zoe : zgrozo ...nie bed episac bo tylko mi cisnienie podniesie ...ale wiesz co bym ze skurczybykiem zrobila/ we francji jak tnies zfiozycznie to po tobie, nie rozejdzie sie po cichu, poo kosciach, amle moze mez wyslij na rozmowe w 4 oczy w zakatku ...? ja bym tak zrobila ! odnosnie Grenoble top odradzam !!!to jets jendo z najabrdziej depresyjnych maist we francji, nie patrz na to ze to poludnie !!!! tam jets strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba tylko limpge przebija opinia grenoble, no i oczywiscie polnoc, okolice calais

za to widzialabym cie w touoluse

pieknie cieplo, i super mentalnosc ludzi, sud ouest jets zupelnie inny od cote d'azur !
herbacia : witaj ! gdzie jestes we fr ?
dziewcyzny dziekuje wam wsystkim za slowa otuchy !!!! poki co sprawy stoja w lmiejscu, my za kilka dni wyjezdmay (tzn ja i chlopcy) do Pl wie cmaz sie bedzie tym zajmowal, ale na wiele nie licze... ani na firme, ani na ubezpieczalnie... nie wiem cyz maml sile ochote i czas na wojne, bawienie sie w skargi itp... ile mozna ...
magda : u nas tez sporawdza sie Bepanthen
kapryka : przykro mi ale pojecia nie mam... nawte nie wieml jak taka ceremonia wyglada...A co dopieor czy sie daje orezent a jak tak to Jaki.ile