reklama

Mamy z FRANCJI!

O Joesphien dobrze, że zapytałaś o dziewczyny - w nedzielę nie apelowałam no bo to niedziela, ale dzisiaj mamy już wtorek ! ... DZIEWCZYNY GDZIE JESTEŚCIE NA HAWAJACH I ZASIĘGU NIE MA - CZY CO ??? :confused::confused::confused:

Zoe - ze słuchu wiem, że na takich nie ma rady - jedynie matka/ojciec może do pionu doprowadzić... a skoro matka nie widzi problemu to co można zrobić ? - i jak dotrzesz do dziecka ? Nie zazdroszczę sytuacji, aż się chce wziąć takich ludzi w obroty ale znając sprawiedliwości to Ty będziesz miała prędzej problemy, niż rodzice tego chłopca... W Polsce czasem rodzice wnoszą o przeniesienie takich przypadków do innej klasy, ale to i tak nie załatwia problemu... i chyba matka musi wyrazić pozwolenie ?? nie wiem sama...

reklama
u mojej cioci córki w klasie to też są akcje... włosy dęba stają jak słucham... chłopak zdejmuje skarpetki macha i rzuca nimi po klasie, podrzuca innym do plecaków coś, nauczycielowi zamyka dziennik - bije inne dzieci, wyzywa - a rodzice problemu nie widzą i uważają, że to winna nauczyciela, że sobie pozwala - i innych dzieci - bo tylko skarżą ... no i jak tu rozmawiać o problemie skoro rodzice go nawet nie widzą... chore to jest normalnie chore....

Zoe posłuchaj josephine ona się zna co i jak we Fr się załatwia - atakujcie większym gronem !

Josephine inni juz byli, z nauczycilka juz nawet nikomu nie chce sie gadac ..bo ona sama nic nie moze zrobic.i tak jak pisze Yasemin to nie wiem czy oni moga go ot tak przeniesc..pozostaje 50 % szans ze od wrzesnia nie beda w jednej klasie

ja to wogole uczulona jestem na agresje w szkole , zwlaszcza maternej, i tez dlatego niegdy nie namawiam mojej do "oddania" komus. oni sa jeszcze mali , maja nauczycielke, rodzicow, a ten chlopak owszem , nie ktorzy mu oddaja i to jeszcze bardziej w nim agresje budzi!! co z niego wyrosnie???

Yasemin-niestety nie na Hawajach ale w robocie!:(
Jak narazie nie mam mozliwosci na wakacyjne uniesienia, nawet pogoda do tego nie zacheca w tym roku! Co do lroblemow z dziecmi-przezmdwa lata bylam w klasie koszmarnych dzieciakow.Byla para chlopakow nie do zniesienia ktora udawala stosunek sexualny na oczach nauczycielki od plastyki!!!! Chlopak na kolanach przezncala klase nznkolanach szedl do jiej i mowil Czajkaaaa ozen sie ze mnaaaaa bo chce cie zruch....c!,, Nauczycielka uciekala do dyrektorki a i tak gowno im ronili.My mielismy jasne ubaw po pachy bo takie glupie czasy, ale jak o tym wspominam teraz to wlos she jerzy! Wiec problem z dziecmi od zarania dziejiw istnial, i zapewne zawsze znajda sie dodzice co udaja ze nt widza albo idealizuja swoje dzieci.
Moja kolezanka miala nadpobudliwego syna ktory jak tylko przyjezdzal do nas dewastowal wszystko w swoim poblizu,
? Tak wiec wszytskie krzesla z 2 pietra po schodach zrucal, ksiazki etc tak zebysmy nie gadaly i tylko on byl w centrum uwagi!
Po za tym dziewczyny przeciez wiecie ze zapracowana jestem po pachy? Siedze w necie ostatnio jasne-ale zyje w swoim swiecie sugarcraftingu i kopiuje wszystko co sie nada i co pozwoli mi na piekne inspiracje.Po za tym przegladam oferty mieszkan i marze o pieknej kuchnij z blatami a nie aneksem tak jak mam teraz:(
Po za tym nic wiecej nimd napisze bo nie chce zasmucac.Oby pogoda szybkok st zmienila bo tak czekam na paly ktore popwinny dotrzec ponad 2 mies temu ale jakos pomylily adres i nad lazurowe niaegtrafily:(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bsze sorki ze tak niezrozumiale wszystkie literki dziwnie sie posklejaly ale na tablecie tak zle mi sie pisze na forum bo niewidze co se wklikuj kurnaaa!!!

Mistralka powodzenia w poszukiwaniu mieszkania!! ja mimo ze do gotowania dwie lewe rece to tez uwielbiam piekne kuchnie ; wiec sie Tobie nie dziwie:-)

a my wieczorem piekne sloneczko mielismy :szok:, w piatek dzieciaki jada na wycieczke, pic nik i te sprawy ..mam nadzieje ze ich nie zaleje.
Milego wieczorku, ja uciekam, lozko mnie wola! :happy:

Mistralka a ja już myślałam, że nam filmik instruktażowy na temat tańca hula zmieścisz ;D i fotki jakieś z naszyjniakmi z kwiatów wstawisz :-) Ja również życzę Ci ogromneeeeeej kuchni z długimi i szerokimi blatami :)

Ostatnia edycja:
yasemin : ciezko cos poradzic ... zalezy jakie linie. ja latam wizzairem i w ciagu ostatnich jakis 15 podorzy ( w krtokim czasie bardzo od listopada 2012) doczepili mi sie do bagazu podrecznego raz, i byla to planowana akcja, w maju, dlugi weekend + wakacje szkolne w efracji... po rpostu chamsko trzepali ludzi o kazde 100g i moja walizka ( ta sama ktora mam z esoba zawsze) nagle byla sprawdzona i za wysoka o 2cm, weslza do metalowej puchy kontrolnej, ale wystawala na wysokosc o 2cm)
wtedy po prostu lecialo mnostwo ludzi i firma sobie zbijala dodatkowa kase za adoplate : doplata za bagaz reczny 20 euro, nadanie go na dol : 40 euro! skandal :! spowrotem juz nikt niczgeo w Pl nie sprawdzal...no i tak jak pisze zdazylo mi sie to 1 raz ... ja bym chyba probowala to przewiesc, ale oczywiscie penwosci nie mam ... pewnie zalezy jak bardzo czetso : na kogo trafisz!

reklama
Yasemin jak josephine pisze wyzej, kazda linia lotnicza ma swoj regulamin i tam znajdziesz co i jak z bagazem. I wszystko jeszcze zalezy od tego co masz napisane na czole. Bo ja mam napisane na czole KOZIOL OFIARNY. I gdy wszyscy suna obladowani mnostwem siat na poklad, to MI WLASNIE sie robi mega afere bo mam 2 torby - jedna malenka torbe i druga mikroskopijna torebeczke damska.. albo, ze przewoze kwiatek w doniczce i nie chce go do torby wsadzic bo sie polamie... raz w szkocji to kobieta mi grozila ze policje wezwie-bo mialam doniczke ze wrzosem i nie chcialam jej wlozyc do torebki :)- to ja wlasnie MUSZE PROBOWAC przed ochrona soczki lub kompociki synka...no bo z daleka wygladam na GROZNA TERORYSTKE co przewozi materialy wybuchowe. Mysle ze gdybym to ja chciala przewiezc przez granice KOLEJKE to z gory czekalby mnie 24 godzinny areszt:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry