reklama

Mamy z FRANCJI!

Czesc!!!

Dziulka : witaj, pewnie ze cie pamietam !!! :) À le "mala" ci urosla!! :)

yasemin : o nie...w czoraj bylam w lozku o tej porze, ja po prosru nigdy sie nie wylogowuje i nick zostaje jakos czas chyba aktywny bo juz nie raz ktos myslalam ze jestem, a mnie nie bylo...Podobnie zdaza mi sie zostawoii czy w dzien czy w nocy Gb, i udzie pisza i mysla ze 20h na dobe jetsem aktywna a tu ZONK :)

magda : nie prosze NIE TY!!!!! Ty nie mzoesz mnie zdradzic, ty zawsze byla spo mojej stronie !!!
FRANCJE ZACZYNASZ LUBIC ...? o nie, nie wierze!!!! NIE ZGADZAM SIE !!!!!!!!!!!!!! Ja wciaz mysle o wyjezdzie!!! ucieczce daleko i na zawsze!!! nawet wczoraj jeszcze czytalam to : Switzerland is the best place to be born in the world (and Britain is 27th!) | Mail Online

milego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
magda : no tak...ja tez to lubie... ale gdybym mogla tak od pstrykniecia wybierac i zmieniac to bym te same parametry przeniosla do innego kraju ;)
jak tam Oli ? grandzi ? :) uciekam na rower ze starszakiem, maly spi ...

udalo mi sie znalezc "veste" na slub , ma dosc w ciagu 3 dni !!!Oby tlyko rozmiar byl ok, wahalam sie miedzy 34 a 36 i wzielam ten wiekszy ...a dopieor pozniej pomyslalam ze mam bardzo waskie ramiona przeciez i teraz mam stres... trudno ! zaryzykuje ! kurteczka idealna do czarnej sukienki i w moich kolorach ( chcialam srebrna pôszetke) i wlasnie ona jest srebrno czarna ! za zcetso takiej kolorystyki nie zaloze ...ale trafila mi sie wyprzedaz i 40 euro zamiast 430 !!!!! Wiec choc nie pewna rozmiaru to poki co jestem w 7 niebie :)))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry