reklama

Mamy z FRANCJI!

SUgbmTgYnVD70_z7n67_HvCNNTc1VcgDQfQbJ5N6vv8=w115-h204-p-no

reklama
dziulka : ostatni raz widzialam twoja corke jak byla mala...sliczna dziewczynka, wyglada na grzeczna :) Myle sie ? :) À le tymi 17kg mnie pokonalas, moj starszak za chwile skonczy 5 lat i wazy 18kg700!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje biedne male chucherko... hahahahahhahahaa O wadze prawie 2 letniego mlodszego nawet nie wspomne bo tylko sie w mega stres wpedze przed spaniem... :)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) Josephine ty to prawdziwy poemat napisałaś- super :happy: Ja zdaję sobie sprawę, że trzeba próbować i w ogóle, ale chciałam mieć po prostu jakikolwiek pogląd na te sprawy :)
Yasemin a ja już myślałam, że znowu zabrałaś się za żelazko i nic nie piszesz! Mam nadzieję, że jednak sobie odpuścisz na jakiś czas ;-)
Wiecie co, a mnie dopadła jakaś chandra, czy coś? Mam taki niepokój wewnętrzny, nie mogę spać, bo ciągle się budzę. Ciągle martwię się mieszkaniem, bo wszystko stoi w miejscu :no: A ja do tyłu ze wszystkim!

hej

areksa : normalne ze sie stresujesz :) ostatnie tygodnie ciazy przed toba, a z pojawieniem sie maluszkja swiat wywroci sie do gory nogami i nic juz nie bedzie jak wczesniej... Norlmalne,z e sie martrwisz, zadajesz sobie pytania, chcesz wsystko pozalatwiac na czas itp itp

reklama
Areaksa- ja polecam mustelle:) a chusteczki to uzywam jakie mam akurat w domu, albo jakie sa w promocji:) w szpitalu tez nam dawali mustelle! Do pepka produkty, pozniej takie same w aptece wykupilam! Pieluchy uzywamy tylko pampersa ( szukam w przecenach przewaznie i kupuje zapas)! Nie kupuj za duzo opakowan newborn bo mozesz nie zuzyc, lepiej dokupic pozniej! Moja zaczynala w ciuszkach 56 ( bo miala 52-54cm),a mojej siostry dzieci od 60-62, wiec z tym jest roznie! Zazdroszcze ci bebe:pp cudowne chwile przed wami! M bedzie z toba?

Poznalam w parku ( jeszcze na starym mieszkaniu) dziewczyne, ktora ur dwojke dzieci w domu i strasznie sobie chwalila :p ja bym sie pewnie nie odwazyla( chociaz kusi mnie takie rozwiazanie :p) to tak z innej beczki!

Josephine- ty zawsze pomocne slowo napiszesz:* pamietam jak mnie wspieralas! Dziekuje :)

Lolka cos mi sie wybudza w nocy z krzykiem i nie da sie uspokoic:( od kilku nocy, nie mam pojecia dlaczego?! Dzisiaj od 1.33 spala juz z nami i o 5.40 pobudka:/ zaliczylysmy juz marche, spacer slizgawke sniadanie i teraz drzemka:) buziaki i milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry