reklama

Mamy z FRANCJI!

Yasemin ten chlopak jest juz pod opieka psychologa. Ale szczerze nie obchodzi mnie to. A jak by ja w oko walna i nie skonczylo by sie na siniaku? Ale i tak to wszystko wina rodzicow. Dzieci sa takim naszym lustrem. Oczywiscie nie mowie jak dziecko focha strzeli czy ma jakies kaprysy to ze jakies zle matki z nas. Chodzi o to zeby znalo granice. I jakas kara musi byc. Nue mowie zeby go lac. Kara czyli zabrac ulubiona zabawke , nie ma bajki, ksiazki czytania przed snem. .....itp. a o szkolach sie nie wypowiadam. Nauczyciele przychodza do pracy i wychodza. Ja pamietam moja pani z przedzkola to i do liceum mnie zaczepiala na ulicy. Jakis taki zwiazek byl miedzy kazdym dzieckiem. Teraz o ta w maternej szkole czuje sie jakby byla jakims doktorem na uniwerku.
Mam nadzieje ze nie dojdzie do takuego stanu jak w szwecji. Tam to dopiero masakra. Dzieci moga wszystko.

reklama
no właśnie o tym mówię. Dziecko kaleką nie zostało to nie ma problemu - siniak się zagoi i po sprawie... ach szkoda gadać...

Tak jak piszesz dzieci to odbicie rodziców i jak oni się nie zainteresuję to inni nie pomogą - mały wróci od psychologa i co z tego jak rodzice się nie będę stosować do jego zaleceń. Mało pedagogicznie to zabrzmi, ale tak jak pisała Marzenka przydałoby się aby napotkał na cwańszego i silniejszego chłopaka od siebie. Szkoda, że Z. nie ma starszego o rok brata. Bo resztę to on ma w *****.

Kto ma z was Free? A wiec wczoraj wydrukowalam z ich strony formularz ze rozwiazuje kontrakt. Jeszcze nie wyslalam. I dziwnym zbiegiem okolicznosci od rana dzis wydzwaniaja do mojego czy aby zadowolony z free czy wszystko dobrze! Wracam do domu cala w skowronkach patrze nie mam ani telefonu ani tv ani netu. Dzwonie mowi ze oj wielka awarja. Ze max 3 dni zrobia. Przychodzi mail minimum 8 dni potem cos zrobia. Dziwne dziwne dziwne. I teraz sobie tak mysle ze dopoki nie wysle tego listu plus zanim oni go nie dostana nici z free. Az kombinuja jak sie da

Yasemin dopiero mam neta i moglam zobaczyc te zdjecia ..to drugie "maly elektryk " jest super i ostatnie ..mistrz maly ....i to nie przegadasz....
a mi dziady z free odcieli linie, bo wyczuli ze tak powiem, ze chcemy zmienic operatora , dobrze ze mialam juz bboxa i podlaczylam i dziala ....
sasiedzi z drugiej strony ulicy robia grila..ale pachnie kielbasa..nawet jak to francuska kielbasa to z zapachu dobra...chyba okna zamkne :)
milego wieczoru!!

Oj zapach grillowanej kiełbasy to lubię, ale nie zjem ;-) Chociaż marzy mi się taki grill z przyjaciółmi, achhhhh....
A z tego free to chamy jakieś. My też mamy free, ale jesteśmy zadowoleni póki co z ich usług ;)

hej dziewczyny!

mam problem.... mala robi mi luzne kupy jak na biegunke:/ jest ich 3-4-5 dziennie i zaczyna jej tylek odparzac mimo, ze smaruje jej pupe sudocremem i nie wiem co dalej? jakas masc z apteki czy cos? mozecie polecic?

reklama
Magda dla mnie najlepszy bepanthen ( nie wiem czy dobrze napisalam) pamietam moja raz tak miala..ogien normalnie.
A co z bboxem nie tak? My wzielismy tylko telefon i internet. Bo tv mamy z paraboli. Internet szybszy niz z free. Zobaczymy jak to bedzie. Ale do free nie wrocilabym. Nam akurat sie nie poszczescilo i co jakis czas problemy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry