Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Areaksa o conge parental dowiaduj sie w cafie bo obecny rzad wprowadzil reforme gdzies miesiac temu i warunki sie zmienily czy na korzysc czy na nie korzysc nie wiem...
z tym Grenoble to ja sama nie wiem co pytac mi blisko gor i zimna nie zabardzo sie usmiecha mieszkac . jestem za morzem. okolice Mistralki. tu gdzie mieszkam jest fajnie spokojnie, taka wies. ale chce slonca! i co zmieniac na snieg?
Hej babczki...
Bylam juz na tym rentgenie - czekalam nie dlugo ok godziny na zdjecia - wszystko zrobili odrazu ;-)
Ale z gorszych wiadomosci to palec jest pekniety jednak;-/ Popoludniu ide jeszcze do mojego rodzinnego lekarza zobaczymy co mi zrobi z tym paluchem ehhh
to juz musicie sami zdecydowac wg zarobkow pewno lepszych , kariery mezza jesli sa mozliwosci na lepiej to czemu nie ? ja bym osobicie omijala gory i snieg bo wole jak ty wode i slonce . A zdrugiej strony jak latem bardzo goraco caly czas do tylkko w domu siedziec w klimie? nie wiem mam kolezanke co mieszka w Sait Raphael i wierz mi , ze morze przestalo jej si epodobac bo ma na co dzien. wiec wole zostac tu gdzie jestem a wtedy to taaaaaka ogromna radocha jak sie na wakacje wyjzdza
Zoe jesli potrzebujesz dla meza argument na "nie" dla Grenoble to powiem Ci, ze samo miasto jest polozone nieco w dolku, co wiaze sie z nieco wyzszym zanieczyszczeniem powietrza...
ja mieszkalam 8 lat nad morzem i mi sie nigdy nie znudzilo!! bylam w saint Raphael - uwielbiam! kocham morze i slonce. moj mowi ze to miasto zaraz kolo Grenoble. jakas wies. patrzylam na necie gorzej niz tu gdzie jestem. nic ciekawego. jesli chodzi o strone ekonoczna przeprowadzki to zadnych zmian tylko miejsce inne. na week end on chce jechac zobaczyc . mozemy pojechac.....ale zeby tam mieszkac to ja nie wiem. wydaje mi sie bardzo odizolowane to wszystko