Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dostalam talezyk plastikowy udekorowany kwiatami a wsrodku byl wierszyk napisany . Laurka podpisana po polsku i po francusku Dostalam prezent juz w sobote bo synek nie wytrzymal mowiac , ze przynajmniej bede pierwsza mama; ktora prezent dostala
Witajcie! A ja dostalam laurke i obrazek z ramka , ktora po drodze do domu pekla.
Oj dziewczyny ja to mam nerwa....nie dosc ze kiepsko sie czuje to ludzie wokol mnie dobijaja. Zwlaszcza ci ktorych mialam za osoby dorosle, rozsadne..... jedna taka babka jedna z pierwszych co wiedziala ze jestem w ciazy. A tylko dlatego bo szukalam gina a ze ona nie dawno rodzila to mysle poradze sie.....i tu byl blad. Rozgaduje wszystkim, za kazdym razem jak ja widze gada mi jak to ona miala i jak to ja NAPEWNO bede miec. A dlaczego nie ide tam i tu, ze dlaczego jeszcze nie znam plci. Bo ona znala. Ja wcale nie mam ochoty o tym gadac. Sasiadka moja tez jakas dziwna. Czasami mysle sobie ze jakas zazdrosna....h ...ci wie o co. Caly czas cos przygaduje , co nie powiem to ona swoje madrosci ........uffffaaa pogadalam sobie. Zoladek mnie meczy, wzdecia, brzuch jak w 5 miesiacu. .....
zoe : zeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn!!! olej gadanie bab albo zamknij im dziub pytajac wprtost czy nie ma jakiegos ciekawszego tematu ( z preferencja o czyims innym zyciu niz twoim )
a tort po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
No no Dziewczyny, niezłe te wasze skarby tu kwiatek tam ramka obawiam się, że za parę lat osobny pokój będzie potrzebny na te wyrazy miłości
Zoe - wygadałaś się i mam nadzieję, że już lepiej - spróbuj nie przejmować się tymi paniami - niech sobie gadają to ich problem, a nie Twój... a ty policz do 3 albo do 50 jak trzeba i wdech - wydech i uśmiech ! Następnym razem jak je spotkasz to zainwestuj w stopery i tylko potrząsaj głowa w górę i w dół :-)
Tort śliczniutki, aj te hipcie tak zgrabnie pluskające się w wodzie te batoniki od razu bym schrupała !!! :-)
Yasemin...masz racje, i tak tez robie , z daleka!!! takie to uroki zycia na wsi :-) mam tez nauczke zeby dzialac na wlasna reke, a nie pytac ....bo w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam tylko metlik w glowie!
A co do laurek i innych prezentow to dokladnie tak malo miejsca , plus rysunki ktorych bron Boze nie wyrzucac....niech sie walaja po calym mieszkaniu ale nie wyrzucac!!!
Moja Z. teraz taka dumna z siebie bo w koncu wychodzi jej cyferka 5 , do tej pory to robila brzuszek w druga strone ...i tez jestem z niej dumna bo tak sama sie zawziela i sama probowala , probowala az do skutku!!! nie naciskalam na nia! fajna ona taka
Zoe jak tak piszesz o osiągnięciach córeczki, to mi się przypomina scena z filmu ... (kurcze tytuł wyleciał mi z głowy, a pisałyśmy o nim kiedyś, sama wspominałam, że na TVN jest - Marysia by wiedziała )
Małżeństwo ma wypadek, giną na miejscu a przezywa jedynie dziecko, które dają pod opieką rodzicom chrzestnym i zmuszają ich tym samym aby zamieszkali razem...
w każdym bądź razie, jest tam scena w której dziecko podnosi nogę i zamierza wykonać pierwszy krok... facet woła dziewczynę, żeby nie przegapiła tego ! ona się kąpie na górze -robi co może, żeby zdążyć- ale dziecka nie zatrzymasz - i wtedy ten mężczyzna popycha tą małą na podłogę aby ta kobieta tego nie przegapiła ! Jest na tyle świadomy ile znaczy taki pierwszy krok, że chciał aby oboje przeżyli tę chwilę razem... Naprawdę to była wzruszająca scena.
I tak jak ty teraz opisujesz, że córka 5 nauczyła się pisać to tak mi się z tym skojarzyło...
czesc ! jak wam sie dzien zaczal ? u nas deszcz z aoknem...pogoda na kawe
zoe : gratki dla malej !!!!! a rysunki : no ale zoczywiscie ze bron bog wyrzucic !!!!
yasemin : czy moglabym cie czasowo nadwyrezyc i prosic o to zbeys poszperala w cyber^przestrzeni i sprobowala znalezc ten film ???? tytul znaczy sie ! moz emi sie uda go obejrzec na you tube lub dvd francuskie tu znalezc! bardzo bym chciala obejrzec, juz sam opis sprawil ze sie poryczalam to i film zagwarantuje na 100% emocje na wysokich obrotach