reklama

Mamy z FRANCJI!

Ja dostalam talezyk plastikowy udekorowany kwiatami a wsrodku byl wierszyk napisany . Laurka podpisana po polsku i po francusku :) Dostalam prezent juz w sobote bo synek nie wytrzymal mowiac , ze przynajmniej bede pierwsza mama; ktora prezent dostala:)

reklama
Witajcie! A ja dostalam laurke i obrazek z ramka , ktora po drodze do domu pekla. :)
Oj dziewczyny ja to mam nerwa....nie dosc ze kiepsko sie czuje to ludzie wokol mnie dobijaja. Zwlaszcza ci ktorych mialam za osoby dorosle, rozsadne..... jedna taka babka jedna z pierwszych co wiedziala ze jestem w ciazy. A tylko dlatego bo szukalam gina a ze ona nie dawno rodzila to mysle poradze sie.....i tu byl blad. Rozgaduje wszystkim, za kazdym razem jak ja widze gada mi jak to ona miala i jak to ja NAPEWNO bede miec. A dlaczego nie ide tam i tu, ze dlaczego jeszcze nie znam plci. Bo ona znala. Ja wcale nie mam ochoty o tym gadac. Sasiadka moja tez jakas dziwna. Czasami mysle sobie ze jakas zazdrosna....h ...ci wie o co. Caly czas cos przygaduje , co nie powiem to ona swoje madrosci ........uffffaaa pogadalam sobie. Zoladek mnie meczy, wzdecia, brzuch jak w 5 miesiacu. .....

Ps jak mi sie uda wstawie zdjecie tortu jaki moja sobie wybrala....

Załączniki

• tortahappyhipporid4ld.jpg
    tortahappyhipporid4ld.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 70
zoe : zeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn!!! olej gadanie bab albo zamknij im dziub pytajac wprtost czy nie ma jakiegos ciekawszego tematu ( z preferencja o czyims innym zyciu niz twoim :) )
a tort po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

No no Dziewczyny, niezłe te wasze skarby tu kwiatek tam ramka :) obawiam się, że za parę lat osobny pokój będzie potrzebny na te wyrazy miłości :)

Zoe - wygadałaś się i mam nadzieję, że już lepiej - spróbuj nie przejmować się tymi paniami - niech sobie gadają to ich problem, a nie Twój... a ty policz do 3 albo do 50 jak trzeba i wdech - wydech i uśmiech ! :) Następnym razem jak je spotkasz to zainwestuj w stopery i tylko potrząsaj głowa w górę i w dół :-)

Tort śliczniutki, aj te hipcie tak zgrabnie pluskające się w wodzie ;) te batoniki od razu bym schrupała !!! :-)

Yasemin...masz racje, i tak tez robie , z daleka!!! takie to uroki zycia na wsi :-) mam tez nauczke zeby dzialac na wlasna reke, a nie pytac ....bo w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam tylko metlik w glowie!

A co do laurek i innych prezentow to dokladnie tak malo miejsca , plus rysunki ktorych bron Boze nie wyrzucac....niech sie walaja po calym mieszkaniu ale nie wyrzucac!!!

Moja Z. teraz taka dumna z siebie bo w koncu wychodzi jej cyferka 5 , do tej pory to robila brzuszek w druga strone ...i tez jestem z niej dumna bo tak sama sie zawziela i sama probowala , probowala az do skutku!!! nie naciskalam na nia! fajna ona taka:tak:

Milego wieczoru!!!:-)

Zoe jak tak piszesz o osiągnięciach córeczki, to mi się przypomina scena z filmu ... (kurcze tytuł wyleciał mi z głowy, a pisałyśmy o nim kiedyś, sama wspominałam, że na TVN jest - Marysia by wiedziała )

Małżeństwo ma wypadek, giną na miejscu a przezywa jedynie dziecko, które dają pod opieką rodzicom chrzestnym i zmuszają ich tym samym aby zamieszkali razem...

w każdym bądź razie, jest tam scena w której dziecko podnosi nogę i zamierza wykonać pierwszy krok... facet woła dziewczynę, żeby nie przegapiła tego ! ona się kąpie na górze -robi co może, żeby zdążyć- ale dziecka nie zatrzymasz - i wtedy ten mężczyzna popycha tą małą na podłogę aby ta kobieta tego nie przegapiła ! Jest na tyle świadomy ile znaczy taki pierwszy krok, że chciał aby oboje przeżyli tę chwilę razem... Naprawdę to była wzruszająca scena.

I tak jak ty teraz opisujesz, że córka 5 nauczyła się pisać to tak mi się z tym skojarzyło... :)

czesc ! jak wam sie dzien zaczal ? u nas deszcz z aoknem...pogoda na kawe :)

zoe : gratki dla malej !!!!! a rysunki : no ale zoczywiscie ze bron bog wyrzucic !!!!

yasemin : czy moglabym cie czasowo nadwyrezyc i prosic o to zbeys poszperala w cyber^przestrzeni i sprobowala znalezc ten film ???? tytul znaczy sie ! moz emi sie uda go obejrzec na you tube lub dvd francuskie tu znalezc! bardzo bym chciala obejrzec, juz sam opis sprawil ze sie poryczalam to i film zagwarantuje na 100% emocje na wysokich obrotach :)

reklama
aj ten mój brak asertywności... muszę nad nią popracować ;D ... poszperałam i mam "Oh, Życie !" :-)
Och, życie (2010) - Filmweb

Jest to i dramat i komedia i romans zarazem, ale naprawdę ja się na nim wzruszam i śmieję (zależy, kto jaki ma stopień wrażliwości) ;)

Co do tych emocji na wysokich obrotach to nie nastawiaj się, że taki jest cały film, ogólnie jest to amerykańska komedia ale ma głębsze przesłanie...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry