99Kasia
Zaangażowana w BB
Yasemin, o matko
. No to ładne masz przygody, może już lepiej usiądź i nic nie rób, bo ten dzień zdecydowanie jest jakiś pechowy
. Nie martw się, dla mnie też. Co prawda się nie poparzyłam, ale cały dzień się wkurzam o byle głupoty i jeszcze jak zombie chodzę, bo spać nie mogę przez te upały głównie
.
josephine, hahaha, nie no chyba aż tak niepodobna to na tym zdjęciu nie jestem
. Tamto stare jest z 2009 roku. Co prawda to też nie jest do końca aktualne, ale na pewno nowsze
.
I, dziewczyny, mam jeszcze sprawę. Zwłaszcza do tych dziewczyn, co się angielskiego uczą albo jak macie jakieś znajome, znajomych itd. to im powiedzcie. Nie chcę reklamować, ale mam taką koleżankę, co jest dyplomowaną nauczycielką angielskiego i ona w wakacje zaczęła dawać darmowe lekcje przez Skype albo gg. I tak myślałam, że w sumie chcę jej pomóc i napiszę znajomym o tej całej akcji. Ona pomaga w ramach wolontariatu, także jest stuprocentowo za darmo - godzina lub pół. No to jak macie jakichś znajomych albo same jesteście zainteresowane tą nauką to zapraszam, bo ona naprawdę chce pomóc :-). Jakby co to mogę dać jej namiar, jakby ktoś był zainteresowany ;-).
. No to ładne masz przygody, może już lepiej usiądź i nic nie rób, bo ten dzień zdecydowanie jest jakiś pechowy
. Nie martw się, dla mnie też. Co prawda się nie poparzyłam, ale cały dzień się wkurzam o byle głupoty i jeszcze jak zombie chodzę, bo spać nie mogę przez te upały głównie
.josephine, hahaha, nie no chyba aż tak niepodobna to na tym zdjęciu nie jestem
. Tamto stare jest z 2009 roku. Co prawda to też nie jest do końca aktualne, ale na pewno nowsze
.I, dziewczyny, mam jeszcze sprawę. Zwłaszcza do tych dziewczyn, co się angielskiego uczą albo jak macie jakieś znajome, znajomych itd. to im powiedzcie. Nie chcę reklamować, ale mam taką koleżankę, co jest dyplomowaną nauczycielką angielskiego i ona w wakacje zaczęła dawać darmowe lekcje przez Skype albo gg. I tak myślałam, że w sumie chcę jej pomóc i napiszę znajomym o tej całej akcji. Ona pomaga w ramach wolontariatu, także jest stuprocentowo za darmo - godzina lub pół. No to jak macie jakichś znajomych albo same jesteście zainteresowane tą nauką to zapraszam, bo ona naprawdę chce pomóc :-). Jakby co to mogę dać jej namiar, jakby ktoś był zainteresowany ;-).