu,moj maz pobiegl mu na ratunek z jakims facetem ale ptaszek czmychna w miejsce malo dostepne i tyle go widzieli!:baffled:
Uwierz mi,ze do dnia dzisiejszego mam to przed oczami,jak klatka po ktalce-film w zwolnionym tempie!

A TAK POZA TYM ZE SIE ROZPISALAM ZAPOMINAJAC POWIEDZIEC WSZYSTKIM GADULOM DZIENDOBEREK!:-):-):-)

Dzisiaj w planach mam;obiadek oczywiste,byc moze jakies ciacho na szybko,po poludniu urodziny brata wiec pojedziemy na max 3 godzinki,wieczorek relaksik:)))

Marzenka;jak czytalam twojego posta,struchlalam w momencie ''Ciasto proste jak nie wiem co '';przeszlo mi przez mysl ze sie nie udalo;))))))))heheheheh
Ale jak widzisz nie taka noga jestes skoro sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie kazdy ma wene do pieczenia!Moja mama jak pamietam zaczynala od zakalcow,ktore moja siostra uwielbiala wprost:)heheheh
Ale praktyka czyni mistrza;tak wiec cwicz kochana cwicz!

Josephineeeeeeeeeeeeee halo halooooooo ufo cie nie porwalooooo??????????Jak podroz????

Dobra-spadam;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mistralaka wyobrazam sobie, ja sie nigdy nie spotkalam z deptaniem ptakow, i innych zwierzat! co z niego wyrosnie??!!!
leniwa sobota, moja juz od 6.30 pyta kiedy idziemy na te urodziny:rofl2:
milego dnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry