Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
magda : ja pisalam wiadomosc i mi nie wyslalo, nie bylo "wyslij wiadomosc" tylko jakie sostrzezenie i niechcaco kliknelam!!!!!!!!!!!!! o w morde jeza! to przez mnie ! jej... PRZE¨RASZAM ! kojarze z episzac klikenalam na to go*no!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
magda : mysle ze nie maja, bo jakby punktami strzelali jak mandtaami z radaru to niedlugo juz by ludiz na forum nie bylo... tymbardziej z ejak widac ostrzezenie dac latwo, nawet piszac odp na post danej osoby ! a przeciez wyludnienie forum nie jets w ich celu... bo ludzie to sens ich bytu... À le przysiegam ze bede pisala powoli i uwazala na co klikam
heja poludniowo)
JOSEPHINE no " mala" ubieram w ciuszki na lat 5!!!! a we wrzesniu stuknie jej 3! klusek je i rosnie... a ja doczekac sie piatku nie moge -wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wypad do Fréjus na tydzien!!!!! kocham to miejsce!!!
a mojego chlopa mam ochote zabic!!! trafilam na oferte pracy na lazuorwym (moje marzenie!!!) uczenie jezyka francuskiego ( moje wyksztalcenie) za 46 euro za GODZINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i cos kolo 26h pracy tygodniow i pensja 4500 euro!!! i ten durny chlop nie chce tam jechac bo on nie chce na poludnie sie wyprowadzic!!!!!!!! cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dla mnie to wymarzone miejsce do zycia!! nad morzem mieszkac i pracowac!!!!!!!!!!!! poderzne mu gardlo chyba w nocy!!!!!!!!!!!!!!!juz druga taka oferte przegapiam bo pan szanowny woli wioche w beaujolais!!!!! jasny gwint!!!!!
JOSEPHINE, MAGDA ja dostalam kiedys "karniaki" za zamieszczanie postu pod postem bez zachowania rgualminowego czasu (jesli ktos nie odpisze pol godziny to wtedy mozna zamiescic kolejny).
Hej dziewczyny!
A ja mam do was pytanko Szczególnie do tych, które rodziły we Francji i tu też się zaopatrywały we wszelkie rzeczy dla maluszków Chodzi mi o to, czy możecie mi polecić jakieś kosmetyki i potrzebne rzeczy do pielęgnacji noworodków/ niemowlaków? Bo ja to kompletnie się w tym nie orientuję, gubię się, a jeszcze tutaj to już w ogóle... A zapewne wielu rzeczy, które są w PL nie znajdę tutaj, więc wszelkie poradniki i fora internetowe nie za wiele mi pomagają.
Będę bardzo, bardzooo wdzięczna za każdą podpowiedź
Areaksa, ja bym Ci radzila nie spieszyc sie z kosmetykami... chyba, ze szpital kaze Ci przyniesc jakies produkty? W mojej maternite podczas pobytu byly dostepne potrzebne rzeczy: plyn do kapieli, srodek do pielegnacji pepka, pieluchy, chusteczki lub plyn do czyszczenie pupy, sol fizjologiczna do oczu - i ja po wyjsciu kupilam takie same, wtedy wiedzialam, ze maly nie ma alergii bo juz uzywal w pierwszych dniach...Wlasciwie wszystko znajdziesz w aptece, wiec mozesz wyslac meza w ostatniej chwili z lista Gorzej z ciuchami: moj maz teraz juz wie co to spioch, lub body, ale po narodzinach po ciuchy wolalabym go nie wysylac, bo by przyniosl kompletnie nie to co trzeba...