Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehhehehehehehe dobra jestes no nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mistralka heheh ‘Gaduła’ dzisiaj w realnym życiu się produkowała, a to w gościach była a to goście do nie przyszli później, a teraz mam Was)) Metrowe posty będą będą, spokojnie czekam na jakiś zapalny temat – co bym mogła się po mądrować
…a tu tymczasem temat ciąży się nawinął i czym ja mam zabłysnąć ? jak przeznaczenia śliniaków niektórych nawet nie odróżniam ;DD
Anucha - ty to jesteś nasz forumowy skarb
Proponuję przeprowadzić konkurs: MISS WIEDZY BB - France 2013 (edycja 1)
Nominowani są:
Anucha w kategorii „Ciąża: gdzie się udać? Jak się nie dać ?”,
Josephine: „Zakupy na każdą okazję, czyli co?, gdzie?, kiedy?, za ile?”
Magda: „Jak zorganizować czas jedynakowi i przetrwać szczepienia”
Maryś: „Między Polską a Francją – podróże z dziećmi”
Mistralka: „Przepisy na każdą okazję”
Antylopka: „Edukacja dzieci – przedszkole co? i jak ?”
Zoe: „dwu i trzyjęzyczność dzieci ”
:-):-):-)

eeee spoko spokoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!Mistarlko - szybkiego pozbycia się wysypki życzę ! Ja obstawiam, że to pewnie coś od chemikaliów w związku z wykonywaną pracą. Ja dostawałam regularnej wysypki od źle wypłukanych rzeczywszystkim raz wystarczyło, a moje musiały być dwa razy płukane - ot taka ze mnie księżniczka na ziarnku grochu !
Chipsy też mi nie służą... więc męża teoria bardzo prawdopodobna z tymi cukrami
Koniecznie do lekarza bo się nam umęczysz.
Anucha – jako członek JURY obawiam się, że nie mogę spełnić twojej prośby, gdyż konkurs ma wydźwięk pozytywny, proponuję pozostać przy wybranej kategorii.
Dlaczego od razu porażki wychowawcze ? No co ty ? Anucha ?( Jak dla mnie to znak, że jesteś ambitną osobą skoro tak piszesz i myślisz, że można by zawsze zrobić coś (postąpić) lepiej, niż się zrobiło… mylę się ???

!! moja teraz jest na fazie fr, mowisz np po wlosku ona odpowie po fr, widzialam identyczny przypadek u znajomej, tez rodzina operuje trzema jezykami, dzieci odpowiadaja po fr!!